Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    11. Prosinac 2019. 00:06

Talija

Ma nista.. mrtav mrtav 😂

Nemoj dva puta isti test. Isto mi je bilo jednom,test neispravan nista se nije pokazalo. I mislim si mozda ga nisam dovoljno dugo namakala. Stavim ga opet i pocrveni cijeli prozorcic. 😂😂😂😂😂
    Ti cekas 13.12.? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Talija
    11. Prosinac 2019. 05:44

Da, 13.12 bi trebala dobit menstruaciju. Sad sam napravila s novim, minus je. 😔 
    Ali jos uvijek to nis ne znaci, mozda je prerano... a mozda vise srece iduci mjesec 🙈

• Mara Kokosica
    11. Prosinac 2019. 07:36

Talija, vjerovatno je jos rano. Nemoj gubiti nadu. Meni jucer i danas neki iscjedak kao da je O. A trebam dobit 20og. Jel to moguce ?

06/20 blighted ovum 8tt.

Raštika
    11. Prosinac 2019. 08:18

Talija

Ali jos uvijek to nis ne znaci, mozda je prerano… a mozda vise srece iduci mjesec 🙈

Drzim fige da je prerano. 🤞😉
    Ajde i ja cekam taj 13.12.al ne pada mi na pamet radit test. Lakse mi je razocarenje kad menga samo dodje nego piskit minus pa oplakat i onda za koji dan opet plakat kad menga dodje. 😂  Al trbuh me boli kao da cu sad dobit tako da.... Ja ju cekam 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Rita88
    11. Prosinac 2019. 08:18

Mara Kokosica

Talija, vjerovatno je jos rano. Nemoj gubiti nadu. Meni jucer i danas neki iscjedak kao da je O. A trebam dobit 20og. Jel to moguce ?

hej, i ja sam imala takve iscjedke pa sam se ponadala da je mozda trudnoca, na kraju sam ipak dobila 🙄 nadam se da kod tebe ipak znaci da je 👶 na putu. Sretno ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    11. Prosinac 2019. 08:20

Raštika

Talija

Ali jos uvijek to nis ne znaci, mozda je prerano… a mozda vise srece iduci mjesec 🙈

Ajde i ja cekam taj 13.12.al ne pada mi na pamet radit test. Lakse mi je razocarenje kad menga samo dodje nego piskit minus pa oplakat i onda za koji dan opet plakat kad menga dodje. 😂 Al trbuh me boli kao da cu sad dobit tako da…. Ja ju cekam

Talija ponovi opet za koji dan, jel imas kakve simptome?
    Rastika kakva je situacija kod tebe? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    11. Prosinac 2019. 08:31

Rita88

Raštika

Talija

Ajde i ja cekam taj 13.12.al ne pada mi na pamet radit test. Lakse mi je razocarenje kad menga samo dodje nego piskit minus pa oplakat i onda za koji dan opet plakat kad menga dodje. 😂 Al trbuh me boli kao da cu sad dobit tako da…. Ja ju cekam

Ma nikakva. 😂😂😂 Trebam dobit za dva dana, boli me trbuh sve djeluje da dolazi. Jedino dobro je sto ovaj ciklus izgleda nema smeđarenja. Zadnja dva ciklusa sam smeđarila po 5,6 dana prije. Za sad ga nema.... 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Talija
    11. Prosinac 2019. 09:27

Rita88

Raštika

Talija

Ma ne znam kaj da velim.. baš sam bila blesava što sam radila jeftin test 3 dana prije vještice...
    Nemam neke naznake da bi ju trebala dobiti osim što sam bila nekako razdražljiva/sladunjava unatrag tjedan dana.. i samo bi jela i jela.... cicke su mi davno počele bujat, par dana nakon ovulacije.
    Jedino kaj mi je čudno je to konstantno podrigivanje/napuhanost i sve češća nesanica -  a točno tako mi je bilo zadnji put kad sam ostala trudna.. i danas ujutro bilo probadanje dolje.. tako da me to sad nekako drži da možda ipak ima nade :)
    Iako... poprilično vjerujem testu.

• Mara Kokosica
    11. Prosinac 2019. 09:32

Rita88

Mara Kokosica

hej, i ja sam imala takve iscjedke pa sam se ponadala da je mozda trudnoca, na kraju sam ipak dobila 🙄 nadam se da kod tebe ipak znaci da je 👶 na putu. Sretno ☺️

Hvala ti. Ja se nesto ne nadam jer nismo bili pretjerano aktivni. Ali sve cemo saznat za 10ak dana. 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    11. Prosinac 2019. 09:34

Talija

Rita88

Raštika

Talija

Ma ne znam kaj da velim.. baš sam bila blesava što sam radila jeftin test 3 dana prije vještice…
    Nemam neke naznake da bi ju trebala dobiti osim što sam bila nekako razdražljiva/sladunjava unatrag tjedan dana.. i samo bi jela i jela…. cicke su mi davno počele bujat, par dana nakon ovulacije.
    Jedino kaj mi je čudno je to konstantno podrigivanje/napuhanost i sve češća nesanica - a točno tako mi je bilo zadnji put kad sam ostala trudna.. i danas ujutro bilo probadanje dolje.. tako da me to sad nekako drži da možda ipak ima nade :)
    Iako… poprilično vjerujem testu.

I ja drzim fige. Sutra po novi test i javi rezultate.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.