Rastikaa, meni to sve zvuci kao vrijeme je za pisati po testu!
Sto se tice mjehura, moja mama ima s tim problema groznih, nitko joj ne vjeruje da to moze toliko boliti. Ona je pila nesto sto se zove scirica, nisam sigruna jesam li dobro rekla. I to joj je pomoglo.
Cure za 20., hocemo li izdrzati do 20. ili cemo raditi ranije! Hocemo neki dogovor za grupno pisanje? Mogu nam se pridruziti i cure sa susjednim datumima 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Raštika, ja ti držim fige da je sve to radi plusića, a ne nadolazeće menge ☺️
Flo čestitaaam, crtica se suuper vidi! 😍☺️
Tommy fame, sta ima kod tebee?! Jel ima kakvih simptomcica?
Imam još 4-5 dana do menge..a zadnjih tjedan dana me cice bole i malo me jajnik probadao..jucer sam se skoro ispovracala jer mi je od tate pesica malo kakala u stanu..pa sad neznam..
Ne zelim nist umisljat hahah budem vidjela za par dana
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ja prijavljujem neželjenog gosta. Raštika, nastupamo za Božić!
Ostale cure koje čekate/ ne čekate - držim fige❣️❣️
A jebem mu misa… Moje jos nema. Ono sinoc nesto malko krvavo na papiru i to je to. Sinoc sam i povratila. Opet. Treci put ovih dana. Ali jela sam pohani sir i krumpirice (vani) i nikako mi taj pohani sir nije sjeo cini mi se. Podrigivalo mi se jos dugo od njega. I navecer zapalim kuci cigaru i povratim… Lagano me brine to pivracanje, da nije neki problem sa zeludcem a ne da mi se za split na preglede.😂😂Sinoc sam namjernk obukla bijele gacice i jutros ciste i dalje, trbuh boliko da cu sad procurit i muka mi malo jos od sinoc. Haj ti sad budi pametna. 🙄😂😂
Ovo miriši na T.... Kad bi trebala dobiti? A da radiš test? Držimo 🤞🤞
Flo cestitke od srca ☺️
Nala hvala ti, nista mi ne preostaje nego cekati pa cemo vidjet sta dalje 🤷♀️
Rastika ajmoo testic 🤞🤞
Talija idemo u nove pobjede, nema bediranja 💪
Ostalim curama sretno, dogovorite se za grupno pisanje, zelimo plusice za blagdane ☺️☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja bih cekala 20ti. Ostatak sta veli?
06/20 blighted ovum 8tt.
Bok svima neznam jesam li na pravom mjestu cisto bi vas pitala nesto zadnj Mmi je bilo 16.11 naime ja u muz se pazimo ali prepostavilo se da se malkice pobjeglo on mi bio bacio bubicu u uhu haha ja sam 10 dana prije M sada napravila 4 test sve 4 pokazali se blijedo crvenu neznam imam jos dva dana do M neda mi djava mira kad vratim film prije prije par dana sam imala takve grceve i osjecaj kao da sam procurila ja u wc ono obilan iscjedak to mi se jod nikad nije dogodilo volila bi da👹ne dodje imam 3 djece ali zelja mi je tako jaka da imam jos jednu🙏 izvinite ako je post dug ali eto cisto vase misljenje 🤗🤗
Dia dobrodosla🙋♀️ nadam se da ces otic brzo s teme na onu veseliju 😉🤞
Ma ne znam zene... Sutra mi je dan za dobit. Ja si nekako stalno objasnjavam u glavi da sam se samo otrovala malo. Dodje misao mozda si trudna al ju ubijem s objasnjenjem da sam povratila nedavno i to u ciklusu u kojem nije ni bilo sexa a i boli me trbuh ono bas bas. U slucaju da ne dodje do sutra uzet cu test. Pa sta bude.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Dia ja imam osjecaj da ce se za dva dana ta tvoja crtica vidit iz aviona 😁 javi nam kad saznas obavezno.
Rastika i ti si mi sumnjiva, to ce biti jedno veliko iznenadjenje sutra sigurno 😍
Dia dobrodosla🙋♀️ nadam se da ces otic brzo s teme na onu veseliju 😉🤞
Ma ne znam zene… Sutra mi je dan za dobit. Ja si nekako stalno objasnjavam u glavi da sam se samo otrovala malo. Dodje misao mozda si trudna al ju ubijem s objasnjenjem da sam povratila nedavno i to u ciklusu u kojem nije ni bilo sexa a i boli me trbuh ono bas bas. U slucaju da ne dodje do sutra uzet cu test. Pa sta bude.
Ista stvar al vibram svima da bude+ nadam se da necemo dobit 🙏🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji