Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bennny20
    11. Prosinac 2019. 23:48

Ma super Flo! Bas mi je drago! I iskreno se nadam da si otvorila sezonu plusića!!
    Ja jos imam 11 dana i osjecam se skroz normalno...nista čudno...nazalost. 

Flo
    12. Prosinac 2019. 00:30

Cure drzim i vama i sebi fige❤️
    26 godina, u 6 mjesecu blighted ovum, u 10 smo pokusali ponovno. 

Talija
    12. Prosinac 2019. 07:24

Ja prijavljujem neželjenog gosta. Raštika, nastupamo za Božić!
    Ostale cure koje čekate/ ne čekate - držim fige❣️❣️

• Mara Kokosica
    12. Prosinac 2019. 07:40

Slee

Flocestitkeeee! Ma to je to! 💗
    Rastika, zao mi je ako dolazi, ali kao sto kazu cure, nije gotovo dok stvarno nije gotovo!
    Mara evo mene, danas 5dpo, bolne grudi (to od same O kao i uvijek, nista neobicno), zadnja cetiri dana grcenje, a danas probadanje u lijevom jajniku. Migrena, bijeli gusti iscjedak, tuga, nervoza, ubijanje pogledom ma sve sto mogu tamisliti od simptoma pms- je tu.
    Imas li ti jos nesto osim prduckanja?

Nemam. Sise me jos ne bole. Obicno krenu tj dana prije bolit. Ali puhice su tu vec polako. 😏

06/20 blighted ovum 8tt.

regi
    12. Prosinac 2019. 07:54

Mara Kokosica

Gdje suu čekalice za 20ti?? Imate li simptoma. Meni lagano krecu vjetrovi i puhice ko i uvijek pred mengu

Cice vece,bradavice bas bole.probadalo me u jajnicima ali sad je samo osjecaj ko da je to napuhnuto..inace nista drugo..

Lalla
    12. Prosinac 2019. 08:31

Ja sam fizicki u komi. Isplanirala sam romanticni vikend za nas dvoje na wellnesu da se malo podruzimo intenzivnije i na kraju pobrala upalu mjehura. Zavrsila sam na antibioticima po drugi put u zadnjih 30-tak dana. Kod doktorice su mi rekli da mi je urin katastrofa da nema cega nema u njemu, od krvi, proteina, bakterija... cekam mengu 19.-20. i nicemu se ne nadam jer mi je ocito imunitet u povecoj banani.

tufnica1602
    12. Prosinac 2019. 09:02

Mara Kokosica, evo i mene bez apsolutno ijednog simotoma. Nista..ni jednog jedinog simptoma pms-a..cudno cudno, sve cemo znati 20-tog. Jedva cekam da zaredamo plusevima 😁😁
    Lalla suosjecam, mene je to jako boljelo sve dole zbog upale nisam ni odnose mogla imati mjesec dana, ali sreca je sto se to lako rijesi i hvala bogu da je samo to. Koji antibioticic ispijes, pij dosta caja od koprive i kamilice. 

Lalla
    12. Prosinac 2019. 09:19

Tufnice, pijem Ninur. Pijem caj od brusnice, sipka, crni, majcina dusica. Imam doma i koprivu i kamilice. Hvala na savjetu.

Raštika
    12. Prosinac 2019. 09:42

Talija

Ja prijavljujem neželjenog gosta. Raštika, nastupamo za Božić!
    Ostale cure koje čekate/ ne čekate - držim fige❣️❣️

A jebem mu misa... Moje jos nema. Ono sinoc nesto malko krvavo na papiru i to je to. Sinoc sam i povratila. Opet. Treci put ovih dana. Ali jela sam pohani sir i krumpirice (vani) i nikako mi taj pohani sir nije sjeo cini mi se. Podrigivalo mi se jos dugo od njega. I navecer zapalim kuci cigaru i povratim... Lagano me brine to pivracanje, da nije neki problem sa zeludcem a ne da mi se za split na preglede.😂😂Sinoc sam namjernk obukla bijele gacice i jutros ciste i dalje, trbuh boliko da cu sad procurit i muka mi malo jos od sinoc. Haj ti sad budi pametna. 🙄😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    12. Prosinac 2019. 09:43

Al ima jos jedna stvar koja nagovjesta mengu... Uzasno lose spavam zadnjih par noci, vrtim se, znojim se, budim i imam nocne more. To je kod mene normalno pred mengu i kad menga krene. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.