Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bennny20
    10. Prosinac 2019. 13:23

Meni je sad gin u petrovoj napisala preporuku da uzimam folnu kiselinu. Pa su mi u apoteci preporucili Folic od Solgara. 
    Ja NE TREBAM dobiti 22.12.

Bosco
    10. Prosinac 2019. 13:25

Hvala za preporuku! Budem pogledala.
    24 godine 😊

• bennny20
    10. Prosinac 2019. 13:25

Nala33

@bennny20 zaboravila napisati ja sam 35 on 38.

Tak smo i mi...ja 34 on 38.
    A to sve vodis kod svog socijalnog ili kako? Jer mene je moja poslala na humanu u Petrovu. 

10. Prosinac 2019. 15:36

bennny20

Nala33

Tak smo i mi…ja 34 on 38.
    A to sve vodis kod svog socijalnog ili kako? Jer mene je moja poslala na humanu u Petrovu.

eto ja 35 a muz 34...
    bas me zanima kolko mjeseci ce mi trebat da napravimo bebicu🤦🏿‍♀️

Talija
    10. Prosinac 2019. 18:10

I onda... kupim danas test i odlucim ga napravit kad dodem kuci...
    I neispravan test. Uopce nema crtice u kontrolnom prozoru. 😀
    Ponavljamo sutra! Držite fige!

Talija
    10. Prosinac 2019. 19:19

Ma nista.. mrtav mrtav 😂

Nala33
    10. Prosinac 2019. 19:35

bennny20

Nala33

Ja ti živim vani nisam u Hr, ali da i tu imam pravo kao preko socijalnog. Sada ovu vlagu stimulaciju i hormone sve plaćeno preko zdravstva... Sad se nadam još ovoj zandjoj stimulaciji. Ako ne ond a ona predlaže IVF. Ali ću pričekati malo jer krajem prvog idemo na go i iskreno želim malo odmoriti od svega... Danas vidim i dečko mi malo potreseni...kaze taman na poslu svi pričali o djeci bebama... Svi oko nas trudni, rađaju jedino nama ne ide... Ne znam iskreno pinalo gubim nadu... 

10. Prosinac 2019. 20:20

Nala33

bennny20

Nala33

Ja ti živim vani nisam u Hr, ali da i tu imam pravo kao preko socijalnog. Sada ovu vlagu stimulaciju i hormone sve plaćeno preko zdravstva… Sad se nadam još ovoj zandjoj stimulaciji. Ako ne ond a ona predlaže IVF. Ali ću pričekati malo jer krajem prvog idemo na go i iskreno želim malo odmoriti od svega… Danas vidim i dečko mi malo potreseni…kaze taman na poslu svi pričali o djeci bebama… Svi oko nas trudni, rađaju jedino nama ne ide… Ne znam iskreno pinalo gubim nadu…

Ajme vjerujem ti ...
    ja nakon 3mj pokusavanja vec ludim a mogu mislit kako je vama.
    Cim cujem da je netko trudan muka mi je 
    Tako je vecini nas ovdje al nekako ides iz dana u dan 🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️

Kiky 🥰
    10. Prosinac 2019. 22:15

Ja si sutra kupujem Femisan kapi pa cemo vidjeti mozda pomogne. Kako sam racunala oko 17og bi mi trebala biti O tako da jos postoji mogucnost da bude + ove godine. Vidit cemo. Treba se nadat, to me gura naprijed 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Slee
    10. Prosinac 2019. 22:23

Bahahah Talija, odlucilo te drzati u neizvjesnosti jos danas! Nadam se da se javljas sutra s dobrim vijestima!
    Cemu sluze te kapi, nisam povatala odgovor

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.