Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    11. Prosinac 2019. 09:34

Talija

Rita88

Raštika

Talija

Da, 13.12 bi trebala dobit menstruaciju. Sad sam napravila s novim, minus je. 😔
    Ali jos uvijek to nis ne znaci, mozda je prerano… a mozda vise srece iduci mjesec 🙈

Drzim fige da je prerano. 🤞😉
    Ajde i ja cekam taj 13.12.al ne pada mi na pamet radit test. Lakse mi je razocarenje kad menga samo dodje nego piskit minus pa oplakat i onda za koji dan opet plakat kad menga dodje. 😂 Al trbuh me boli kao da cu sad dobit tako da…. Ja ju cekam

Talija ponovi opet za koji dan, jel imas kakve simptome?
    Rastika kakva je situacija kod tebe?

Ma ne znam kaj da velim.. baš sam bila blesava što sam radila jeftin test 3 dana prije vještice…
    Nemam neke naznake da bi ju trebala dobiti osim što sam bila nekako razdražljiva/sladunjava unatrag tjedan dana.. i samo bi jela i jela…. cicke su mi davno počele bujat, par dana nakon ovulacije.
    Jedino kaj mi je čudno je to konstantno podrigivanje/napuhanost i sve češća nesanica - a točno tako mi je bilo zadnji put kad sam ostala trudna.. i danas ujutro bilo probadanje dolje.. tako da me to sad nekako drži da možda ipak ima nade :)
    Iako… poprilično vjerujem testu.

I ja drzim fige. Sutra po novi test i javi rezultate.

06/20 blighted ovum 8tt.

Kiky 🥰
    11. Prosinac 2019. 10:51

Femisan kapi- procitala sam tu od jedne cure da su joj pomogle kod zaceca a malo sam citala da ublazuju menstrualne bolove, za maternicu.. uglavnom dodatak su prehrani i nemogu odmoc.. ja si danas kupujem pa cemo vidjeti...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    11. Prosinac 2019. 10:51

Meni je 0 oko 17oga pa mozda jos ove godine postoji mogucnost + vidjet cemo :)

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Bosco
    11. Prosinac 2019. 11:54

Hej.
    Nista od Bozicnog poklona, danas dobila nakon 43 dana. Sljedeci mjesec je godinu dana pokusavanja. 😔

Lalla
    11. Prosinac 2019. 11:54

Pozdrav "stare" i "nove" cure, nisam se dugo javljala. Trebalo mi je malo odmora. I ja iscekujem m od 18-20... nadam se da nece doci i to bi bilo bas nebeski jer je proslo skoro godinu dana otkad sam popiskila plusic koji je nazalost zavrsio spontanim. 

plavuša
    11. Prosinac 2019. 12:10

Cure a za sto pisate te testove prije nego kaj trebate dobil..? U 3posto zena bude pokazalo + prije, za sto se tak mucite..
    Ja sam bacila toliko novaca na te testove, da mi slabo dode, i na ove iz ljekarne, skuplje, jeftinije, s aliexpressa itd...
    2.5godine pokusavamo i nista. Od proljeća kad sam dobila na 45dc, nakon neznam koliko testova i vadenje bete, koja je bila 9, i drugi dan sam procurila, odlucila sam uopce ne pomisljat na to da kupim test i pisam prije nego kaj bi trebala dobit.. Ako kasni 2, 3 dana ajde ok, ali ovo je psihicko ubijanje.. Govorim vam iz dobre namjere, i sama sam skoro 2 god NE cekala i NEocekivala... To je skroz nepotrebno, ovak smo u stresu, prati plodne, prati iscjedak, jer se razvlaci, kolko se razvlaci.... Skoci sad, noge u zrak.. Nejdi pisat poslije...
    Ne zamjerate mi nista, znam kolko ocekujete sve vi, a i ja skupa s vama, al nee pisate par dana prije, kad zakasni, ljekarna i eto ako bude bude, ako ne idemo dalje s nadom da bude slijedeći ciklus... 

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩵 17.10.2025. 🩵 37+4

Nala33
    11. Prosinac 2019. 12:24

plavuša

Cure a za sto pisate te testove prije nego kaj trebate dobil..? U 3posto zena bude pokazalo + prije, za sto se tak mucite..
    Ja sam bacila toliko novaca na te testove, da mi slabo dode, i na ove iz ljekarne, skuplje, jeftinije, s aliexpressa itd…
    2.5godine pokusavamo i nista. Od proljeća kad sam dobila na 45dc, nakon neznam koliko testova i vadenje bete, koja je bila 9, i drugi dan sam procurila, odlucila sam uopce ne pomisljat na to da kupim test i pisam prije nego kaj bi trebala dobit.. Ako kasni 2, 3 dana ajde ok, ali ovo je psihicko ubijanje.. Govorim vam iz dobre namjere, i sama sam skoro 2 god NE cekala i NEocekivala… To je skroz nepotrebno, ovak smo u stresu, prati plodne, prati iscjedak, jer se razvlaci, kolko se razvlaci…. Skoci sad, noge u zrak.. Nejdi pisat poslije…
    Ne zamjerate mi nista, znam kolko ocekujete sve vi, a i ja skupa s vama, al nee pisate par dana prije, kad zakasni, ljekarna i eto ako bude bude, ako ne idemo dalje s nadom da bude slijedeći ciklus…

Slažem se, i ja sam jedna od ludih, na as novce, jeftinije skuplje testove izudjudjem se čitajući ako bi mogli biti koji simptomi a kad sve isto.. Jos više sve to izludjuje... Rekla sam ovaj mjesec neću ništa gledati, kupiti testove ništa... Dosta mi je i to šta se moramo baciti u akciju kad doktor kaže s obzirom na folikulometriju... I to je pressing. Ovaj mjesec ću pustit kako ide, ako ne dodje onda ću raditi ako dodje stavljam pauzu do iza go jer u biti onda moramo započeti s Ivf... 

Raštika
    11. Prosinac 2019. 12:43

plavuša

Ja sam bacila toliko novaca na te testove, da mi slabo dode, i na ove iz ljekarne, skuplje, jeftinije, s aliexpressa itd…
    2.5godine pokusavamo i nista. Od proljeća kad sam dobila na 45dc, nakon neznam koliko testova i vadenje bete, koja je bila 9, i drugi dan sam procurila, odlucila sam uopce ne pomisljat na to da kupim test i pisam prije nego kaj bi trebala dobit.. Ako kasni 2, 3 dana ajde ok, ali ovo je psihicko ubijanje.. Govorim vam iz dobre namjere, i sama sam skoro 2 god NE cekala i NEocekivala… To je skroz nepotrebno, ovak smo u stresu, prati plodne, prati iscjedak, jer se razvlaci, kolko se razvlaci…. Skoci sad, noge u zrak.. Nejdi pisat poslije…
    Ne zamjerate mi nista, znam kolko ocekujete sve vi, a i ja skupa s vama, al nee pisate par dana prije, kad zakasni, ljekarna i eto ako bude bude, ako ne idemo dalje s nadom da bude slijedeći ciklus…

Potpisujem svaku napisanu rijec. Ja sam bila luda preko godinu i pol pokusavanja dok mi nisu otkrili cin 3 u 6 mjesecu i tad sam prebacila stvari u glavi i rekla sam si: ak se nikad dijete ni ne dogodi ja sam i dalje zena u potpunom smislu te riječi i ispunjena sam.
    Ne treba mi da izgubim glavu ili zdravlje zbog ovoga... Sikiranjem, suzama i forsiranjem nista dobro ne radim a pogotovo ne ubrzavam proces zatrudnjuvanja.dapace...samo ga otezavam. 😉
    Od tad ja ne pratim simptome, ovulaciju, iscjedke, ne kupujem testove, nemam trakice i ne pijem vise nikakve dodatke. Pa kako bude... Nisam u cvijetu mladosti ali bar bi mi godine trebale donijeti mudrost, smirenost i realnost.😉 Bit ce beba jednom, na ovaj ili na potpomognuti nacin. Bitno je da nacina ima.
    Iskreno... Predugo sam ocajavala i sebe uvjeravala da sam manje vrijedna jer ne mogu zatrudnit. Sad tek vidim kolilo sam glupa bila. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• bennny20
    11. Prosinac 2019. 12:58

Rastika...potpisujem svaku rijec! Al nekako vjerujm da sve mi koje dugo pokusavamo dodjemo nekad do te faze da stvari prepustimo.
    Ja sam sad krenula sa pretragama na humanoj i nekako sad znam da je to to...nema sekiracije...na kraju moram sve dovesti u red...rijesiti escherichiu koju imam i ako nis drugo ici cemo na IVF. Ima jos metida i nade...al isto sam se sto puta razocarala...isplakala...ubila u pojam.
    Mislim da to kod nas vecine dodje s vremenom i stazom nazalost. 😬

Rita88
    11. Prosinac 2019. 13:32

bennny20

Rastika…potpisujem svaku rijec! Al nekako vjerujm da sve mi koje dugo pokusavamo dodjemo nekad do te faze da stvari prepustimo.
    Ja sam sad krenula sa pretragama na humanoj i nekako sad znam da je to to…nema sekiracije…na kraju moram sve dovesti u red…rijesiti escherichiu koju imam i ako nis drugo ici cemo na IVF. Ima jos metida i nade…al isto sam se sto puta razocarala…isplakala…ubila u pojam.
    Mislim da to kod nas vecine dodje s vremenom i stazom nazalost. 😬

da.. i ja se slazem, al to je vjerojatno tako kod nas koje godinu dana i vise pokusavamo zatrudnit, mislim da smo sve suze potrosile i da smo nekako postale ravnodusne, na to nas je nazalost menga svaki mjesec dovela. Stalno razocaranje, suze, zivcanjenje pa jos i svadjanje s muzem dovodilo me do ruba. Odlucila sam isto stat na loptu i ne uzrujavati se, kako bude bit ce, imat cu dijete na ovaj ili onaj nacin.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani