Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    11. Prosinac 2019. 10:51

Femisan kapi- procitala sam tu od jedne cure da su joj pomogle kod zaceca a malo sam citala da ublazuju menstrualne bolove, za maternicu.. uglavnom dodatak su prehrani i nemogu odmoc.. ja si danas kupujem pa cemo vidjeti...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    11. Prosinac 2019. 10:51

Meni je 0 oko 17oga pa mozda jos ove godine postoji mogucnost + vidjet cemo :)

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Bosco
    11. Prosinac 2019. 11:54

Hej.
    Nista od Bozicnog poklona, danas dobila nakon 43 dana. Sljedeci mjesec je godinu dana pokusavanja. 😔

Lalla
    11. Prosinac 2019. 11:54

Pozdrav "stare" i "nove" cure, nisam se dugo javljala. Trebalo mi je malo odmora. I ja iscekujem m od 18-20... nadam se da nece doci i to bi bilo bas nebeski jer je proslo skoro godinu dana otkad sam popiskila plusic koji je nazalost zavrsio spontanim. 

plavuša
    11. Prosinac 2019. 12:10

Cure a za sto pisate te testove prije nego kaj trebate dobil..? U 3posto zena bude pokazalo + prije, za sto se tak mucite..
    Ja sam bacila toliko novaca na te testove, da mi slabo dode, i na ove iz ljekarne, skuplje, jeftinije, s aliexpressa itd...
    2.5godine pokusavamo i nista. Od proljeća kad sam dobila na 45dc, nakon neznam koliko testova i vadenje bete, koja je bila 9, i drugi dan sam procurila, odlucila sam uopce ne pomisljat na to da kupim test i pisam prije nego kaj bi trebala dobit.. Ako kasni 2, 3 dana ajde ok, ali ovo je psihicko ubijanje.. Govorim vam iz dobre namjere, i sama sam skoro 2 god NE cekala i NEocekivala... To je skroz nepotrebno, ovak smo u stresu, prati plodne, prati iscjedak, jer se razvlaci, kolko se razvlaci.... Skoci sad, noge u zrak.. Nejdi pisat poslije...
    Ne zamjerate mi nista, znam kolko ocekujete sve vi, a i ja skupa s vama, al nee pisate par dana prije, kad zakasni, ljekarna i eto ako bude bude, ako ne idemo dalje s nadom da bude slijedeći ciklus... 

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Nala33
    11. Prosinac 2019. 12:24

plavuša

Cure a za sto pisate te testove prije nego kaj trebate dobil..? U 3posto zena bude pokazalo + prije, za sto se tak mucite..
    Ja sam bacila toliko novaca na te testove, da mi slabo dode, i na ove iz ljekarne, skuplje, jeftinije, s aliexpressa itd…
    2.5godine pokusavamo i nista. Od proljeća kad sam dobila na 45dc, nakon neznam koliko testova i vadenje bete, koja je bila 9, i drugi dan sam procurila, odlucila sam uopce ne pomisljat na to da kupim test i pisam prije nego kaj bi trebala dobit.. Ako kasni 2, 3 dana ajde ok, ali ovo je psihicko ubijanje.. Govorim vam iz dobre namjere, i sama sam skoro 2 god NE cekala i NEocekivala… To je skroz nepotrebno, ovak smo u stresu, prati plodne, prati iscjedak, jer se razvlaci, kolko se razvlaci…. Skoci sad, noge u zrak.. Nejdi pisat poslije…
    Ne zamjerate mi nista, znam kolko ocekujete sve vi, a i ja skupa s vama, al nee pisate par dana prije, kad zakasni, ljekarna i eto ako bude bude, ako ne idemo dalje s nadom da bude slijedeći ciklus…

Slažem se, i ja sam jedna od ludih, na as novce, jeftinije skuplje testove izudjudjem se čitajući ako bi mogli biti koji simptomi a kad sve isto.. Jos više sve to izludjuje... Rekla sam ovaj mjesec neću ništa gledati, kupiti testove ništa... Dosta mi je i to šta se moramo baciti u akciju kad doktor kaže s obzirom na folikulometriju... I to je pressing. Ovaj mjesec ću pustit kako ide, ako ne dodje onda ću raditi ako dodje stavljam pauzu do iza go jer u biti onda moramo započeti s Ivf... 

Raštika
    11. Prosinac 2019. 12:43

plavuša

Ja sam bacila toliko novaca na te testove, da mi slabo dode, i na ove iz ljekarne, skuplje, jeftinije, s aliexpressa itd…
    2.5godine pokusavamo i nista. Od proljeća kad sam dobila na 45dc, nakon neznam koliko testova i vadenje bete, koja je bila 9, i drugi dan sam procurila, odlucila sam uopce ne pomisljat na to da kupim test i pisam prije nego kaj bi trebala dobit.. Ako kasni 2, 3 dana ajde ok, ali ovo je psihicko ubijanje.. Govorim vam iz dobre namjere, i sama sam skoro 2 god NE cekala i NEocekivala… To je skroz nepotrebno, ovak smo u stresu, prati plodne, prati iscjedak, jer se razvlaci, kolko se razvlaci…. Skoci sad, noge u zrak.. Nejdi pisat poslije…
    Ne zamjerate mi nista, znam kolko ocekujete sve vi, a i ja skupa s vama, al nee pisate par dana prije, kad zakasni, ljekarna i eto ako bude bude, ako ne idemo dalje s nadom da bude slijedeći ciklus…

Potpisujem svaku napisanu rijec. Ja sam bila luda preko godinu i pol pokusavanja dok mi nisu otkrili cin 3 u 6 mjesecu i tad sam prebacila stvari u glavi i rekla sam si: ak se nikad dijete ni ne dogodi ja sam i dalje zena u potpunom smislu te riječi i ispunjena sam.
    Ne treba mi da izgubim glavu ili zdravlje zbog ovoga... Sikiranjem, suzama i forsiranjem nista dobro ne radim a pogotovo ne ubrzavam proces zatrudnjuvanja.dapace...samo ga otezavam. 😉
    Od tad ja ne pratim simptome, ovulaciju, iscjedke, ne kupujem testove, nemam trakice i ne pijem vise nikakve dodatke. Pa kako bude... Nisam u cvijetu mladosti ali bar bi mi godine trebale donijeti mudrost, smirenost i realnost.😉 Bit ce beba jednom, na ovaj ili na potpomognuti nacin. Bitno je da nacina ima.
    Iskreno... Predugo sam ocajavala i sebe uvjeravala da sam manje vrijedna jer ne mogu zatrudnit. Sad tek vidim kolilo sam glupa bila. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• bennny20
    11. Prosinac 2019. 12:58

Rastika...potpisujem svaku rijec! Al nekako vjerujm da sve mi koje dugo pokusavamo dodjemo nekad do te faze da stvari prepustimo.
    Ja sam sad krenula sa pretragama na humanoj i nekako sad znam da je to to...nema sekiracije...na kraju moram sve dovesti u red...rijesiti escherichiu koju imam i ako nis drugo ici cemo na IVF. Ima jos metida i nade...al isto sam se sto puta razocarala...isplakala...ubila u pojam.
    Mislim da to kod nas vecine dodje s vremenom i stazom nazalost. 😬

Rita88
    11. Prosinac 2019. 13:32

bennny20

Rastika…potpisujem svaku rijec! Al nekako vjerujm da sve mi koje dugo pokusavamo dodjemo nekad do te faze da stvari prepustimo.
    Ja sam sad krenula sa pretragama na humanoj i nekako sad znam da je to to…nema sekiracije…na kraju moram sve dovesti u red…rijesiti escherichiu koju imam i ako nis drugo ici cemo na IVF. Ima jos metida i nade…al isto sam se sto puta razocarala…isplakala…ubila u pojam.
    Mislim da to kod nas vecine dodje s vremenom i stazom nazalost. 😬

da.. i ja se slazem, al to je vjerojatno tako kod nas koje godinu dana i vise pokusavamo zatrudnit, mislim da smo sve suze potrosile i da smo nekako postale ravnodusne, na to nas je nazalost menga svaki mjesec dovela. Stalno razocaranje, suze, zivcanjenje pa jos i svadjanje s muzem dovodilo me do ruba. Odlucila sam isto stat na loptu i ne uzrujavati se, kako bude bit ce, imat cu dijete na ovaj ili onaj nacin.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Talija
    11. Prosinac 2019. 13:32

Sve ja razumijem.. i kuzim da su ti savjeti dobronamjerni.. ali cemu se cuditi ako ste sve to isto radile bar jednom :)
    Eto, i meni je prvi put i vjerujem da vise ne budem. Imala sam neki dobar predosjecaj, ali vidjet cemo kak ce ispasti na kraju ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.