Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    11. Prosinac 2019. 13:41

Talija

Sve ja razumijem.. i kuzim da su ti savjeti dobronamjerni.. ali cemu se cuditi ako ste sve to isto radile bar jednom :)
    Eto, i meni je prvi put i vjerujem da vise ne budem. Imala sam neki dobar predosjecaj, ali vidjet cemo kak ce ispasti na kraju ☺️

sve smo to radile i vise puta, al smo sad otupile od toga to je ono sto smo htjele rec, da smo sve i svasta probale, kidale si zivce..kak su mjeseci prolazili pa i kod nekih i godine nekako vise ne ocajavas i ne uzrujavas se. Nadam se da ces ugledat plus, javljaj sve naravno, drzim fige 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Matkiša 😎
    11. Prosinac 2019. 13:54

eh onda kad mi "ma smo se opusti" kaže netko ko je iz prvog pokušaja zatrudnio ;O ;O ;O 
    Mislim da je ok dati si pauzu i srediti misli...ali opet ako odustanemo od svega zar si ne smanjujemo šansu za trudnoćom? ipak je to sve sa nekim razlogom....
    Uglavnom smo sve lude pomalo od svega toga .. 
    Meni je 7 dan od O i evo počeli lagani grčevi..pa idemo se nadati za Božićno čudo 
    Cure divne ste sve , i jake ste  Imajte na umu to da sve možete izdržati!

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nala33
    11. Prosinac 2019. 14:12

Mattan28

eh onda kad mi "ma smo se opusti" kaže netko ko je iz prvog pokušaja zatrudnio ;O ;O ;O
    Mislim da je ok dati si pauzu i srediti misli…ali opet ako odustanemo od svega zar si ne smanjujemo šansu za trudnoćom? ipak je to sve sa nekim razlogom….
    Uglavnom smo sve lude pomalo od svega toga ..
    Meni je 7 dan od O i evo počeli lagani grčevi..pa idemo se nadati za Božićno čudoCure divne ste sve , i jake steImajte na umu to da sve možete izdržati!

Bas to ta rečenica kad se opustiš ili prestanes toliko misliti... Uff... Da sad mislim jer kad se budem svaki dan ne mogu ne misliti i kad planiraš ovulacijau čekaš i mjeris ne možeš ne misliti, ali šta je s tom famoznom rečenicom opusti se. Evo mi osobno dok nismo ovako planirali nije da sam mislila na to... Prestali smo se štiti nisam gledala ni dane ni nis i bila sam opistena i nisam mislila na to jer nismo još očekivali ali kada se nakon godinu dana nije nis desilo onda sam počela mjeriti ovulacijau i sve pa opet nis e tek onda su išli svi testovi i sad evo ta balga hormonalna stimukacija i folikulometirja. Zato onaj koji kaže daj se opusti može da odj..... Kratko i jasno... Jer nitko ne zna šta žena osobno prolazi i kako na nju to sve djeluje.. Zato kako su rekla budimo divne i jake i dajmo si šta nam dodje od plakanja, vikanja, smijanja i sreće ma svega. 💪💪

Lalla
    11. Prosinac 2019. 14:28

Po mom misljenju nije opravdano kad netko panicari nakon nekoliko mjeseci pokusavanja iako svi smo mi ljudi... Moguce da mu je isto tesko, ali definitivno se treba opustiti. Ali ako nakon godinu i vise nema pomaka onda mislim da imas pravo panicariti, otici na sve moguce preglede i pokusati sve moguce metode. I svi znaju ono pravilo: potraziti lijecnicku pomoc nakon godinu dana, odnosno 6 mjeseci ako se radi o 35+ paru.

Rita88
    11. Prosinac 2019. 14:36

Curke samo hrabro naprijed, iduca godina je nasa 💪 nadam se da ce nas cure razveseliti  oko 20.12. ima ih dosta s tim datumom. Jel ima sad ovih dana testica na vidiku osim Talije?
    Nala meni je dr rekla da idemo s ciljanim odnosima do 3 mjeseca iduce godine, pa cemo onda vidjet za dalje, jel to dalje znaci potpomognuta ili? ja sam samo pila letrozol za vise folikula i imala sam tempirane odnose e sad dal postoji jos nekakva opcija nakon toga ili se ide na potpomognutu? nadam se da si me shvatila 😅

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    11. Prosinac 2019. 14:38

Talija

Sve ja razumijem.. i kuzim da su ti savjeti dobronamjerni.. ali cemu se cuditi ako ste sve to isto radile bar jednom :)
    Eto, i meni je prvi put i vjerujem da vise ne budem. Imala sam neki dobar predosjecaj, ali vidjet cemo kak ce ispasti na kraju ☺️

Nije to bilo upuceno direkt tebi. Samo sam htjela podijeliti svoje iskustvo. 😉
    U pocetku sam cak imala rokovnik u koji bi upisivala svaku stvarcicu svaki dan ciklusa pa cak bi upisala i kad mi se pojavila dlaka na bradi. 😂😂😂 Toliko daleko sam isla. A sta ces... Moras svasta proci da bi, shvatio. 
    Al ovi sto kazu opusti se... Obicno su to cure koje su zazrudnile prvi ili najkasnije treci ciklus pokusavanja.nek se nitko ne uvrijedi ali tri mjeseca su nista. Ovdje imamo cure koje po 6 godina pokusavaju. Ajde zamislite kako je toj osobi kad joj dodje netko ko je iz drugog ciklusa uspio i kaze joj: opusti se....

Ne znam, ali vec sam istrenirana na neuspjehe do sada da lakse podnosim opcenito cikluse. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    11. Prosinac 2019. 14:41

Rita88

Curke samo hrabro naprijed, iduca godina je nasa 💪 nadam se da ce nas cure razveseliti oko 20.12. ima ih dosta s tim datumom. Jel ima sad ovih dana testica na vidiku osim Talije?
    Nala meni je dr rekla da idemo s ciljanim odnosima do 3 mjeseca iduce godine, pa cemo onda vidjet za dalje, jel to dalje znaci potpomognuta ili? ja sam samo pila letrozol za vise folikula i imala sam tempirane odnose e sad dal postoji jos nekakva opcija nakon toga ili se ide na potpomognutu? nadam se da si me shvatila 😅

Cekam ja 13.12.  Pa ak dodje da i prodje pa da se narucim za kontrolu za cin pa kad budem u vezi toga kod gin pitat cu je za savjet sto da radim dalje... 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Rita88
    11. Prosinac 2019. 14:53

Raštika

Rita88

Curke samo hrabro naprijed, iduca godina je nasa 💪 nadam se da ce nas cure razveseliti oko 20.12. ima ih dosta s tim datumom. Jel ima sad ovih dana testica na vidiku osim Talije?

Cekam ja 13.12. Pa ak dodje da i prodje pa da se narucim za kontrolu za cin pa kad budem u vezi toga kod gin pitat cu je za savjet sto da radim dalje…

super, cekamo s tobom, ima da ti bude sretan petak 13-ti 🤞☺️☺️👶

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Talija
    11. Prosinac 2019. 14:55

Ma znam da nije bio upućen meni nego svima  Nisam se ja našla prozvana u nijednom komentaru..
    I meni je jasno što i kako bi trebalo, ali eto.. ipak sam išla radit test.

Upravo sam primjetila tamno smeđi iscjedak. Nikad prije menstruacije nemam nadolazeći iscjedak. Uvijek krene odmah kako treba. Ili je implantacijsko ili je ovaj mjesec prvi put nešto drugačije  Vidjet ćemo već danas/sutra hoće li krenuti.

Raštika
    11. Prosinac 2019. 15:01

Rita88

Raštika

Rita88

Cekam ja 13.12. Pa ak dodje da i prodje pa da se narucim za kontrolu za cin pa kad budem u vezi toga kod gin pitat cu je za savjet sto da radim dalje…

super, cekamo s tobom, ima da ti bude sretan petak 13-ti 🤞☺️☺️👶

Ooooo ja sam zaboravila da je 13.u petak. Odlicno! 👌👌 Na zadnjem poslu sam dala otkaz na petak 13.kad su me pitali ljudi zasto sam dala otkaz ja sam rekla jer sam i pocela radit na prvi april. Ovaj posao je od pocetka bio sprdnja.😂😂😂😂 
    Talija, drzim fige da je implantacija a ne spotting 🤞🤞🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.