Bok cure, moze pomoc? Jel ovo prijelaz trakice ili moguca druga crta?https://ibb.co/ZKqxsdg
Bome druga crtica! 💪❤️❤️❤️ Cestitam!!
Prijavljujem da sam maloprije bila na wc-u i na papiru sam vidjela malkice svjeze krvi. Stize šefika. 🙄
I ja sve vise mislim da ce sutra doci... 😠
Ma nabijemo ju nogom u dupe. 💪😂😂😂 Ak ti dodje sutra (a nadam se da nece 🤞) onda nam je ovulacija oko bozica. 🎄 Mozda nam blagdansko raspolozenje pomogne... 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Da.. tak i ja razmišljam. Godišnji odmor, blagdansko raspoloženje.. vrijeme da se sve posloži 🙂
Flo...cestitam na crtici zvanoj čežnja!
Rastika....nista nije izgubljeno...vele da implementacijsko krvarrnje bude u vrijeme kad treba menga doci tak da... nije izgubljeno dok ne krene za pravo!
Evo u kratkim crtama 😂
Necu se jos nadati previse, budem pricekala jos par dana, nekako sam u strahu od proslog puta. Necu jos nikom ni govoriti. Samo vi znate 🤗
Ciklus 31 dan, danas 29. Odnos na dan ovulacije ali kasno navecer, zaspala nakon toga tako da je bilo duze od pola sata 😂, i jos jednom 3 dana prije O. Nisam se nicemu nadala. Nisam se nadala bas nicemu. Od proslog tjedna se osjecam cudno. U subotu popila pola deci crnog vina i odmah povratila, sutradan jos dva puta. Nakon toga proljev do jucer. Ali mi se lagano vrti i konstantno osjecam mucninu. Sad ne znam. Cekam subotu da potvrdim ❤️
Evo u kratkim crtama 😂
Necu se jos nadati previse, budem pricekala jos par dana, nekako sam u strahu od proslog puta. Necu jos nikom ni govoriti. Samo vi znate 🤗
Ciklus 31 dan, danas 29. Odnos na dan ovulacije ali kasno navecer, zaspala nakon toga tako da je bilo duze od pola sata 😂, i jos jednom 3 dana prije O. Nisam se nicemu nadala. Nisam se nadala bas nicemu. Od proslog tjedna se osjecam cudno. U subotu popila pola deci crnog vina i odmah povratila, sutradan jos dva puta. Nakon toga proljev do jucer. Ali mi se lagano vrti i konstantno osjecam mucninu. Sad ne znam. Cekam subotu da potvrdim. ❤️ E i uzasnu bol u ledjima sam osjetila. Ali sam to pripisivala lezanju, jer sam bila na bolovanju dva dana. I zednaaaa sam, a nikad nisam zedna. I sise su mi tvrde 😱
Gdje suu čekalice za 20ti?? Imate li simptoma. Meni lagano krecu vjetrovi i puhice ko i uvijek pred mengu
06/20 blighted ovum 8tt.
Evo u kratkim crtama 😂
Ciklus 31 dan, danas 29. Odnos na dan ovulacije ali kasno navecer, zaspala nakon toga tako da je bilo duze od pola sata 😂, i jos jednom 3 dana prije O. Nisam se nicemu nadala. Nisam se nadala bas nicemu. Od proslog tjedna se osjecam cudno. U subotu popila pola deci crnog vina i odmah povratila, sutradan jos dva puta. Nakon toga proljev do jucer. Ali mi se lagano vrti i konstantno osjecam mucninu. Sad ne znam. Cekam subotu da potvrdim. ❤️ E i uzasnu bol u ledjima sam osjetila. Ali sam to pripisivala lezanju, jer sam bila na bolovanju dva dana. I zednaaaa sam, a nikad nisam zedna. I sise su mi tvrde 😱
Hvala Flo... Samo pozitivno i bit ce sve u redu! Bas mi je drago za trudnocu!
😘🍀
Flo cestitkeeee! Ma to je to! 💗
Rastika, zao mi je ako dolazi, ali kao sto kazu cure, nije gotovo dok stvarno nije gotovo!
Mara evo mene, danas 5dpo, bolne grudi (to od same O kao i uvijek, nista neobicno), zadnja cetiri dana grcenje, a danas probadanje u lijevom jajniku. Migrena, bijeli gusti iscjedak, tuga, nervoza, ubijanje pogledom ma sve sto mogu tamisliti od simptoma pms- je tu.
Imas li ti jos nesto osim prduckanja?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Evo u kratkim crtama 😂
Flo cestitam❤
koliko imas godina i koliko dugo si radila na bebi🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji