Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    11. Prosinac 2019. 21:43

Raštika

Flo

Bok cure, moze pomoc? Jel ovo prijelaz trakice ili moguca druga crta?https://ibb.co/ZKqxsdg

Bome druga crtica! 💪❤️❤️❤️ Cestitam!!
    Prijavljujem da sam maloprije bila na wc-u i na papiru sam vidjela malkice svjeze krvi. Stize šefika. 🙄

I ja sve vise mislim da ce sutra doci... 😠

Raštika
    11. Prosinac 2019. 22:15

Ma nabijemo ju nogom u dupe. 💪😂😂😂 Ak ti dodje sutra (a nadam se da nece 🤞) onda nam je ovulacija oko bozica. 🎄 Mozda nam blagdansko raspolozenje pomogne... 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Talija
    11. Prosinac 2019. 22:19

Da.. tak i ja razmišljam. Godišnji odmor, blagdansko raspoloženje.. vrijeme da se sve posloži 🙂

• bennny20
    11. Prosinac 2019. 22:23

Flo...cestitam na crtici zvanoj čežnja!

Rastika....nista nije izgubljeno...vele da implementacijsko krvarrnje bude u vrijeme kad treba menga doci tak da... nije izgubljeno dok ne krene za pravo! 

Flo
    11. Prosinac 2019. 22:30

Evo u kratkim crtama 😂
    Necu se jos nadati previse, budem pricekala jos par dana, nekako sam u strahu od proslog puta. Necu jos nikom ni govoriti. Samo vi znate 🤗
    Ciklus 31 dan, danas 29. Odnos na dan ovulacije ali kasno navecer, zaspala nakon toga tako da je bilo duze od pola sata 😂, i jos jednom 3 dana prije O. Nisam se nicemu nadala. Nisam se nadala bas nicemu. Od proslog tjedna se osjecam cudno. U subotu popila pola deci crnog vina i odmah povratila, sutradan jos dva puta. Nakon toga proljev do jucer. Ali mi se lagano vrti i konstantno osjecam mucninu. Sad ne znam. Cekam subotu da potvrdim ❤️

Flo
    11. Prosinac 2019. 22:32

Flo

Evo u kratkim crtama 😂
    Necu se jos nadati previse, budem pricekala jos par dana, nekako sam u strahu od proslog puta. Necu jos nikom ni govoriti. Samo vi znate 🤗
    Ciklus 31 dan, danas 29. Odnos na dan ovulacije ali kasno navecer, zaspala nakon toga tako da je bilo duze od pola sata 😂, i jos jednom 3 dana prije O. Nisam se nicemu nadala. Nisam se nadala bas nicemu. Od proslog tjedna se osjecam cudno. U subotu popila pola deci crnog vina i odmah povratila, sutradan jos dva puta. Nakon toga proljev do jucer. Ali mi se lagano vrti i konstantno osjecam mucninu. Sad ne znam. Cekam subotu da potvrdim. ❤️ E i uzasnu bol u ledjima sam osjetila. Ali sam to pripisivala lezanju, jer sam bila na bolovanju dva dana. I zednaaaa sam, a nikad nisam zedna. I sise su mi tvrde 😱

• Mara Kokosica
    11. Prosinac 2019. 22:43

Gdje suu čekalice za 20ti?? Imate li simptoma. Meni lagano krecu vjetrovi i puhice ko i uvijek pred mengu

06/20 blighted ovum 8tt.

Rita37🤰
    11. Prosinac 2019. 23:43

Flo

Flo

Evo u kratkim crtama 😂
    Ciklus 31 dan, danas 29. Odnos na dan ovulacije ali kasno navecer, zaspala nakon toga tako da je bilo duze od pola sata 😂, i jos jednom 3 dana prije O. Nisam se nicemu nadala. Nisam se nadala bas nicemu. Od proslog tjedna se osjecam cudno. U subotu popila pola deci crnog vina i odmah povratila, sutradan jos dva puta. Nakon toga proljev do jucer. Ali mi se lagano vrti i konstantno osjecam mucninu. Sad ne znam. Cekam subotu da potvrdim. ❤️ E i uzasnu bol u ledjima sam osjetila. Ali sam to pripisivala lezanju, jer sam bila na bolovanju dva dana. I zednaaaa sam, a nikad nisam zedna. I sise su mi tvrde 😱

Hvala Flo... Samo pozitivno i bit ce sve u redu! Bas mi je drago za trudnocu! 
    😘🍀

Slee
    11. Prosinac 2019. 23:44

Flo cestitkeeee! Ma to je to! 💗
    Rastika, zao mi je ako dolazi, ali kao sto kazu cure, nije gotovo dok stvarno nije gotovo!
    Mara evo mene, danas 5dpo, bolne grudi (to od same O kao i uvijek, nista neobicno), zadnja cetiri dana grcenje, a danas probadanje u lijevom jajniku. Migrena, bijeli gusti iscjedak, tuga, nervoza, ubijanje pogledom ma sve sto mogu tamisliti od simptoma pms- je tu. 
    Imas li ti jos nesto osim prduckanja? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

11. Prosinac 2019. 23:45

Flo

Flo

Evo u kratkim crtama 😂

Flo cestitam❤
    koliko imas godina i koliko dugo si radila na bebi🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.