Hej cure evo da vam javim da opet imam iscjedak ovaj je ljepljiviji sada vise nije vodenast i dalje je bjel ali se vise rasteze, pa me zanima da li je to O ili bi uskoro trebala doci?
Rita88, zao mi je! Bar je dosla ranije pa mozes prije u nove pobjede!
Rita 36, koji ti je dpo?
Breskvica, ako je radtezljiv i bez mirisa onda je sad vrijeme za akciju, moguce nije jos O, ali ce ubrzo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Rita88, zao mi je! Bar je dosla ranije pa mozes prije u nove pobjede!
Rita 36, koji ti je dpo?
Breskvica, ako je radtezljiv i bez mirisa onda je sad vrijeme za akciju, moguce nije jos O, ali ce ubrzo
Kao sto sam napisala nije vise voden kao onaj sto sam imala sad je ljepljiviji i vise se da razvuci i ne nema nikakav miris kao ni onaj vodeni kad je bio.. Svaka 2 do 3 dana hopsamo 27.11, 28.11, 1.12, 4.12 i 6.12 znaci veceras akcija opet... 🤗💪🤞👊 joj da se bar uhvati nesto a trebalo bi s obzirom na datume ovdje koji pisu...
Curke ja dobila 🙄 tri dana prije dosla. Idemo dalje 🤷♀️
Rita moguca ti je implantacija, ne znam sta bi drugo moglo biti ako ti je s ginekološke strane sve ok. Sve u svemu sretno.
Ela, Nala idemo u nove pobjede 💪
Uff znam kako je kako kažeš idemo dalje, ima da bude vruće akcije božićno novogodišnje heheh 💪💪
Kazu da se najvise djece rodi u 9mj 😁 zato samo akcija cure. Ja sam isto iz Ri ja idem u Kostrenu kod ginekologa
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sretno nam svima onda. Kako bi bilo lijepo plusic pod bor. Curke kojima je stigla menga, nema odustajanja. Ja sam isto mislila da ce se uhvatit drugi treci ciklus. Ali evo nas na 6 pa jos nista. Nadamo se u Novoj godini lijepim vijestima a do tad NE cekamo 20.12.
06/20 blighted ovum 8tt.
Jao, tko ce docekati taj 20.12.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Trebam misljenje od vas. Evo danas 18. Dan ciklusa odnosi bili svaki dr dan (5 od prestanka Menge).. Od jutrosnjeg visak spreme sad iscurio sa malo sukrvice…. Bas malo malo… Tamnija crvena… Sto bi to moglo bit? Trebam dobit za 8-10 dana…
Jel bio mozda malo grublji sex?
To se i meni dogodilo ali imali smo malo zesci odnos i bilo ih je tad cesto. Nije me nista bolilo i nije poslije bilo krvi pa nisam ni dizala paniku. Jel te boli trbuh?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rita zao mi je sto je dosla menga. A ubost cemo i mi jednom. Moramo. Trudimo se a svaki trud se isplati jednom. 😉🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Poz cure moze pitanje dali koja pije od elevita pronatal jer ja sam si to kupila ali dr. Mi je prepisala folacin pa dali neko ima iskustva s time?
Sortiraj odgovore
Najstariji