Poz cure moze pitanje dali koja pije od elevita pronatal jer ja sam si to kupila ali dr. Mi je prepisala folacin pa dali neko ima iskustva s time?
Ja sam prenatalne pocela piti kad sam saznala da sam trudna, a folacin sam pocela piti 3mj prije nek sam ostala trudna...
Inace, danas sam sanjala da sam radila test i da sam trudna..
Ne znam da li se mogu docekat vikenda za testic 🙈
Rita zao mi je sto je dosla menga. A ubost cemo i mi jednom. Moramo. Trudimo se a svaki trud se isplati jednom. 😉🤞
a bit ce jednom, pa ne moze ovako dovijeka 😂 samo strpljenja i zivaca treba i bit ce sve to dobro 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure evo mene nakon par mjeseci...
I dalje čekam i nadam se... krenula sam sa pretragama. Izolirana mi ne escherichia coli iz rodnice i ne reagira na antibiotik. I dalje ju imam... rekla gin.da slobodno pokusavamo bez obzira na nju.
Cekam ciklus pa vađenje svih mogucih hormona. Prosli mjesec sam mjerila trakicama i sva sretna jer smo uhvatili pik na 19 dan ciklusa i buduci da sam isla kod gin.na briseve pa me pogledala i uzv i veli nije to ovulacija bila nego je nastala cista koja luci LH. Tako da sam baksuz. Za cistu se nadam da ce puknuti a ja opet mjerila ovaj mjesec i uhvatila pik na 15 dan pa se nadam da stvarno i je bila ovulacija
Poz cure moze pitanje dali koja pije od elevita pronatal jer ja sam si to kupila ali dr. Mi je prepisala folacin pa dali neko ima iskustva s time?
Ja sam prenatalne pocela piti kad sam saznala da sam trudna, a folacin sam pocela piti 3mj prije nek sam ostala trudna…
Inace, danas sam sanjala da sam radila test i da sam trudna..
Ne znam da li se mogu docekat vikenda za testic 🙈
Ti si dobra ja sam u jednom snu bila trudna i to cak oko 4 mj imala trbuscic mali 😂 a u drugom snu sam se poradjala i rodila blizance 😂🤷♀️🤦♀️ koma mozak nam radi sto na sat opsjednute smo s tim, MM je jos prije mjesec dana sanjao da sam mu donesla test koji je pokazao + hahha uzas.. Ma mora biti 🤞💪👊❤️😊 mozemo mi to!
Hahah. Nadam se da ce mu se san uskoro ostvariti! Drzim fige!
A malo jesmo opsjednute zeljom i razmisljanjem o tome. Nakon spontanog, sanjala sam da sam setala i da mi neko ukrao dijete.. ne znam uopce kako to komentirati, jer je spontani bio jako jako rano i fkt sam to psihicki/fizicki dobro prosla, ali ocito da ipak neki nesvjesni dio mene razmislja o tome...
Bit ce bolje! Jedva cekam plus ko kuća!
Cure evo mene nakon par mjeseci…
I dalje čekam i nadam se… krenula sam sa pretragama. Izolirana mi ne escherichia coli iz rodnice i ne reagira na antibiotik. I dalje ju imam… rekla gin.da slobodno pokusavamo bez obzira na nju.
Cekam ciklus pa vađenje svih mogucih hormona. Prosli mjesec sam mjerila trakicama i sva sretna jer smo uhvatili pik na 19 dan ciklusa i buduci da sam isla kod gin.na briseve pa me pogledala i uzv i veli nije to ovulacija bila nego je nastala cista koja luci LH. Tako da sam baksuz. Za cistu se nadam da ce puknuti a ja opet mjerila ovaj mjesec i uhvatila pik na 15 dan pa se nadam da stvarno i je bila ovulacija
Meni je isto escherichia bila izolirana i dobila sam antibiotik,iza toga sam uzela terapiju od časne iz Posušja,cajevi i pusti neki pripravci,i to pila i na kontrolnom brisu nije je vise bilo .eto,uguglaj casna iz Posušja pa ces viditi
TUFNICE,tu sam,pratim sve..malo sam u nekim obavezama ovih dana pa nestignem.pisat...dobro sam evo (ne)cekam vjesticu za par dana...kako si ti ima li sta kod tebe...❤❤
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Curke ja dobila 🙄 tri dana prije dosla. Idemo dalje 🤷♀️
Rita moguca ti je implantacija, ne znam sta bi drugo moglo biti ako ti je s ginekološke strane sve ok. Sve u svemu sretno.
Ela, Nala idemo u nove pobjede 💪
Zao mi je zbog tebe ali ostani pozitivna.. Doc ce to! Nadam se da jeste implementacija... Prije mi je znalo tak bit al pred menstruaciju i i pretvori se u nju ispadne da sam samo sporije i ranije dobila menstruaciju. Sad vise sukrvice nema to je bilo samo na jednom brisnju..
Trebam misljenje od vas. Evo danas 18. Dan ciklusa odnosi bili svaki dr dan (5 od prestanka Menge).. Od jutrosnjeg visak spreme sad iscurio sa malo sukrvice…. Bas malo malo… Tamnija crvena… Sto bi to moglo bit? Trebam dobit za 8-10 dana…
Jel bio mozda malo grublji sex?
To se i meni dogodilo ali imali smo malo zesci odnos i bilo ih je tad cesto. Nije me nista bolilo i nije poslije bilo krvi pa nisam ni dizala paniku. Jel te boli trbuh?
Nista me ne boli..sex nista grublji neg inace..
Rita88, zao mi je! Bar je dosla ranije pa mozes prije u nove pobjede!
Rita 36, koji ti je dpo?
Breskvica, ako je radtezljiv i bez mirisa onda je sad vrijeme za akciju, moguce nije jos O, ali ce ubrzo
18.dan... Samo na jednom brisnju... Vise se nije ponovilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji