Rita, si radila testic ? Plus na sunce. Držim ti fige. Ja procurila danas. Pas mater, točno 3 dana nakon prestanka duphastona. A na folikulometrijinje bilo sve super i eto opet nis. Vidjet ćemo šta dalje…
Cure koje čekate sretno, bit će to lijepi Božić
hej nisam, planirala sam ujutro napraviti, al nisam uzela test, tako da mislim da cu ipak cekat da mi zakasni ako zakasni, a to je srijeda, nadam se da cu izdrzat do tad. Zao mi je sto ti je stigla menga, jel nastavljas dalje s folikulometrijom, kakav ti je plan?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Moje nadanje za ovu godinu zavrsilo..goapodja M je stigla jutros! Sad cekat i nadat se da ce iduca godina biti bolja... svim curama koje jos cekaju ove godine zelim puno srece i drzim fige!!
Rita, si radila testic ? Plus na sunce. Držim ti fige. Ja procurila danas. Pas mater, točno 3 dana nakon prestanka duphastona. A na folikulometrijinje bilo sve super i eto opet nis. Vidjet ćemo šta dalje…
Cure koje čekate sretno, bit će to lijepi Božić
hej nisam, planirala sam ujutro napraviti, al nisam uzela test, tako da mislim da cu ipak cekat da mi zakasni ako zakasni, a to je srijeda, nadam se da cu izdrzat do tad. Zao mi je sto ti je stigla menga, jel nastavljas dalje s folikulometrijom, kakav ti je plan?
Sutra zovem doktoricu jer bi trebala obaviti utz u prvih 5 dana menge mislim da bude opet isto mala doza horomana i folikulometirja, ona bi još ovaj mjesec tako ako ne uspije onda IVF. Vidjet ću šta kaže na pregledu. Držim ti fige na najjače ❤️
Sretno tii.
Ela bas mi je zao, ali osjetim da ce 2020 bit nasa godina.
Mene sad muci jer imam osjecaj da je O izostala ovaj mj. Kroz tj sam bila u takbom poslu i zurbi da sam prvo pomislila da je nisam registrirala. Nadam se da je bila. Jer dosad sam osjetila svaki mj bol u jajnik ua sad nista. Imal neko slicnih iskustava
06/20 blighted ovum 8tt.
Mara, meni je isto neobicno za ovaj mjesec jer uvijek imam sluz, a sada samo neku vodu. Boli je bilo i trakice su pokazale, ali mi to nije garancija. U svakom slucaju, vidjet cemo sve kroz par dana. Mozda te bolilo preko noci dok si spavala pa nisi dozivila jer si cvrsto spavala zbog umora...
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Mara, meni je isto neobicno za ovaj mjesec jer uvijek imam sluz, a sada samo neku vodu. Boli je bilo i trakice su pokazale, ali mi to nije garancija. U svakom slucaju, vidjet cemo sve kroz par dana. Mozda te bolilo preko noci dok si spavala pa nisi dozivila jer si cvrsto spavala zbog umora…
Pa da moguce. Nadam se. Ali tek smo jucer pokrili zbog viroze MM i nadam se danas 😄
06/20 blighted ovum 8tt.
Moje nadanje za ovu godinu zavrsilo..goapodja M je stigla jutros! Sad cekat i nadat se da ce iduca godina biti bolja… svim curama koje jos cekaju ove godine zelim puno srece i drzim fige!!
Hej tu smo negdje. Ja dobila jučer isti se nadala i klinac od svega. Nemoj ti još ovu godinu baciti. Taman ce biti plodno oko Božica još stignemo nešto napraviti heheheh. Pusti da vještica prodje i bacaj se u akciju.
Svakako ce biti plodno oko Bozica, naravno da se bacam u akciju ponovo. Al necemo znati do sljedece godine dal je urodilo plodom 😀
Pa eto i ja imam bolove u trbuhu j,os dva dana do M...iako sam koristila wunsch gel tablete konopljike caj.
Znam da cu dobit jer bas klasicni moj pms.
Al idemo dalje cure.
Cure iz Rijeke, ne znam gdje je dobro ali znam di je grozno, nemojte ic kod Dr. Stefanic-Dukic nikako!
Ja sam isla isto privatno u Medico nakon trudnoce.
Cula sam da je dobra Dr. Kalinic ali nemam iskustva.
Sortiraj odgovore
Najstariji