Talia, drzim fige za sljedeci vikend. Javljaj simptome nove i stare.
Eni, vjerojatno briseve jos moram. Hormone isto ako bude potrebe.
Hm..briseve..pitat cu..cini mi se da nije to rekao..ali dobro je znati..
Hormone jesam 🙂
Imam jedno pitanje.. Vec 5 godina idem kod istog ginekologa. Medutim on radi privatno.. e sad..kad dode do trudnoce..moze li ju on vodit ili mora ic preko ginek koji radi preko hzzo ili kako vec to ide? 🤓
E vidis to i mene zanima. Ja sam imala svog ginekologa i kako smo se MM i ja preselili u drugi grad nije mi se dalo traziti novog pa svake godine odem u polikliniku medico privatno na pregled. Za sva pitanja mimo pregleda zovem ginekologa ovog prvog prije nego sam se preselila, i kada sam na godisnjem odem kod njega na pregled. Ali isto me brine ako se napokon dogodi trudnoca sta cu, ne moze mi on voditi trudnocu kada zivi 4 sata od mene 😋

Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hormone jesam 🙂
Imam jedno pitanje.. Vec 5 godina idem kod istog ginekologa. Medutim on radi privatno.. e sad..kad dode do trudnoce..moze li ju on vodit ili mora ic preko ginek koji radi preko hzzo ili kako vec to ide? 🤓
Mozes voditi trudnocu kod privatnog, a po uputnice ides kod socijalnog. Ja isto idem kod privatnog i kod njega cu vodit trudnocu. Kod moje soc gin nisam vec dugo bila, ona ni ne zna da sam bila trudna i imala spontani, sve sam privatno obavila..

Rastika, meni to sve zvuci kao i simptomi T, moze biti i jedno i drugo. Koji ti je dpo?
Ja imam svoju ginekologicu preko socijalnog koja radi i privatno. Tj. ultrazvuk naplati uvijek. Ali meni je dobra, cijeli zivot idem kod nje. U medico sam i ja jednom isla, ali mi je fakat skupo, ne isplati se, pogotovo u trudnoci, imati samo privatnika. A mislim da i sluzbeno moras imati preko socijalnog zbog otvaranja porodiljnog i tih gluposti

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Rastika, meni to sve zvuci kao i simptomi T, moze biti i jedno i drugo. Koji ti je dpo?
Ja imam svoju ginekologicu preko socijalnog koja radi i privatno. Tj. ultrazvuk naplati uvijek. Ali meni je dobra, cijeli zivot idem kod nje. U medico sam i ja jednom isla, ali mi je fakat skupo, ne isplati se, pogotovo u trudnoci, imati samo privatnika. A mislim da i sluzbeno moras imati preko socijalnog zbog otvaranja porodiljnog i tih gluposti
To i je najzeznutije... Moze bit jedno a moze bit i nesto drugo. 😉 Ja cu zadrzat glavu da ne odleti u oblake i reci cu si da je to samo jos jedan pms u mom zivotu. 😂 Menga bi trebala doci za 6 dana. Sve i da nije pms prerano je za uopce ikakav simptom. A i realno, povracala sam i onaj ciklus kad uopce nije bilo sexa. Necu se zaletavat pa ponadat se, nek bude kako treba biti. 😊
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Da skupo je dosta, rekla sam do kraja ove godine cu jos tako. A onda u prvom mjesecu se prebacujem kod jedne ginekologice koja otvara zasebno svoje i svi je hvale. Pa cu se rjesiti i tog problema 😊

Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
Hormone jesam 🙂
E vidis to i mene zanima. Ja sam imala svog ginekologa i kako smo se MM i ja preselili u drugi grad nije mi se dalo traziti novog pa svake godine odem u polikliniku medico privatno na pregled. Za sva pitanja mimo pregleda zovem ginekologa ovog prvog prije nego sam se preselila, i kada sam na godisnjem odem kod njega na pregled. Ali isto me brine ako se napokon dogodi trudnoca sta cu, ne moze mi on voditi trudnocu kada zivi 4 sata od mene 😋
Ma meni isto. Preselili na more. A ovdje necu komentirat ginekologicu kakva je. Ruzno je rec nesto ruzno.
Meni 4 sata isto do kuce ali kad predem s druge strane tajektom haha.. tako da nemam pojma kak cu to i sta..i kod koga bi..jer treba otvorit i bolovanje i kasnije porodiljni a to znam da nemoze privat. Evo ako netko zna dobre ginekologe u Rijeci..to mi je nekako najblize.
Hormone jesam 🙂
Ma meni isto. Preselili na more. A ovdje necu komentirat ginekologicu kakva je. Ruzno je rec nesto ruzno.
Meni 4 sata isto do kuce ali kad predem s druge strane tajektom haha.. tako da nemam pojma kak cu to i sta..i kod koga bi..jer treba otvorit i bolovanje i kasnije porodiljni a to znam da nemoze privat. Evo ako netko zna dobre ginekologe u Rijeci..to mi je nekako najblize.
Kod mene je ista stvar. Ja sam u Rijeci, pa saznam detalje za ovu moju pa ti javim sve.
Jer medico ce me skupo kostati, a i ne mogu sva pitanja u vezi trudnoce tamo rjesiti jer cu bankrotirati 🤭

Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
Ja sam isto u Rijeci. Ja idem kod Skunce, neki je ne vole, neki je hvale. Meni je osobno izvrsna. Svaki put mi sve lijepo objasni. Cim sam rekla da planiramo T mi je napravila sve pretrage, papa, bris, hormoni. Ja sam zadovoljna. Samo sad nisam sigurna prima li nove.

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Meni ovaj mjesec kao da je izostala O ili nisam primjetila simptome. Inace i meni zna bit i rastezljivo a i mokro skroz. Kako kad. Ugl nadam se da je u procesu O i da smo nafatali danas stogod. Da li neko ima sliku lh trakica i dal ih mogu kupit u dm?
06/20 blighted ovum 8tt.
Rita, si radila testic ? Plus na sunce. Držim ti fige. Ja procurila danas. Pas mater, točno 3 dana nakon prestanka duphastona. A na folikulometrijinje bilo sve super i eto opet nis. Vidjet ćemo šta dalje...
Cure koje čekate sretno, bit će to lijepi Božić
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji