Talia, drzim fige za sljedeci vikend. Javljaj simptome nove i stare.
Eni, vjerojatno briseve jos moram. Hormone isto ako bude potrebe.
Hm..briseve..pitat cu..cini mi se da nije to rekao..ali dobro je znati..
Hormone jesam 🙂
Imam jedno pitanje.. Vec 5 godina idem kod istog ginekologa. Medutim on radi privatno.. e sad..kad dode do trudnoce..moze li ju on vodit ili mora ic preko ginek koji radi preko hzzo ili kako vec to ide? 🤓
Mozes voditi trudnocu kod privatnog, a po uputnice ides kod socijalnog. Ja isto idem kod privatnog i kod njega cu vodit trudnocu. Kod moje soc gin nisam vec dugo bila, ona ni ne zna da sam bila trudna i imala spontani, sve sam privatno obavila..
Rastika, meni to sve zvuci kao i simptomi T, moze biti i jedno i drugo. Koji ti je dpo?
Ja imam svoju ginekologicu preko socijalnog koja radi i privatno. Tj. ultrazvuk naplati uvijek. Ali meni je dobra, cijeli zivot idem kod nje. U medico sam i ja jednom isla, ali mi je fakat skupo, ne isplati se, pogotovo u trudnoci, imati samo privatnika. A mislim da i sluzbeno moras imati preko socijalnog zbog otvaranja porodiljnog i tih gluposti
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Rastika, meni to sve zvuci kao i simptomi T, moze biti i jedno i drugo. Koji ti je dpo?
Ja imam svoju ginekologicu preko socijalnog koja radi i privatno. Tj. ultrazvuk naplati uvijek. Ali meni je dobra, cijeli zivot idem kod nje. U medico sam i ja jednom isla, ali mi je fakat skupo, ne isplati se, pogotovo u trudnoci, imati samo privatnika. A mislim da i sluzbeno moras imati preko socijalnog zbog otvaranja porodiljnog i tih gluposti
To i je najzeznutije... Moze bit jedno a moze bit i nesto drugo. 😉 Ja cu zadrzat glavu da ne odleti u oblake i reci cu si da je to samo jos jedan pms u mom zivotu. 😂 Menga bi trebala doci za 6 dana. Sve i da nije pms prerano je za uopce ikakav simptom. A i realno, povracala sam i onaj ciklus kad uopce nije bilo sexa. Necu se zaletavat pa ponadat se, nek bude kako treba biti. 😊
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Da skupo je dosta, rekla sam do kraja ove godine cu jos tako. A onda u prvom mjesecu se prebacujem kod jedne ginekologice koja otvara zasebno svoje i svi je hvale. Pa cu se rjesiti i tog problema 😊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hormone jesam 🙂
Imam jedno pitanje.. Vec 5 godina idem kod istog ginekologa. Medutim on radi privatno.. e sad..kad dode do trudnoce..moze li ju on vodit ili mora ic preko ginek koji radi preko hzzo ili kako vec to ide? 🤓
E vidis to i mene zanima. Ja sam imala svog ginekologa i kako smo se MM i ja preselili u drugi grad nije mi se dalo traziti novog pa svake godine odem u polikliniku medico privatno na pregled. Za sva pitanja mimo pregleda zovem ginekologa ovog prvog prije nego sam se preselila, i kada sam na godisnjem odem kod njega na pregled. Ali isto me brine ako se napokon dogodi trudnoca sta cu, ne moze mi on voditi trudnocu kada zivi 4 sata od mene 😋
Ma meni isto. Preselili na more. A ovdje necu komentirat ginekologicu kakva je. Ruzno je rec nesto ruzno.
Meni 4 sata isto do kuce ali kad predem s druge strane tajektom haha.. tako da nemam pojma kak cu to i sta..i kod koga bi..jer treba otvorit i bolovanje i kasnije porodiljni a to znam da nemoze privat. Evo ako netko zna dobre ginekologe u Rijeci..to mi je nekako najblize.
Hormone jesam 🙂
E vidis to i mene zanima. Ja sam imala svog ginekologa i kako smo se MM i ja preselili u drugi grad nije mi se dalo traziti novog pa svake godine odem u polikliniku medico privatno na pregled. Za sva pitanja mimo pregleda zovem ginekologa ovog prvog prije nego sam se preselila, i kada sam na godisnjem odem kod njega na pregled. Ali isto me brine ako se napokon dogodi trudnoca sta cu, ne moze mi on voditi trudnocu kada zivi 4 sata od mene 😋
Ma meni isto. Preselili na more. A ovdje necu komentirat ginekologicu kakva je. Ruzno je rec nesto ruzno.
Meni 4 sata isto do kuce ali kad predem s druge strane tajektom haha.. tako da nemam pojma kak cu to i sta..i kod koga bi..jer treba otvorit i bolovanje i kasnije porodiljni a to znam da nemoze privat. Evo ako netko zna dobre ginekologe u Rijeci..to mi je nekako najblize.
Kod mene je ista stvar. Ja sam u Rijeci, pa saznam detalje za ovu moju pa ti javim sve.
Jer medico ce me skupo kostati, a i ne mogu sva pitanja u vezi trudnoce tamo rjesiti jer cu bankrotirati 🤭
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ja sam isto u Rijeci. Ja idem kod Skunce, neki je ne vole, neki je hvale. Meni je osobno izvrsna. Svaki put mi sve lijepo objasni. Cim sam rekla da planiramo T mi je napravila sve pretrage, papa, bris, hormoni. Ja sam zadovoljna. Samo sad nisam sigurna prima li nove.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Meni ovaj mjesec kao da je izostala O ili nisam primjetila simptome. Inace i meni zna bit i rastezljivo a i mokro skroz. Kako kad. Ugl nadam se da je u procesu O i da smo nafatali danas stogod. Da li neko ima sliku lh trakica i dal ih mogu kupit u dm?
06/20 blighted ovum 8tt.
Rita, si radila testic ? Plus na sunce. Držim ti fige. Ja procurila danas. Pas mater, točno 3 dana nakon prestanka duphastona. A na folikulometrijinje bilo sve super i eto opet nis. Vidjet ćemo šta dalje...
Cure koje čekate sretno, bit će to lijepi Božić
Meni ovaj mjesec kao da je izostala O ili nisam primjetila simptome. Inace i meni zna bit i rastezljivo a i mokro skroz. Kako kad. Ugl nadam se da je u procesu O i da smo nafatali danas stogod. Da li neko ima sliku lh trakica i dal ih mogu kupit u dm?
Ja sam trakice kupovala preko interneta bilo ih je 50 i 20 testova za trudnocu za 13 eura. U odnosu na dm prejeftino. Uredne ovulacije pa mi sve to trajalo preko godinu dana.. Jos dobila 20ak viska od prijaljice koja je nakon par ciklusa ostala trudna na taj nacin.. Sad kad sam po trosila ne kupujem vise jer vidjela sam da je sa ovulacijama sve ok... E sas ovaj ciklus sam zbunjena jer vec je 17.dan sluz je bila i prosla al cike me ne bole ni nista kako inace pocnu u ovulaciji i ne prestaju do menge... Pojma nemam jel to kakav znak... Odnose imamo svaki drugi dan... Pa nadam seeee ne dobit 17.12.
👏
Sortiraj odgovore
Najstariji