Curke ja dobila 🙄 tri dana prije dosla. Idemo dalje 🤷♀️
Rita moguca ti je implantacija, ne znam sta bi drugo moglo biti ako ti je s ginekološke strane sve ok. Sve u svemu sretno.
Ela, Nala idemo u nove pobjede 💪
Zao mi je zbog tebe ali ostani pozitivna.. Doc ce to! Nadam se da jeste implementacija… Prije mi je znalo tak bit al pred menstruaciju i i pretvori se u nju ispadne da sam samo sporije i ranije dobila menstruaciju. Sad vise sukrvice nema to je bilo samo na jednom brisnju..
pozitivna sam i vjerujem da ce sve doc na svoje mjesto, samo strpljenja treba imat, nakon dva spontana i sad 9 mjeseci pokusavanja jos ga imam, e sad do kad, vidjet cemo. Ja sam ti u drugoj trudnoci imala samo na papiru krv nakon brisanja i to je to, bilo mi je tu negdje oko 21 dc nisam sigurna vise, nadam se da je i tebi to, od srca zelim da je 🙏
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
JELENA Ajde sada za bozic nek ti bude napokon plusic 😍 i ja sam ti isto sva u obavezama u zadnje vrijeme..ne stignem sve popratit ovdje ali udjem povremeno, ja svoju mengu ne ocekujem 20.12...to je daleko ima do toga jos.
Cure, od kad sam pocela pratiti sve ovo skuzila sam da me 9-10 dana nakon 0 bole jajnici, i kao da cu dobit.. Pa prestane..da li je vama tako? Nije trudnoca
Cure bome je taj 20.12 dobar datum:)evo i ja ga cekam ali znam da necu izdrzati i da cu test morat radit ranije:)prosli pon sam bila na zadnjoj folikulometriji,folikul bio 19mm a endometrij 13mm.rekao doktor da je to super pa cemo sad vidjeti..
Bome smo se naguzvali za taj 20. 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Kako se osjecate vi koje morate dobiti 20.?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Bome jesmo. Mora biti barem jedan plusic najmanje. Ja dobro. Normalno skroz. Evo jele mi se fritule pa zamutila ali meni guzica uvijek zine za slatkim.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja sam ok jedino me glava boli od jucer i danas nesto slabije boli 🤷♀️🤔 ne znam sto je... Jedva sam se suzdrzala da ne kupim test meni pise da trebam dobit 14.12 pa sad cemo vidjeti 🤞🤞
Curke ja dobila 🙄 tri dana prije dosla. Idemo dalje 🤷♀️
Rita moguca ti je implantacija, ne znam sta bi drugo moglo biti ako ti je s ginekološke strane sve ok. Sve u svemu sretno.
Ela, Nala idemo u nove pobjede 💪
Zao mi je zbog tebe ali ostani pozitivna.. Doc ce to! Nadam se da jeste implementacija… Prije mi je znalo tak bit al pred menstruaciju i i pretvori se u nju ispadne da sam samo sporije i ranije dobila menstruaciju. Sad vise sukrvice nema to je bilo samo na jednom brisnju..
pozitivna sam i vjerujem da ce sve doc na svoje mjesto, samo strpljenja treba imat, nakon dva spontana i sad 9 mjeseci pokusavanja jos ga imam, e sad do kad, vidjet cemo. Ja sam ti u drugoj trudnoci imala samo na papiru krv nakon brisanja i to je to, bilo mi je tu negdje oko 21 dc nisam sigurna vise, nadam se da je i tebi to, od srca zelim da je 🙏
Hvala ti od srca... Meni je bio 18dc.. Nadam se a opet ne previse ... I hvala Bogu okupirana kupovinom i pakiranjem za doma svojima za blagdane pa nekako ovaj ciklus zdrava mentalno
😊... Cuvaj se i drzim palceve za novi sretni ciklus.
Meni je isto normalno sve..nit imam pms nit bolne grudi, a to mi je cudno zato sto me pocnu boljeti jako na dan ovulacije i traje sve dok menstruacija ne krene..sad nista. 🤔🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji