Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    09. Prosinac 2019. 16:44

Rita36

Rita88

Curke ja dobila 🙄 tri dana prije dosla. Idemo dalje 🤷‍♀️
    Rita moguca ti je implantacija, ne znam sta bi drugo moglo biti ako ti je s ginekološke strane sve ok. Sve u svemu sretno.
    Ela, Nala idemo u nove pobjede 💪

Zao mi je zbog tebe ali ostani pozitivna.. Doc ce to! Nadam se da jeste implementacija… Prije mi je znalo tak bit al pred menstruaciju i i pretvori se u nju ispadne da sam samo sporije i ranije dobila menstruaciju. Sad vise sukrvice nema to je bilo samo na jednom brisnju..

pozitivna sam i vjerujem da ce sve doc na svoje mjesto, samo strpljenja treba imat, nakon dva spontana i sad 9 mjeseci pokusavanja jos ga imam, e sad do kad, vidjet cemo. Ja sam ti u drugoj trudnoci imala samo na papiru krv nakon brisanja i to je to, bilo mi je tu negdje oko 21 dc nisam sigurna vise, nadam se da je i tebi to, od srca zelim da je 🙏

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

tufnica1602
    09. Prosinac 2019. 17:48

JELENA Ajde sada za bozic nek ti bude napokon plusic 😍 i ja sam ti isto sva u obavezama u zadnje vrijeme..ne stignem sve popratit ovdje ali udjem povremeno, ja svoju mengu ne ocekujem 20.12...to je daleko ima do toga jos.

Marta14
    09. Prosinac 2019. 18:11

Cure, od kad sam pocela pratiti sve ovo skuzila sam da me 9-10 dana nakon 0 bole jajnici, i kao da cu dobit.. Pa prestane..da li je vama tako? Nije trudnoca 

regi
    09. Prosinac 2019. 18:33

Cure bome je taj 20.12 dobar datum:)evo i ja ga cekam ali znam da necu izdrzati i da cu test morat radit ranije:)prosli pon sam bila na zadnjoj folikulometriji,folikul bio 19mm a endometrij 13mm.rekao doktor da je to super pa cemo sad vidjeti..

Slee
    09. Prosinac 2019. 18:36

Bome smo se naguzvali za taj 20. 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    09. Prosinac 2019. 18:46

Kako se osjecate vi koje morate dobiti 20.? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Mara Kokosica
    09. Prosinac 2019. 19:00

Bome jesmo. Mora biti barem jedan plusic najmanje. Ja dobro. Normalno skroz. Evo jele mi se fritule pa zamutila ali meni guzica uvijek zine za slatkim.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Breskvica123
    09. Prosinac 2019. 19:33

Ja sam ok jedino me glava boli od jucer i danas nesto slabije boli 🤷‍♀️🤔 ne znam sto je... Jedva sam se suzdrzala da ne kupim test meni pise da trebam dobit 14.12 pa sad cemo vidjeti 🤞🤞

Rita37🤰
    09. Prosinac 2019. 19:48

Rita88

Rita36

Rita88

Curke ja dobila 🙄 tri dana prije dosla. Idemo dalje 🤷‍♀️
    Rita moguca ti je implantacija, ne znam sta bi drugo moglo biti ako ti je s ginekološke strane sve ok. Sve u svemu sretno.
    Ela, Nala idemo u nove pobjede 💪

Zao mi je zbog tebe ali ostani pozitivna.. Doc ce to! Nadam se da jeste implementacija… Prije mi je znalo tak bit al pred menstruaciju i i pretvori se u nju ispadne da sam samo sporije i ranije dobila menstruaciju. Sad vise sukrvice nema to je bilo samo na jednom brisnju..

pozitivna sam i vjerujem da ce sve doc na svoje mjesto, samo strpljenja treba imat, nakon dva spontana i sad 9 mjeseci pokusavanja jos ga imam, e sad do kad, vidjet cemo. Ja sam ti u drugoj trudnoci imala samo na papiru krv nakon brisanja i to je to, bilo mi je tu negdje oko 21 dc nisam sigurna vise, nadam se da je i tebi to, od srca zelim da je 🙏

Hvala ti od srca... Meni je bio 18dc..  Nadam se a opet ne previse   ... I hvala Bogu okupirana kupovinom i pakiranjem za doma svojima za blagdane pa nekako ovaj ciklus zdrava mentalno
     😊... Cuvaj se i drzim palceve za novi sretni ciklus.   

tufnica1602
    09. Prosinac 2019. 20:02

Meni je isto normalno sve..nit imam pms nit bolne grudi, a to mi je cudno zato sto me pocnu boljeti jako na dan ovulacije i traje sve dok menstruacija ne krene..sad nista. 🤔🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.