Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Enii7
    07. Prosinac 2019. 08:13

Marinalin

Enii7

Pridruzujem se cekanju 20.12 ❤
    -dugo vas pratim bez komentara.. 🤫
    -a sad smo u velikom iscekivanju ❤🤗

Hej dobrodosla 🥰🥰
    Koliko bam ti imas godina i koliko dugo ciklusa radite bebu🥰

-21 😁
    Poceli smo u 6mj medutim..nista..pa smo odustali preko ljeta zbog posla..i u 9 mj ponovno.. pa nista..sad se nadamo plusicu.. ❤

07. Prosinac 2019. 08:24

Enii7

Marinalin

Enii7

Pridruzujem se cekanju 20.12 ❤
    -dugo vas pratim bez komentara.. 🤫
    -a sad smo u velikom iscekivanju ❤🤗

Hej dobrodosla 🥰🥰
    Koliko bam ti imas godina i koliko dugo ciklusa radite bebu🥰

-21 😁
    Poceli smo u 6mj medutim..nista..pa smo odustali preko ljeta zbog posla..i u 9 mj ponovno.. pa nista..sad se nadamo plusicu.. ❤

Ma joj bas si mlada🥰
    Bit ce bit samo strpljenja🥰

Slee
    07. Prosinac 2019. 09:11

Eni, dobrodosla! Mlada si, vjerujem da ce ti brzo ici! Si bila na kakvim pregledima? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Talija
    07. Prosinac 2019. 09:42

Koja ceka iduci vikend, 13.12? ☺️
    Ja cekam, nekak sam mislila da bi ovaj put moglo biti +... jer od sinptoma imam kao i prvi put, nenormalna napuhanost i podrigivanje, nesanica... 
    ali nekak mi je sad kao i klasicni pms, cicke pocele bujati... bas sam nekako razdrazljiva, place mi se svako malo, spavala bi...
    Vidjet ceko. 🤞🏻
    Drzim fige svima koje cekaju, nadaju se! 

Enii7
    07. Prosinac 2019. 11:14

Hvala na dobrodoslici.. ❤
    Jesam..jesam..mlada sam 🤗
    Kako sam na kontracepciji bila od 16 g zbog groznih mengi..tako da svakih 6 mj idem kod ginekologa.. Posto planiramo bebu. Prekinula sam s njima u 1 mj. A sto se tice pretraga.. papa test sam radila koji je napokon odlican. I stitnjacu prekontrolirala jer je bilo nesto na granici da nije oke..medutim sve se nekako stabiliziralo. Krv izvadila..urin. A ono..klasika na sto me uputio ginekolog. I jos mi je nesto rekao medutim to nisam stigla jer je zavrsio godisnji pa sam se morala vratit natrag na posao.. uz vas cure puno tog sam saznala sto nisam znala..zato sam se i prikljucila.. :D 

Slee
    07. Prosinac 2019. 12:09

Talia, drzim fige za sljedeci vikend. Javljaj simptome nove i stare.
    Eni, vjerojatno briseve jos moram. Hormone isto ako bude potrebe. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Breskvica123
    07. Prosinac 2019. 12:51

I meni se nekako spava ovih dana cjeli dan zijevam 🤔🤞

Enii7
    07. Prosinac 2019. 13:29

Slee

Hm..briseve..pitat cu..cini mi se da nije to rekao..ali dobro je znati.. 
    Hormone jesam 🙂
    Imam jedno pitanje.. Vec 5 godina idem kod istog ginekologa. Medutim on radi privatno.. e sad..kad dode do trudnoce..moze li ju on vodit ili mora ic preko ginek koji radi preko hzzo ili kako vec to ide? 🤓

Raštika
    07. Prosinac 2019. 13:39

Talija

Koja ceka iduci vikend, 13.12? ☺️
    Ja cekam, nekak sam mislila da bi ovaj put moglo biti +… jer od sinptoma imam kao i prvi put, nenormalna napuhanost i podrigivanje, nesanica…
    ali nekak mi je sad kao i klasicni pms, cicke pocele bujati… bas sam nekako razdrazljiva, place mi se svako malo, spavala bi…
    Vidjet ceko. 🤞🏻
    Drzim fige svima koje cekaju, nadaju se!

Cekam ja! 💪
    U mene klasicni pms kojeg nije bilo dugo... Tamanim slatkise, kako radim s hranom jedva se suzdrzavam da ne pojedem sve oko sebe ali stalno nesto zvacem. 😂😂 Cice bole, trbuh boli, sva sam razdrazljiva, nista mi se u ormaru od robe ne svidja, nista mi vise ne stoji dobro. Znaci skolski primjer pms-a. 😉
    Jucer sam zaspala oko 8 navecer koliko sam bila satrana od posla i jutros kad ne moram na posao ustanem u 6 ujutro.i kontam a sta sad, nista, aj ustaj i, pij kavu. Zapalim uz kavu što nikad ne radim skoro jer bas ne volim cigare ujutro i ispovracam se. Povratila sam i neku noc oko ponoci kad sam dosla s posla. Ali povraca nas dosta na poslu ovih dana tako da cu to izignorirati 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

sanja0508
    07. Prosinac 2019. 13:58

Enii7

Slee

Hm..briseve..pitat cu..cini mi se da nije to rekao..ali dobro je znati..
    Hormone jesam 🙂
    Imam jedno pitanje.. Vec 5 godina idem kod istog ginekologa. Medutim on radi privatno.. e sad..kad dode do trudnoce..moze li ju on vodit ili mora ic preko ginek koji radi preko hzzo ili kako vec to ide? 🤓

E vidis to i mene zanima. Ja sam imala svog ginekologa i kako smo se MM i ja preselili u drugi grad nije mi se dalo traziti novog pa svake godine odem u polikliniku medico privatno na pregled. Za sva pitanja mimo pregleda zovem ginekologa ovog prvog prije nego sam se preselila, i kada sam na godisnjem odem kod njega na pregled. Ali isto me brine ako se napokon dogodi trudnoca sta cu, ne moze mi on voditi trudnocu kada zivi 4 sata od mene 😋

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.