Cure iz Rijeke, ne znam gdje je dobro ali znam di je grozno, nemojte ic kod Dr. Stefanic-Dukic nikako!
Ja sam isla isto privatno u Medico nakon trudnoce.
Cula sam da je dobra Dr. Kalinic ali nemam iskustva.
Ja sam isla kod nje prije 2 godine kad mi je na grozan nacin rekla za Hpv virus.
ali ono bas koda umirem.
I tad sam otisla na privatne papa testove svakih 6mj i ta privatna doktorica je imala sasvim super pristup i sve mi objasnila.
Stefanic je bila nenormalno bezobrazna.
Cure iz Rijeke, ne znam gdje je dobro ali znam di je grozno, nemojte ic kod Dr. Stefanic-Dukic nikako!
Ja sam isla isto privatno u Medico nakon trudnoce.
Cula sam da je dobra Dr. Kalinic ali nemam iskustva.
Ja prije dok sam bila u rijeci sam znala ići privatno kod nje. Jako ugodna i bilo mi je sve ok kod nje.
Svakako ce biti plodno oko Bozica, naravno da se bacam u akciju ponovo. Al necemo znati do sljedece godine dal je urodilo plodom 😀
Ima da nam to bude Božićno novogodišnji poklon. Ja ne trebam ništa više. Heheh.
Meni zavrsava menga tako da jedva cekam da se bacimo u akciju iako opet mislim da nista od toga... nekako imam osjecaj da cemo se pomucit dok ne dobijemo plus
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Mene moj ginekolog na nista nije uputio jos njemu je rano a skoro ce bit godina dana. Isla sam vadit krv i mokrcu to mi je sve u redu, kod ginekologa sam briseve i papa test koji je isto u redu. Stitnjacu sam prije 2 god kontorlirala bilo je ok. A zanjma me tko mi mora dat uputnicu za hormone, da li ginekolog ili mogu isto kod svoje doktorice? Razmisljala sam ako nam ne uspije jos par mj da cu onda u 9.mj otici na kozultacije za MPO i krenut u akciju jer cekanje ce me izludit
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Mene moj ginekolog na nista nije uputio jos njemu je rano a skoro ce bit godina dana. Isla sam vadit krv i mokrcu to mi je sve u redu, kod ginekologa sam briseve i papa test koji je isto u redu. Stitnjacu sam prije 2 god kontorlirala bilo je ok. A zanjma me tko mi mora dat uputnicu za hormone, da li ginekolog ili mogu isto kod svoje doktorice? Razmisljala sam ako nam ne uspije jos par mj da cu onda u 9.mj otici na kozultacije za MPO i krenut u akciju jer cekanje ce me izludit
Ja sam bas mislila da cu isto brzo dobit bebu.
Nisam znala da se tako moramo mucit i zivcirat🤦🏿♀️
Kuzim da imam i 35 god i da je to tezr.
a onda pak citam mladje cure se muce po 2,3 godine.
Stvarno sam mislila da to ide brze🤦🏿♀️
Marinalin, mene je 10 dana prije poroda toliko isprepadala da sam isla rodit misleci kako cu umrijet tamo. Mozda je ugodna kad je privatno 😅al inace....
Vidim da nas ima dosta iz Rijeke. Ja sam cula da je ok i neka preko puta mupa, ne znam kako se zove.
Sto se tice ovoga koliko mislim da cemo dugo raditi, ja sam uvjerena da dugo, pogotovo zbog mog progesterona, a muz misli da ce odmah nesto biti ovaj prvi mjesec. Meni je nerealno da bude odmah jer znam koliko se ljudi muce. I stariji i mladji.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Trebam misljenje od vas. Evo danas 18. Dan ciklusa odnosi bili svaki dr dan (5 od prestanka Menge).. Od jutrosnjeg visak spreme sad iscurio sa malo sukrvice.... Bas malo malo... Tamnija crvena... Sto bi to moglo bit? Trebam dobit za 8-10 dana...
Curke ja dobila 🙄 tri dana prije dosla. Idemo dalje 🤷♀️
Rita moguca ti je implantacija, ne znam sta bi drugo moglo biti ako ti je s ginekološke strane sve ok. Sve u svemu sretno.
Ela, Nala idemo u nove pobjede 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji