Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bennny20
    09. Prosinac 2019. 22:19

yoyo102

Marinalin

yoyo102

Curke citam vas 2 godine.
    Jos 6 dana do menge i sad piskim i da li samo.ja vidim sjenu ili?
    https://ibb.co/8rd5Q38

https://ibb.co/5T4fFHJ

Ja vidim na donjoj slici…
    kad si imala Ovulaciju?
    jer ako imas jos 6 dana do M onda je ovulacija ocito jako rano tebi?

Ovulacija prije 9 dana :/
    Toliko sam se puta razočarala da sam samo morala provjeriti da li sam luda :O

Ja na orvoj ne vidim nista...na drugoj mozda..ali nisam sigurna da li bih vidjela a da nisam znala da je mozda nesto tamo.
    Realno i rano ti je jos jer je tek 9 DPO. 
    Svakako jutarnji urin probaj. 

• bennny20
    10. Prosinac 2019. 00:15

Raštika...vidim da si ti tu od moje "stare" postave. 
    Jel se Grizli sta javlja?

MaRe
    10. Prosinac 2019. 03:33

Pozdrav svima 🙋 Muči me nesanica pa malo skicam teme. Procitala sam samo par stranica al za cure iz Ri..znam dosta cura koje su kod gin preko puta mupa i prezadovoljne su a cura koja je u Kostreni (ak si kod zenske) suosjecam...ja sam bila do 9og mj i preporodila sam se kad sam ju promijenila.
    Imam 30g i trebalo nam je oko 2 i po godine da ugledamo plus..svi su nalazi bili ok..ja sam imala neke ciste al dr je rekla da to ne utjece. Vjerujem da ste vec sve isprobale ali preporučila bi Femisan A kapi..nakon 2 mj uzimanja dobili smo plusic..sad ne znam dal mogu njima zahvaliti al nije na odmet probati ☺ Želim vam svima sreću i da što prije dođete do cilja i predete na drugu temu 😊

Matkiša 😎
    10. Prosinac 2019. 07:44

Slee

Bome smo se naguzvali za taj 20. 💗

I ja betu vadim 20., bogme ima nas 🧡
    Curke koje ste vadile hormone koliki vam je bio FSH? Meni je bio 10 u 2.mj a sada po novom 8,5... Jedan doktor kaže da je katastrofa, druga kaže da  je to sve ok... Osim toga svi nalazi uredni

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Kiky 🥰
    10. Prosinac 2019. 07:50

MaRe

Pozdrav svima 🙋 Muči me nesanica pa malo skicam teme. Procitala sam samo par stranica al za cure iz Ri..znam dosta cura koje su kod gin preko puta mupa i prezadovoljne su a cura koja je u Kostreni (ak si kod zenske) suosjecam…ja sam bila do 9og mj i preporodila sam se kad sam ju promijenila.
    Imam 30g i trebalo nam je oko 2 i po godine da ugledamo plus..svi su nalazi bili ok..ja sam imala neke ciste al dr je rekla da to ne utjece. Vjerujem da ste vec sve isprobale ali preporučila bi Femisan A kapi..nakon 2 mj uzimanja dobili smo plusic..sad ne znam dal mogu njima zahvaliti al nije na odmet probati ☺ Želim vam svima sreću i da što prije dođete do cilja i predete na drugu temu 😊

Ja sam kod muskoga. Mislim da nije onda ni on nista bolji od nje... Svaki puta kada dodjem kaze mi da smo mladi i da imamo vremena. Gdje mogu kupiti te kapi?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

10. Prosinac 2019. 08:23

kristinak

MaRe

Pozdrav svima 🙋 Muči me nesanica pa malo skicam teme. Procitala sam samo par stranica al za cure iz Ri..znam dosta cura koje su kod gin preko puta mupa i prezadovoljne su a cura koja je u Kostreni (ak si kod zenske) suosjecam…ja sam bila do 9og mj i preporodila sam se kad sam ju promijenila.

Ja sam kod muskoga. Mislim da nije onda ni on nista bolji od nje… Svaki puta kada dodjem kaze mi da smo mladi i da imamo vremena. Gdje mogu kupiti te kapi?

Imas kapi u ljekarnoj.
    oko 100kn.
    Ja stalno da cu kupit pa nikako.
    Imam vec svega doma da mi je muka jos i to😂

Nala33
    10. Prosinac 2019. 08:33

@bennny20 evo me baš sad u cekaoni za utz I po novi dozu hormona... Sad ti ja krenem sa folikulometriju, onda bi doktor da zeleno svijetlo kada se baciti u akciju kada je sve spremno... I onda čekanje... U biti neću znati 12 mj, poslije nove bit će ovulacija oko 20.12....ali ovo mi je zadnja simulacija prije Ivf... 

Nala33
    10. Prosinac 2019. 08:33

@bennny20 zaboravila napisati ja sam 35 on 38.

sneguljica1
    10. Prosinac 2019. 08:46

Jutro cure, kako ste..ja sam imala dosta obaveza pa se nisam glaskala..
    Tufnice sta ima kod tebe??
    Cure koje su "zakazane" za 20.12 drzim vam fige, jako, najjace...
    Yoyo rekla bih da vidim bas fino crticu, nadam se da ces jutros ponoviti test, pa da bude bolje vidljiva..
    Veliki zagrljaj za sve 😍

MaRe
    10. Prosinac 2019. 08:50

kristinak

MaRe

Ja sam kod muskoga. Mislim da nije onda ni on nista bolji od nje… Svaki puta kada dodjem kaze mi da smo mladi i da imamo vremena. Gdje mogu kupiti te kapi?

Ima u ljekarni ali mozes i online naručiti. :) Kažem ne škodi probati..mene moj zeza da je znao davno bi ih uzeli. Ma zenska je katastrofa...na uzv nisam nikad vidjela bebu...rekla mi ako hocu gledati nek platim 600 kn u Medicu pa nek gledam 😒 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.