Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    06. Prosinac 2019. 15:37

Hip_Hopsica

Pozdrav, pratim vas i čitam koliko stignem.
    mi smo se ovaj mjesec bacili na akciju i kroz nekih 10ak dana bi mogla raditi test, možda čak već idući vikend. S obzirom da moju prošlost, sam pozitivan test je tek početak.. treba preživjeti prvih 9 tjedana. Uf
    Pozdrav svima i sretno.

Zelim ti od srca da bude plusic.

06/20 blighted ovum 8tt.

Rita88
    06. Prosinac 2019. 16:12

ela32

Rita jesi ti rekla da trebas pisnit 8.? Kako izdrzavas, jel ima nekih simptoma?

hej da, u nedjelju. Tako sam bar planirala, trebala bi dobit oko srijede 11.12. Sinoc me bas desni jajnik razarao i onako se bol spustala prema nozi sve me u biti bolilo od kriza do jajnika. Nadam se da nisam neku upalu pokupila jer da je implantacija nebi me bas tak bolilo valjda, bas tupa bol i onda kasnije ko da cu dobit svaki cas. Vidjet cemo 🤷‍♀️ Kak si ti? kakva je situacija kod tebe? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

06. Prosinac 2019. 16:24

Rita88

ela32

hej da, u nedjelju. Tako sam bar planirala, trebala bi dobit oko srijede 11.12. Sinoc me bas desni jajnik razarao i onako se bol spustala prema nozi sve me u biti bolilo od kriza do jajnika. Nadam se da nisam neku upalu pokupila jer da je implantacija nebi me bas tak bolilo valjda, bas tupa bol i onda kasnije ko da cu dobit svaki cas. Vidjet cemo 🤷‍♀️ Kak si ti? kakva je situacija kod tebe?

I ja trebam u srijedu dobit.
    simptoma nema ni na vidiku😂

• Breskvica123
    06. Prosinac 2019. 16:33

Mara Kokosica

Jel to jos neko ceka 20.12 samnom? Ja se ne nadam ovaj mj nicem jer i nije bilo povoda 😔

Cekamo zajedno 🤞🤗💪

Rita88
    06. Prosinac 2019. 16:41

Marinalin

Rita88

ela32

I ja trebam u srijedu dobit.
    simptoma nema ni na vidiku😂

nadam se da ce nam se posrecit 🤞☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Slee
    06. Prosinac 2019. 17:00

I ja cekam 20.12. Pridruzujem se iscekivanju. Tko ce to sad docekati

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• ela32
    06. Prosinac 2019. 17:16

Rita88

ela32

Kod mene jos nista..danas bi kao M trebala doci, jos uvijek se nadam da nece. Mislila sam sutra ponovit test. A od simptoma nista, ne zelim si nista ni umisljati!

Slee
    06. Prosinac 2019. 17:22

Ela32, najbitnije je da izostane, za ostale simptome lako dodu. Meni obicno m dode ujutro odmah, tj preko noci. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Rita88
    06. Prosinac 2019. 17:33

ela32

Rita88

ela32

Kod mene jos nista..danas bi kao M trebala doci, jos uvijek se nadam da nece. Mislila sam sutra ponovit test. A od simptoma nista, ne zelim si nista ni umisljati!

samo neka ne dodje iz pravih razloga ☺️☺️ javljaj sve. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Breskvica123
    06. Prosinac 2019. 19:19

Znaci 3 nas ceka taj misteriozni 20.12 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.