Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Prosinac 2019. 20:52

Rita36

ivkica

Hahaha a bome evo vasi odgovori me oraspolozili. Neka nam svima ovaj Bozic donese plusice 😍

I mene ja sam u nedjelju bila sva u depri a sad nekako osjecam da nisam sama iako ispada da sam ovdje najstarija.  To me samo brine.

evo i ja za mjesec 36....i nemam djece tako da please bez depre....
    Moje sve frendice trudne po prvi put...jedna 38 god a druga 40....tako da nije nista nemoguce 👌👌👌👌

Rita37🤰
    02. Prosinac 2019. 22:51

ivkica

Rita36

ivkica

Hahaha a bome evo vasi odgovori me oraspolozili. Neka nam svima ovaj Bozic donese plusice 😍

I mene ja sam u nedjelju bila sva u depri a sad nekako osjecam da nisam sama iako ispada da sam ovdje najstarija. To me samo brine.

Godine nisu bitne. Bitna je zelja da stvorimo nesto najljepse, novi zivot. Meni evo ovaj forum pomogao prije dva tj radila test bio negativan a mislila to je to toliko suza sam isplakala svojeg decka odgurivala od sebe jer mi tesko bilo misleci da cu ga razocarati. A na kraju me utjesio i pomogao mi. Bitno je imati tu osobu koja ce vas i dalje podupirati. Treba jednostavno prestat mislit hoce li bit il nece. Netko ceka duze netko krace. Postoji razlozi za to. A godine ah..to je brojka i nemoj da te to sputava. 😊

Hvalaa ti.  Imam podrsku muža dobar je jako strpljiv i zeli djete al jos vise zeli da samo sretni pa makar i bez djeteta on i nakon dvije godine cekanja ne panicari..  I to mi puno znaci.  

Rita37🤰
    02. Prosinac 2019. 22:56

Marinalin

Rita36

ivkica

I mene ja sam u nedjelju bila sva u depri a sad nekako osjecam da nisam sama iako ispada da sam ovdje najstarija. To me samo brine.

evo i ja za mjesec 36….i nemam djece tako da please bez depre….
    Moje sve frendice trudne po prvi put…jedna 38 god a druga 40….tako da nije nista nemoguce 👌👌👌👌

Moje su sve vec rodile neke i po troje.... A neke se jos nisu ni udale. E, Bas mi je drago za tvoje prijateljice... I nadam se da ce nam svima doci taj blagoslov.    Jer nakon teskog zivota napokon mi se sve poslozilo posao financije divan muz... Hvala Bogu nemam problema samo nam jos bebać fali.    I obecavam bit ccu pozitivna. 😊  Sve ste divne i svi mozemo bar jedni drugima olaksat cekanje.... Hvala vam puno....  
    ❤️🥰

02. Prosinac 2019. 22:56

Rita36

ivkica

Rita36

ivkica

Godine nisu bitne. Bitna je zelja da stvorimo nesto najljepse, novi zivot. Meni evo ovaj forum pomogao prije dva tj radila test bio negativan a mislila to je to toliko suza sam isplakala svojeg decka odgurivala od sebe jer mi tesko bilo misleci da cu ga razocarati. A na kraju me utjesio i pomogao mi. Bitno je imati tu osobu koja ce vas i dalje podupirati. Treba jednostavno prestat mislit hoce li bit il nece. Netko ceka duze netko krace. Postoji razlozi za to. A godine ah..to je brojka i nemoj da te to sputava. 😊

Hvalaa ti. Imam podrsku muža dobar je jako strpljiv i zeli djete al jos vise zeli da samo sretni pa makar i bez djeteta on i nakon dvije godine cekanja ne panicari.. I to mi puno znaci.

Pa samo mi panicarimo....
    Tako i moj muz kaze:pa sta da nemamo jos 3 godine bebu.Ja ostala ko pegla .Oni nisu ko mi u strahu i panici.

Rita37🤰
    02. Prosinac 2019. 23:03

Marinalin

Rita36

ivkica

Rita36

ivkica

Hvalaa ti. Imam podrsku muža dobar je jako strpljiv i zeli djete al jos vise zeli da samo sretni pa makar i bez djeteta on i nakon dvije godine cekanja ne panicari.. I to mi puno znaci.

Pa samo mi panicarimo….
    Tako i moj muz kaze:pa sta da nemamo jos 3 godine bebu.Ja ostala ko pegla .Oni nisu ko mi u strahu i panici.

Pa iskreno nije meni toliko da mi djete fali... Lijepo nam je i bez  radimo i ostalo vrijeme sebi udovoljavamo.... Druzimo se izlazimo putujemo...   Ali ponekad paničarim samo iz straha sto se bojim da nece nikad doći..   A nije mi problem cekati...  ( kad bi mi netko grantirao da ce doć nekad)..  
    🤸‍♀️ 😊 

Kaća
    02. Prosinac 2019. 23:06

Joooj pršte plusići. Čestitam cure i želim školsku trudnoću. Godine nisu važne, vidila sam to puno puta. Bit će plusića pod borom za Božić, ne sumnjam ja u nas. 💞💞

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Rita37🤰
    02. Prosinac 2019. 23:07

Rita36

Marinalin

Rita36

ivkica

Rita36

ivkica

Pa samo mi panicarimo….

Pa iskreno nije meni toliko da mi djete fali… Lijepo nam je i bez radimo i ostalo vrijeme sebi udovoljavamo…. Druzimo se izlazimo putujemo… Ali ponekad paničarim samo iz straha sto se bojim da nece nikad doći.. A nije mi problem cekati… ( kad bi mi netko grantirao da ce doć nekad)..
    🤸‍♀️ 😊

Vjerojatno je i kod vas tako... Laku noc 🙃 

Tommyfame
    03. Prosinac 2019. 08:28

Cure,

dobila sam nalaze briseva i pozitivna sam na Ureoplasmu..
    Dok cekam da dr.prouci nalaz ja proucavam internet 🤣 

Pa eto zanima me dali se koja borila sa ovom infekcijom te dali je utjecala na zacece?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

03. Prosinac 2019. 09:04

tommyfame

Cure,

Pa eto zanima me dali se koja borila sa ovom infekcijom te dali je utjecala na zacece?

Pa ja sam citala na internetu da utjece na neplodnost i na spontani.
    Izljecit se trebate oboje s antibioticima.

Rita88
    03. Prosinac 2019. 10:18

tommyfame

Cure,

Ja sam imala ureaplasmu, otkrili su mi je nakon prvog spontanog. Muz i ja smo pili antibiotike 12 dana. Ne moras se brinut, samo je se treba rijesit. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.