Ja nikad nisam radila briseve samo papatest i urinokulturu.. To sve bilo ok... Bil mi otkrili tako nesto da imam sa ova dva nalaza?
Ja nikad nisam radila briseve samo papatest i urinokulturu.. To sve bilo ok… Bil mi otkrili tako nesto da imam sa ova dva nalaza?
Mislim da da, nasa ginekologica briseve radi ako se vide kakve upalne pojave ili sl. A to se pokaze na papa testu
Ja nikad nisam radila briseve samo papatest i urinokulturu.. To sve bilo ok… Bil mi otkrili tako nesto da imam sa ova dva nalaza?
Mislim da da, nasa ginekologica briseve radi ako se vide kakve upalne pojave ili sl. A to se pokaze na papa testu
meni je papa bio uredan pa su mi kroz briseve otkrili ureaplasmu, vjerojatno nebi ni znala da imam dok nisam taj spontani imala pa sam zato i isla na briseve, inace nebi. Nema pravila nazalost.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja sam dosta zabrinuta sad da li raditi briseve ili ne.. rekla mi doktorica da nema potrebe nakon jednog spontanog.. da je prerano u 7.tj trudnoce da spontani bude od bakterija.. da je neka druga anomalija uzrokovala prekid trudnoce.. da se nakon drugog treceg radi kompletna analiza... malo mi to grubo zvuci jer nebi bila bas najsretnija da mi se opet desi spontani i da sama sebe krivim za nesto sto mozda nije uzrok... papa mi uvijek bil uredan i nisam do sad radila briseve.. a nekak imam osjecaj da bi ovaj mjesec mogla ugledat plusic.. stvarno ne znam sto mi je za raditi.. nekad je bolje i nista ne znati.. a ne ovako konst. nesto citas
Tommyfame preporucam ti da Izliječite ureaplazmu prije nove trudnoće... ja sam imala jedan spontani radi toga, i može se zakomplicirati u trudnoći...
Trudne žene koje to imaju mogu izliječiti nekim antibioticima, ja nisam znala jer mi nisu tada briseve radili... ali ako znaš da imaš, preporucam ti da to sredite prije nego šta idete na trudnoću, koliko god ti mrsko bilo čekati i odgađati, vjeruj mi znam, ali ćeš biti puno mirnija kasnije 🤗🤗
Ja sam dosta zabrinuta sad da li raditi briseve ili ne.. rekla mi doktorica da nema potrebe nakon jednog spontanog.. da je prerano u 7.tj trudnoce da spontani bude od bakterija.. da je neka druga anomalija uzrokovala prekid trudnoce.. da se nakon drugog treceg radi kompletna analiza… malo mi to grubo zvuci jer nebi bila bas najsretnija da mi se opet desi spontani i da sama sebe krivim za nesto sto mozda nije uzrok… papa mi uvijek bil uredan i nisam do sad radila briseve.. a nekak imam osjecaj da bi ovaj mjesec mogla ugledat plusic.. stvarno ne znam sto mi je za raditi.. nekad je bolje i nista ne znati.. a ne ovako konst. nesto citas
Talija traži da ti napravi briseve! To je tvoje pravo i trebala bi pogotovo ako se već sada brineš... ja sam nakon prvog spontanog pokupila ureaplazmu i još neke bakterije u bolnici i dan danas sam ljuta na svog ginekologa šta me nije slao na briseve nakon kiretaze...
Cure hvala vam na komentarima ❤
Dobili smo ja i MM antibiotik pa eto nadam se brzom rijesenju.
E sad ono sto mene zanima..O mi je bila neki dan,sto ako se pinklec ulovio? Pretpostavljam da bi antibiotici smetali ili?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Cure,
dobila sam nalaze briseva i pozitivna sam na Ureoplasmu..
Dok cekam da dr.prouci nalaz ja proucavam internet 🤣
Pa eto zanima me dali se koja borila sa ovom infekcijom te dali je utjecala na zacece?
Imala ju je moja sestra. Ona je radila dodatne briseve jer godinu dana nije dolazilo do trudnoce, papa joj je bila uredna uvijek. Dobila je i ona i muz kutiju antibiotika, to su popili i odmah je zatrudnila. Malac ima sad dvije i pol godine. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hvala Raštika. Mislim da cu danas zvat i privat obavit briseve. Bojim se ak se primilo nesto da opet ne prodem isto...
Boook curke! Cestitam na plusicima, ajme kakva radost za blagdane🎅
Meni 36 dan ciklusa, policisticni jajnici, jucer radila test, negativan ( je u 3 popodne nakon 3 pisanja al ipak). A bas mi je cudno, jucer bolile grudi, danas ne, muka mi je cesto, al tak je i prosli mjesec u PMS-u🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji