Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    02. Prosinac 2019. 15:26

Di ste zene?
    Tonkice cestitam!! ❤️❤️❤️❤️
    Evo mene na 21 dc i danas mi neki poluosjecaj u trbuhu ko da je ovulacija, kako? E pa ne znam. 😂😂😂
    Radim danas do 11 navecer a sutra bi trebala ustat oko 6 ujutro tako da mislim da veceras necu naskakat na nikoga osim na san. Bit cu sutra na poslu ko iaprebijana macka a to mi se bas ne da. 😋 
    Al bumo vidjeli sta ce biti... 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Mara Kokosica
    02. Prosinac 2019. 15:55

I meni se uvijek pisa. I uvijek mislim da sve izadje. 
    Ali nije. Najbrzi odmah prodju kuda zele. Ja ne dizem noge. Smijesna sam sama sebi. Al posto se ne fata pola god. Mislim da cu dizat i kad treba i ne treba haha.

06/20 blighted ovum 8tt.

tufnica1602
    02. Prosinac 2019. 16:01

Ma mi smo dizali noge i ja i muz pa nista 🤣🤣 isto imam osjecaj da sve iscuri do zadnjeg spermica al znam da nije tako, nesto ostane..i mislim da u mom slucaju to sto ostane posvadja se ili zaluta pa nista od bebe jos. 

Rita88
    02. Prosinac 2019. 17:50

Cure i ja drzim noge u zraku i stavljam jos jastucic ispod guze, ne idem na wc isto bar nekih pol sata, to sam pocela prakticirati zadnja tri ciklusa, zasad jos nista, a kad se nisam obazirala na to ostala sam dva puta trudna, tako da mislim da ako se zeli primit primit ce se i bez svih tih karafeka. Svima sretno 🙃

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

02. Prosinac 2019. 19:00

Rita88

Cure i ja drzim noge u zraku i stavljam jos jastucic ispod guze, ne idem na wc isto bar nekih pol sata, to sam pocela prakticirati zadnja tri ciklusa, zasad jos nista, a kad se nisam obazirala na to ostala sam dva puta trudna, tako da mislim da ako se zeli primit primit ce se i bez svih tih karafeka. Svima sretno 🙃

I ja prakticiram da neidem piskit.
    Al ne dizem vise u zrak.
    Jer prvi mjesec probala s dizanjem nogu i nije uspilo.
    Pa kontam necu se mucit😂

Rita37🤰
    02. Prosinac 2019. 19:37

Hej curke evo ja danas pozitivnija... Odnose imamo obicno cim prodje menstruacija znaci 7. 9. 11. 13.  15. 17. Dan znaci tih 6 odnosa je " pod muss" poslje po zelji nabere se toga mjesecno tek zadnji god dana usli u ritam... Do sad je znalo bit i da propustimo plodno vrijeme pa dzabe hopsamo kad je prosla baka sa kolacima... Al evo sve se nadam da ce doc ta beba kad smo tako redoviti svaki dr dan i jest naj pravilnije.... Meni ne iscuri do sutra oko podne ako sam odnos imala prije spavanja... Ako sam imala ujutro onda iscuri nakon par sati.... Al uvijek bas uvijek  stavim jastuk pod guzu i tak nekad i zaspim
    😂..... Sretno nam svimaaaa! Ovo je neki dobar mjesec cim ima trudnica.   Kod mene nsa posla zena od 39 je upravo trudna prirodnim putem iako je davno odustala jer jedan jajnik ne radi uopce drugi samo djelomicno..... Svima koje su trudne od srca cestitam i samo pišite "recepte".   
    P. S. Mene samo zanima jel neka od vas u mojim godinama (36g)... Lp  idemo sad tusiranje pa akcija!
    (ma vise je to "romaticna komedija"
    🤸‍♀️😊) 

• ela32
    02. Prosinac 2019. 19:40

Ja nisam dizala uopce noge nikada.. troje djece sam iz prve dobila a nisam ni dizala noge, odma isla na wc, cak nisam ni pratila kad mi je O. Mislim da ako ce se primit onda oni odmah pronadju put gdje treba ici 😀.. iako sam ovaj ciklus ostala lezati par minuta samo na dan O za svaki slucaj..

ivkica
    02. Prosinac 2019. 19:40

Hahaha a bome evo vasi odgovori me oraspolozili. Neka nam svima ovaj Bozic donese plusice 😍

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Rita37🤰
    02. Prosinac 2019. 20:12

ivkica

Hahaha a bome evo vasi odgovori me oraspolozili. Neka nam svima ovaj Bozic donese plusice 😍

I mene ja sam u nedjelju bila sva u depri a sad nekako osjecam da nisam sama iako ispada da sam ovdje najstarija.    To me samo brine. 

ivkica
    02. Prosinac 2019. 20:26

Rita36

ivkica

I mene ja sam u nedjelju bila sva u depri a sad nekako osjecam da nisam sama iako ispada da sam ovdje najstarija.  To me samo brine.

Godine nisu bitne. Bitna je zelja da stvorimo nesto najljepse, novi zivot. Meni evo ovaj forum pomogao prije dva tj radila test bio negativan a mislila to je to toliko suza sam isplakala svojeg decka odgurivala od sebe jer mi tesko bilo misleci da cu ga razocarati. A na kraju me utjesio i pomogao mi. Bitno je imati tu osobu koja ce vas i dalje podupirati. Treba jednostavno prestat mislit hoce li bit il nece. Netko ceka duze netko krace. Postoji razlozi za to. A godine ah..to je brojka i nemoj da te to sputava. 😊

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.