Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    regi
    01. Prosinac 2019. 13:26

tonkica031

Znaci mi smo imali odnos 3 dana prije ovulacije i dan prije ovulacije i to je to znaci 2 puta i to uz pomoc klomifena napravile mi se dva folikula i obadva ovulirala sad cemo cekat pregled dok se vratim sa godišnjeg za tjedan dana… Od ovulacije sam osjecala stalno blaga peckanja i stalno me svrbi kao stomak kao sto sam i zgaravica imala… Bradavice su mi pocele pomalo tamniti Al jako izražene vene

Ti si isla na folikulometriju?cestitam,sad samo trebas uzivati:)

01. Prosinac 2019. 13:53

Rita36

Ja sam godinu dana koristila lh trakice i samo par put nisam ulovila pik…. Ali eto i sa redovnim ovulacijama bebe nema i vec ludim… Ima li tko sto za rec neki dobri primjer da je netko zatrudnio sa prvom bebom u 36.godini… Nisam imala ni spontani ni nista… A hopsamo se redovito dvije godine.. Malo i dodijalo sve to..
    Potonula pravo…

eto i ja ubrzo 36 godina i 4mj jos nista.
    i vec me strah uloviio🙈🙈🙈

Rita37🤰
    01. Prosinac 2019. 14:14

Marinalin

Rita36

Ja sam godinu dana koristila lh trakice i samo par put nisam ulovila pik…. Ali eto i sa redovnim ovulacijama bebe nema i vec ludim… Ima li tko sto za rec neki dobri primjer da je netko zatrudnio sa prvom bebom u 36.godini… Nisam imala ni spontani ni nista… A hopsamo se redovito dvije godine.. Malo i dodijalo sve to..
    Potonula pravo…

Ja sam bila ok dvije godine nikakva frka panika jer zdravi smo i ginekolog kaze ic to prirodnim putem.. Al evo druga godina prolazi i sad vec ne znam sto bi dalje... 

Slee
    01. Prosinac 2019. 14:27

Cestitam na trudnociii 💗💗💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

01. Prosinac 2019. 15:11

Rita36

Marinalin

Rita36

Potonula pravo…

Ja sam bila ok dvije godine nikakva frka panika jer zdravi smo i ginekolog kaze ic to prirodnim putem.. Al evo druga godina prolazi i sad vec ne znam sto bi dalje…

Pa iskteno ja jos nisam obavila pretrage jer dam u njemackoj.
    U 1mj imam naruceno tek kof ginrkologa.
    Bas me strah al prije godinu i po je papa test bio ok.
    Al kakvi su jajnici i ostalo neznam.
    Mene vise brine sto pusim godinama pa da mi je to problem za zacece.
    Malo sam smanjila zadnja dva mjeseca.
    Pa 2 godine  stvarno vec dugo...a moja frendica nakon 3 godine otkrila problem s stitnjacom dobila lijek i ostala trudna za mjesec.

Rita37🤰
    01. Prosinac 2019. 15:57

Takodjer sam pušač al ne previse... Blagi usporeni rad stitnjace mi je otkrila odmah doktorica opce prakse to je rijeseno za par mj sam imala idealne brojke i sad su takve... A kod ginekologa bas cijeli zivot su svi nalazi uvijek uredni papatest i ultrazvuk... Daljinu obradu mi nikad nisu htjeli raditi jer mi je ciklus uvijek tocan... Plus lh trakice potvrdile ovulacije a i par put ulovila na ultrazvuku..... Takodjer sam u njemackoj.. To i je problem sto ovdje zene jako kasno krecu sa radjanjem.. Pa mi doktor svaki put govori vi ste mladi ici ce to prirodnim putem i tako prodjose dvije godine u tapsanju po ramenu da je sve u redu.... A beba nece pa nece...... Nemojte se bojati kontrole ide to lako i brzo.... Meni se samo ne svidja sto kad vec nema turdnoce ne idu radit dodatne pretrage... 

01. Prosinac 2019. 16:03

Rita36

Takodjer sam pušač al ne previse… Blagi usporeni rad stitnjace mi je otkrila odmah doktorica opce prakse to je rijeseno za par mj sam imala idealne brojke i sad su takve… A kod ginekologa bas cijeli zivot su svi nalazi uvijek uredni papatest i ultrazvuk… Daljinu obradu mi nikad nisu htjeli raditi jer mi je ciklus uvijek tocan… Plus lh trakice potvrdile ovulacije a i par put ulovila na ultrazvuku….. Takodjer sam u njemackoj.. To i je problem sto ovdje zene jako kasno krecu sa radjanjem.. Pa mi doktor svaki put govori vi ste mladi ici ce to prirodnim putem i tako prodjose dvije godine u tapsanju po ramenu da je sve u redu…. A beba nece pa nece…… Nemojte se bojati kontrole ide to lako i brzo…. Meni se samo ne svidja sto kad vec nema turdnoce ne idu radit dodatne pretrage…

Hm pa nemos vjerovat ...znaci ovdje je normalno da se radja kasno🙈
    pa da odes onda u Hrv obavit privatno jos pretrage?
    tako cu ja bome ako ovdje budu takvi flegma🙈

Rita37🤰
    01. Prosinac 2019. 16:13

Pa ne znam evo z blagdane bas idem kuci ali mi je zao i na odmoru se stresirat oko toga... Prije da cu kad se vratim prijavit u neku kinderwünsch kliniku onda valda ide druga prica... Al obicni ginekolozi nece u daljnju obradu kad vide uredan papatest ultrazvuk... Plus ssistematski nalazi od Dr opce prakse uredni... Smatra zdrava si i idi kuci druzi se sa muzem
    .... Al meni sad nekako osjecaj da je vrag odnio šalu... Iako smo zdravi po svim nalazima dosad ipak pijemo vitamine pi par mj pa pauziramo pa opet i eto to je sto mogu dat od sebe al cigarete bas jos nisam spremna jer i ne pusim puno... I to malo mi znaci za zivce
    😂😂😂... Napravi sistematski to nakon 35.g u njemackoj je svake dvije god recimo obavezno. 

• tonkica031
    01. Prosinac 2019. 18:12

regi

tonkica031

Znaci mi smo imali odnos 3 dana prije ovulacije i dan prije ovulacije i to je to znaci 2 puta i to uz pomoc klomifena napravile mi se dva folikula i obadva ovulirala sad cemo cekat pregled dok se vratim sa godišnjeg za tjedan dana… Od ovulacije sam osjecala stalno blaga peckanja i stalno me svrbi kao stomak kao sto sam i zgaravica imala… Bradavice su mi pocele pomalo tamniti Al jako izražene vene

Ti si isla na folikulometriju?cestitam,sad samo trebas uzivati:)

Pa da 3 mjeseca i sad prodali mjesec smo isli sa klomifenom jer nisam imala ovulacije

• tonkica031
    01. Prosinac 2019. 18:14

*Prošli mjesec

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.