Cestitam curama na plusicu. Zelim im urednu skolsku trudnocu.
A moje cure od svih faktora ja bih rekla da stres najvise koči.
Meni je uvijek tocna mens. Ali imala sam stresan period na poslu i kasnila mi je 5 dana. A ja se blesa ponadala evo ga to je to. Kad tamoo nista. Pokusavam naci unutarnji mir i cekat kockice da se posloze iako je tesko jer uvijek nesto iskoci.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cestitam curama na plusicu. Zelim im urednu skolsku trudnocu.
A moje cure od svih faktora ja bih rekla da stres najvise koči.
Meni je uvijek tocna mens. Ali imala sam stresan period na poslu i kasnila mi je 5 dana. A ja se blesa ponadala evo ga to je to. Kad tamoo nista. Pokusavam naci unutarnji mir i cekat kockice da se posloze iako je tesko jer uvijek nesto iskoci.
Kad sam u miru onda najvise mislim i zelim bebu... ( a vecinom i jesam u nekom skladu... Spavam u isto vrijeme jedem u isto vrijeme, manje vise dosta zdrav ritam) a Kad je neki stres onda bar ne mislim o tome pa se vise nadam da ce se iz stresa i dogodit-jednom u neznanju
🙃
Tonkice, cestitam ti🤗❤️🥳 sad uzivaj samo 🤗
Meni je krenuo neki smeđe roskasti lagani iscjedak, cini se da ce ipak vještica i ovaj mjesec 😓
Napravila sam test jutros, negativan je. ☹️Osjecam da cu svaki cas procuriti i nadam se sto prije da možemo u nove pobjede 💪
Iduci mjesec smo kod mojih na putu, pa Ce biti pauza ali u siječnju cu probati metodu svaki drugi dan, pa sta bude 🤞
Mimi zao mi je.. al doci ce sigurno plusic! Mi smo ovaj mjesec imali metodu od 6/7 dana 😂
Mozda je bilo srece. Vidjet cemo.
Bok cure cestitam na plusicima ovo je nesto plodna godina cini se jos samo ja da se obradujem ovaj mjesec 🤗 evo jedna prijateljica mi je trudna vec mjesec dana malo vise ja sam imala kiretazu u 3 mjesecu a ona u 5 mjesecu i eno je trudna, sogorica imala prosle godine spontani evo je trudna, njezina sogorica je trudna svi nešto trudni jos samo ja da budem i bit cu puno mirnija nadam se znat cu da se necu vise morat s tim muciti ali imali smo dva dana odnos za redom pa dva dana pauza pa smo opet imali jucer sad moramo danas ako ne svaki dan barem svaki drugi O ne osjetim kalendar mi je pokazao da je pik bio 30.11 ne vjerujem u to nikako tako mi je pokazivalo za prosli mjesec pa nije bilo tako, pa sam se odlucila za svaki dan akcija ili barem svaki drugi jer sam procitala sa sperma izdrzi od 2 do 3 dana u zenskom tijelu pa sad ne znam da li je to istina? 🤔🤞Uglavnom nadamo se +! Ovaj mjesec nema vise nikakvih testova bacanja novaca i razocarenja nego samo hopsanje do polovice mjeseca kad bi vjestica ne trebala doci a nadajmo se da nece! Mi smo poceli sa odnosima tek 7 dan nakon menge pa se nadam da nismo tih 7 dana zakasnili 🤷♀️ ali imamo mi jos tu 'posla' kako bi se reklo sve cemo dane iskoristiti kako treba i to je to mora ovaj put upaliti sretno svima u iscekivanju +!! 🤞🤞😘😘❤️❤️💪💪
Breskvice sretnoo. Meni pocinju plodni dani pa se bacamo u akcijanje. Sestra mi je pravo plodna. Isprve upalilo 3 puta i to u malo vremena. Nadam se da cu i ja.
I daa. Moze izdrzati i duze ukoliko je kvalietno.
06/20 blighted ovum 8tt.
Breskvice sretnoo. Meni pocinju plodni dani pa se bacamo u akcijanje. Sestra mi je pravo plodna. Isprve upalilo 3 puta i to u malo vremena. Nadam se da cu i ja.
I daa. Moze izdrzati i duze ukoliko je kvalietno.
Hvala ja ni ne znam kad su mi plodni dani kazem, vidjet cemo kako ce biti svaki dan akcija i mora se primiti jer ako bi imali 2 ili 3 puta odnos u mjesecu nemam se cemu nadati, jer da su mi tocne menge u dan i u sat kako bi se reklo tocno bi znala kad su dani plodni i O i sve ovako nista kad sam s malom ostala trudna ne planirano, svaki dan odnos smo imali ne radi toga da ostanem trudna nego jer smo mi tako htjeli i samo je bilo pitanje kad ce 'malo pobjec' kako bi se reklo i izostane jedan mjesec M reko aj nije prvi put da je preskocilo nikakve simptome imala nisam polovica drugog mjeseca M jos nema i pred kraj mjeseca zadnji tjedan mucnine svako jutro test pozitivan ja u soku nisam znala sta bi jer nisam bas bila sretna jer nisam bas to htjela taj tren premlada i nista ne znam o tome na uzv kad ono 9 tjedana plus nesto sitno vise od 2 mjeseca bila trudna da nisam imala mucnibene bi nis imala s tim osim da 2 mjeseca nemam M to bi bilo cudno, kad sam ostaka drugi put trudna u 3 mjesecu sam imala kiretazu zadnja M mi je bila tako polovicom 12 mjeseca ne bi radila test da mi grudi nisu odjednom natekle i bile bolne sta meni to nikad nije tako jer neke zene pred M imaju iste simptome kao za vrijeme trudnoće tako da je to bilo cudno, a mucnine sam imala 3 puta svega i to slabo nesto nije bilo svaki dan nego ono tu i tamo, zato sad akcija svaki dan ili svaki drugi nema bolje metode 💪🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji