Curke koja jos ceka 6. 12. za testic?
Ja tjedan iza.. a tebi zelim plus 🤞🏻
ja 11.12 trebam dobit.
Al nikakvi simptomi,6 dana proslo od O .
Kontam nista😥
Curke koja jos ceka 6. 12. za testic?
hej ja radim test 8.12. u nedjelju drziiim nam fige 🤞🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Meni je danas 11 dan od O al isto nista od simptoma..iako mozda je i to dobro jer prosli mjesec sam imala sve simptome 😅 pa je bio minus..
Pokusavam se suzdrzavat da ne napravim vec sutra ujutro test!
Meni je danas 11 dan od O al isto nista od simptoma..iako mozda je i to dobro jer prosli mjesec sam imala sve simptome 😅 pa je bio minus..
Pokusavam se suzdrzavat da ne napravim vec sutra ujutro test!
uh sretno da izdrzi, ja cu radit test na 27 dc a trebam dobit na 30 dc, ne mpgu izdrzat do iduce srijede 🤷♀️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pozdrav cure! Citam vas vec dugo ali nikako da se ulogiram. Ja i muz otprilike vec 11mj radimo na bebi ali jos nista se ne lovi. Dva puta sam bila uvjerena da sam trudna po svim simptomima i kasnila mi je bila, jedan mjesec sam imala samo smedji iscjedak i onda sljedeci mjesec izljev koji je trajao jedno 6-7 dana a inace mi traje menga po 4-5 dana najvise. Ginekolog je rekao da se neopterecujemo i da je to malo vremena a meni se cini kao cijela vjecnost. Na nalazu mi pise da je endometrij 7mm pa sam negdje citala da je to moguci razlog neplodnosti... Muz mi isto govori da se ne opterecujemo s time bit ce kada bude ali meni to sve utjece sve vise na psihu nemogu da nemislim o tome... oprostite na velikom postu :) Mengu trebam sutra dobiti, nevjerujem da necu nisam te srece :)
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
curee, ja sam na folikulometriji , imam od 2 cm folikul koji jedva čeka da pukne ;D iako je tek 10. dan ciklusa a ciklus mi je po 32 dana pa je malo čudno... Počela sam i sa trakicama al pojma nemam koliko to mora biti jaka boja :O
Počela piti inofolic ovaj sa folnom kiselinom po preporuci pa ćemo vidjeeti...
Ugl moja GIN mi kaže da ne zna šta je onom doktoru šta me plaši s tom oplodnjm , navodno su moji nalazi dobri po njoj a po njemu katastrofa ,e sad nisam pametna više...
Mi se bacamo na fuki fuki pa nek se primi već nešto...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Muttan sretno ti. Meni danas pik, sluz nije rastezljiva, ali je vodenasta i ima je dosta, cak za dnevni ulozak. Muci me samo stonije rastezljiva. Danas akcija, sutra isto pa ce da vidimo 19. jesmo li sta stvorili
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Muttan sretno ti. Meni danas pik, sluz nije rastezljiva, ali je vodenasta i ima je dosta, cak za dnevni ulozak. Muci me samo stonije rastezljiva. Danas akcija, sutra isto pa ce da vidimo 19. jesmo li sta stvorili
Meni isto nije rastezljiva nego vodenasta vecinom, neznam dali je to kakav problem? Pratim isto lh trakicama O i imam ju svaki mjesec do sada koliko pratim
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Tako je i meni danas tu i tamo iscjedak bjelo vodenasti nije bas raatezljiv pa si mislim da je O uskoro..
Ček ja niš ne kužim, radila sam sad trakicu, svjetlije je nego prije dva dana 🤔 a na folikulometriji stoji da je blizu O...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji