Ja nikad nisam radila briseve samo papatest i urinokulturu.. To sve bilo ok… Bil mi otkrili tako nesto da imam sa ova dva nalaza?
Ne bi,bas moras raditi briseve..ja kada sam rekla svojoj gin.da planiram trudnoću, ona me je odma poslala napraviti briseve
I mene je moja odmah poslala raditi briseve, valjda je to i na tu ureoplazmu. S tim da je ona rekla da mi dolaze rezultati tek za 3 mjeseca i daovo sto ona “na oko” vidi da cebit sve ok
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Narucila se u petak, nalazi su za 5 dana ☺️
Trebala sam to odmah napravit, a ne slusat doktoricu.. njima svima je to tak... normalno.
Ak jos jednom pobacis, onda cemo 😥
I uzas mi je njihovo razmisljanje da tek nakon 3 spontana se trszi uzrok. A do tad se vodi kao normalno.
06/20 blighted ovum 8tt.
Talija sretnooo 😊
Mene je dr.uputila da odradim bris na HPV tipizaciju i negativan je.
Nije mi spominjala druge briseve.. 😏
06/20 blighted ovum 8tt.
Bok svima,
I ja sam nakon spontanog odma radila briseve za svaki slucaj i sve je ok. Sad su prosla dva ciklusa pa cemo pokusati ponovno.
Nadam se da ce se ovaj put brze pokazat plus i da ce biti sve ok
Bok cure, ja sam primjetila upravo jedan bjelo vodenast iscjedak vise mokar nema miris nikakav, probala sam uzet malo da vidim da li se sa razvuci i malo se samo razvlaci ali jako malo je li moguce da bi uskoro trebala biti O ovih dana danas, sutra preksutra?? 🤔 Meni tako izgleda kao da se blizi O... Barem po tom iscjedku... 🤷♀️
Bok cure, ja sam primjetila upravo jedan bjelo vodenast iscjedak vise mokar nema miris nikakav, probala sam uzet malo da vidim da li se sa razvuci i malo se samo razvlaci ali jako malo je li moguce da bi uskoro trebala biti O ovih dana danas, sutra preksutra?? 🤔 Meni tako izgleda kao da se blizi O… Barem po tom iscjedku… 🤷♀️
Moguće da se bliži, kad iscjedak postane doslovno kao sirovi bjelanjak i možeš ga razvući između prstiju a da se rastegne i ne pukne to je znak da je ovulacija za dan, dva ili taj dan. Tako je i meni bio bjelkasti i vodenast i onda za dan kao bjelanjak tad smo krenuli u akciju i pogodili ju. Možda češ osjetiti i probadanje u jednom od jajnika. Nadam se da sam pomogla 😊😊
Curke koja jos ceka 6. 12. za testic?
Ja tjedan iza.. a tebi zelim plus 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji