Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    04. Prosinac 2019. 22:31

Mattan28

Ček ja niš ne kužim, radila sam sad trakicu, svjetlije je nego prije dva dana 🤔 a na folikulometriji stoji da je blizu O…

mozda si fulala pik, meni kad se ovulacija blizi piskim lh trakice dva puta dnevno. Ja sam isto na 10 dc imala folikul 21 mm a na 13 dc ciklusa (oko 11 ujutro) sam imala LH pik pozitivnu trakicu, sto znaci da mi je ovulacija bila na 14 ili 15 dc, mada sam ja osjetila jake bolove na 13 dc navecer moguce da mi je i tad pukao, dr mi je rekla da je ovulacija najcesce navecer. uglavnom ti se keksaj ne mozes fulat, mi smo se keksali taj 10 dc, 11 dc pa 13 dc i 14 dc, sretno 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

05. Prosinac 2019. 06:50

Slee

I mene je moja odmah poslala raditi briseve, valjda je to i na tu ureoplazmu. S tim da je ona rekla da mi dolaze rezultati tek za 3 mjeseca i daovo sto ona “na oko” vidi da cebit sve ok

Ovdje mi nekaj ne štima. Papa zna bit gotov tek za tri mjeseca, ali brisevi su uvijek gotovi kroz dva tjedna - moguće da ti nije radila briseve onda. 

05. Prosinac 2019. 06:53

Evo me i ovdje na temi. Piškila sam na trakicu, akcijala mnogo puta i nadam se da će nakon 4 neuspjeha, ovaj put biti uspješan. Još manje od dva tjedna pa ću saznati :D 

Matkiša 😎
    05. Prosinac 2019. 07:44

Rita88

Mattan28

Ček ja niš ne kužim, radila sam sad trakicu, svjetlije je nego prije dva dana 🤔 a na folikulometriji stoji da je blizu O…

mozda si fulala pik, meni kad se ovulacija blizi piskim lh trakice dva puta dnevno. Ja sam isto na 10 dc imala folikul 21 mm a na 13 dc ciklusa (oko 11 ujutro) sam imala LH pik pozitivnu trakicu, sto znaci da mi je ovulacija bila na 14 ili 15 dc, mada sam ja osjetila jake bolove na 13 dc navecer moguce da mi je i tad pukao, dr mi je rekla da je ovulacija najcesce navecer. uglavnom ti se keksaj ne mozes fulat, mi smo se keksali taj 10 dc, 11 dc pa 13 dc i 14 dc, sretno 🤞

Prvi put radim pa moguće da mi se i čini da je to svijetlo, baš ću vidjeti ovih dana.. Meni je rekao u 11 navečer da piškim na trakicu a i to mi nekako kasno, pa mislim zar se do tada to ne razrijedi?..ipak se puno piški u toku dana -.-   U svakom slučaju  bit će điđi miđi sto puta na dan ako treba :D 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Mara Kokosica
    05. Prosinac 2019. 08:02

Meni su ovaj tj plodni dani, za vik O. Ali koliko radimo i imamo problema sa zeludcom bit ce dobro ako uspijemo ista 😔

06/20 blighted ovum 8tt.

• ela32
    05. Prosinac 2019. 08:41

Izgleda da nista od mog plusica ovaj mjesec. Nisam izdrzala i napravila jutros test i negativan ☹ Bit ce bolje u novoj godini! 

Talija
    05. Prosinac 2019. 08:47

ela32

Izgleda da nista od mog plusica ovaj mjesec. Nisam izdrzala i napravila jutros test i negativan ☹ Bit ce bolje u novoj godini!

Pa kad si trebala dobiti? Mozda nije jos nista izgubljeno. ☺️

• ela32
    05. Prosinac 2019. 09:08

A inace sam dobivala 26.dan, to bi bilo sutra.al prosli mjesec mi je kasnila, dobila sam 29dan. Tako da po tome ne znam tocno. Al danas mi je 12dpo.

Rita88
    05. Prosinac 2019. 09:20

ela32

A inace sam dobivala 26.dan, to bi bilo sutra.al prosli mjesec mi je kasnila, dobila sam 29dan. Tako da po tome ne znam tocno. Al danas mi je 12dpo.

Zao mi je Ela, ako znas kad ti je tocno bila ovulacija onda bi ti se trebalo vidjet nesto nakon 12dpo,ja sam isto sebe znala ubjedjivat i govorit si mozda je rano, al ako znam tocno kad mi je ovulacija onda znam da ne moze bit rano na 12 dpo, nemoj gubit nadu, nova godina je tvoja, iduca godina je nasa, za sve trudilice.
    Ja sam jucer dobila nekakav smedji spotting sedam dana prije menge moguce da me progesteron zeza 🙄

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    05. Prosinac 2019. 09:28

Mattan28

Rita88

Mattan28

Prvi put radim pa moguće da mi se i čini da je to svijetlo, baš ću vidjeti ovih dana.. Meni je rekao u 11 navečer da piškim na trakicu a i to mi nekako kasno, pa mislim zar se do tada to ne razrijedi?..ipak se puno piški u toku dana -.- U svakom slučaju bit će điđi miđi sto puta na dan ako treba :D

Koji ti je danas dan ciklusa? ja sam ti znala piskit u 11 ujutro i 18 navecer. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.