Trudna saaammmm
Jeeej 🥰🥰🥰🥰
Znala sam ja da ce ovo biti mjesec plusica
Bozic ti je malo uranio ❤❤❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Tonkica ceestitaam 👏👏👏 Znas da moras sad u sve detalje, kad ste akcijali, jel bilo sta od simptoma uglavnom sve detalje molim 🙃🙃
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Veliki pozdrav drage zene... Pratim vas odavno al evo najzad da se i ja registriram... Na bebi radimo vec dvije godine... Muzev spremiogram uredan... Morfologija moze bot i bolje (tako ja kazem iako ne u granici normale) pa ipak pije orthomol fertil plus..... Ja sam pila femibion i evo planiram prec na orthomol natal..... Imam nesto nize zeljezo al sam pod terapijom pa je ok.... Pijem za stitnjacu tyroksin 88mg jer je tsh bio 4,0 znaci gornja granica. Sad je 0.55 kaze dr idealno za zacece.... Al bebe nema pa nema
😦🤦♀️.... Vec gubim nadu.... Jeste li koristili Produkte od orthomola? Ima li pomoci il je sve placebo....
Trudna saaammmm
Cestitam! Sve vase trudnoce mi nekako daju nadu da je moguce! 🍀 🍀 🍀
Tonkica ceestitaam 👏👏👏 Znas da moras sad u sve detalje, kad ste akcijali, jel bilo sta od simptoma uglavnom sve detalje molim 🙃🙃
I jaaaaaa
🤸♀️😊
I da, ja trebam ( ne) dobiti 17.12.
Sad jos "posla" ima do tada.. Pa evo sretno nam svima! 🍀
Znaci mi smo imali odnos 3 dana prije ovulacije i dan prije ovulacije i to je to znaci 2 puta i to uz pomoc klomifena napravile mi se dva folikula i obadva ovulirala sad cemo cekat pregled dok se vratim sa godišnjeg za tjedan dana... Od ovulacije sam osjecala stalno blaga peckanja i stalno me svrbi kao stomak kao sto sam i zgaravica imala... Bradavice su mi pocele pomalo tamniti Al jako izražene vene
Ja sam godinu dana koristila lh trakice i samo par put nisam ulovila pik.... Ali eto i sa redovnim ovulacijama bebe nema i vec ludim... Ima li tko sto za rec neki dobri primjer da je netko zatrudnio sa prvom bebom u 36.godini... Nisam imala ni spontani ni nista... A hopsamo se redovito dvije godine.. Malo i dodijalo sve to..
Potonula pravo...
Sortiraj odgovore
Najstariji