Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tonkica031
    01. Prosinac 2019. 11:25

Hvala vam zene ja sam tako presretna

• tonkica031
    01. Prosinac 2019. 11:26

Pokusala sam dva puta stavit ovdje test Al nikako ne uspijevam 

Tommyfame
    01. Prosinac 2019. 11:42

tonkica031

Trudna saaammmm

Jeeej 🥰🥰🥰🥰
    Znala sam ja da ce ovo biti mjesec plusica 

Bozic ti je malo uranio ❤❤❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Rita88
    01. Prosinac 2019. 11:53

Tonkica ceestitaam 👏👏👏 Znas da moras sad u sve detalje, kad ste akcijali, jel bilo sta od simptoma uglavnom sve detalje molim 🙃🙃

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita37🤰
    01. Prosinac 2019. 12:15

Veliki pozdrav drage zene... Pratim vas odavno al evo najzad da se i ja registriram... Na bebi radimo vec dvije godine... Muzev spremiogram uredan... Morfologija moze bot i bolje (tako ja kazem iako ne u granici normale) pa ipak pije orthomol fertil plus..... Ja sam pila femibion i evo planiram prec na orthomol natal..... Imam nesto nize zeljezo al sam pod terapijom pa je ok.... Pijem za stitnjacu tyroksin 88mg jer je tsh bio 4,0 znaci gornja granica. Sad je 0.55 kaze dr idealno za zacece.... Al bebe nema pa nema
    😦🤦‍♀️.... Vec gubim nadu.... Jeste li koristili Produkte od orthomola? Ima li pomoci il je sve placebo.... 

Rita37🤰
    01. Prosinac 2019. 12:18

tonkica031

Trudna saaammmm

Cestitam! Sve vase trudnoce mi nekako daju nadu da je moguce! 🍀 🍀 🍀 

Rita37🤰
    01. Prosinac 2019. 12:18

Rita88

Tonkica ceestitaam 👏👏👏 Znas da moras sad u sve detalje, kad ste akcijali, jel bilo sta od simptoma uglavnom sve detalje molim 🙃🙃

I jaaaaaa 

🤸‍♀️😊

Rita37🤰
    01. Prosinac 2019. 12:39

I da, ja trebam ( ne) dobiti 17.12.
    Sad jos "posla" ima do tada.. Pa evo sretno nam svima! 🍀 

• tonkica031
    01. Prosinac 2019. 13:02

Znaci mi smo imali odnos 3 dana prije ovulacije i dan prije ovulacije i to je to znaci 2 puta i to uz pomoc klomifena napravile mi se dva folikula i obadva ovulirala sad cemo cekat pregled dok se vratim sa godišnjeg za tjedan dana... Od ovulacije sam osjecala stalno blaga peckanja i stalno me svrbi kao stomak kao sto sam i zgaravica imala... Bradavice su mi pocele pomalo tamniti Al jako izražene vene

Rita37🤰
    01. Prosinac 2019. 13:10

Ja sam godinu dana koristila lh trakice i samo par put nisam ulovila pik.... Ali eto i sa redovnim ovulacijama bebe nema i vec ludim... Ima li tko sto za rec neki dobri primjer da je netko zatrudnio sa prvom bebom u 36.godini... Nisam imala ni spontani ni nista... A hopsamo se redovito dvije godine..  Malo i dodijalo sve to..
    Potonula pravo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.