Ne pijem, citala sam da zna bas poremetiti ciklus, koji mi se ionako prosli mjesec poremetio...
Kakvi su ti sad simptomi?
Jutro ekipa :)
Pratim vas vec duze vrijeme,pa sam se danas odlucila prikljuciti. MM i ja radimo na bebi vec par mjeseci. U pon. ocekujem,odnosno ne ocekujem vjesticu. Drzim fige da nece doci.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mara dobro nam dosla, eto u isto vrijeme ne ocekujemo mengu. Ja u nedjelju ne trebam dobiti 🤗
Dobro jutro drage žene, meni kasni tri dana, ali nemam onaj čudni osjećaj da sam trudna kao prvi put. Koliko još da sačekam da napravim test? Eto da ne bacam bezveze novce na testove...
Grazia, uuu znas koliko smo ti mi ovdje nestrpljive kad nekom kasni hahaha, ma 3 dana je sasvim dovoljno sto kasni da ga uradis. Drzim fige kad god odlucis uraditi 😘
Mara dobro nam dosla, eto u isto vrijeme ne ocekujemo mengu. Ja u nedjelju ne trebam dobiti 🤗
Super. Pratimo se. Koliko ti traje ciklus :-) meni je svako 25,26 dana. Ali vec imam simptome pred menst. 😔😏
06/20 blighted ovum 8tt.
Dobro jutro drage žene, meni kasni tri dana, ali nemam onaj čudni osjećaj da sam trudna kao prvi put. Koliko još da sačekam da napravim test? Eto da ne bacam bezveze novce na testove
Brzo po testic . Drzimo fige za plusic. Ja ne bi mogla toliko cekat 😄
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure, zar niti jedna nezna ništa?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure, zar niti jedna nezna ništa?
Nisi napisala koji ti je dc, da li ti kasni..u osnovi svi smo mi ovdje u slicnim situacijama..nzm previse pomoci..
Ali eto obradovala bih se tvom plusicu..
Mara meni ti je ciklus pod skolski svakih 28 dana dolazi. Ja isto imam simptome pms, ali ne obracam paznju na njih jer su isti i kad je trudnoca u pitanju. 😁😘 samo me zbunjuju.
Sortiraj odgovore
Najstariji