Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tonkica031
    18. Studeni 2019. 19:25

regi

Drzim ti fige,meni je najgori ovaj dio cekanja do testa..meni menga treba doci sutra pa krecem i ja💪💪Nekako me tjesi to sto cu napokon nesto konkretno napraviti..Jer sve mi je ok,i meni i muzu.

Ja sam imala problem sto nemam ovulacije i dao mi je ginekolog klomifen i eto napravila se dva folikula i sada su ovulirala i nadam se pozitivnim testom jedva cekam 

regi
    18. Studeni 2019. 19:36

Ma bravo,zelim ti od srca da uspijes💪

Marta14
    18. Studeni 2019. 20:02

Mimi je li ti ovaj mjesec normalno sve? 

Nala33
    18. Studeni 2019. 20:02

Rita88

regi

Pozdrav svima,citam vas redovno prije sam se cak i javljala.uglavnom,nakon sto smo pokusavali par mjeseci otisla sam obavit papu pa mi pokazalo upalu. Sad je bila kontrola pa cemo malo to ubrzati i od iduceg ciklusa krecem na folikulometriju.(imam jednu trudnocu iza sebe.sad bi drugo dijete:) jel bila neka od vas da mi malo poblize pojasni,koliko puta je isla,koliko to traje? Doktor mi je rekao da cemo se vidit svaka dva dana..inace sam u medjuvremenu radila hormone stritnjace,briseve,krvnu sliku i pijem prenatal.

hej ja ti idem na folikulometriju, ne idem svaka dva dana nego idem 10 dc i eventualno negdje 14,15 dc da se vidi jel bila ovulacija. Ovaj tjedan idem u cet kad mi je10 dc pa ce mi vjerojatno rec da dodjem ponedjeljak kad mi je 14dc i to je to. S tim da ja pijem Femaru za stimulaciju ovulacije, da imam sto vise folikula da uspjesnost za trudnocom bude sto veca ☺️ Sretno

Ja bila u petak i danas na folikulometriju. Sve je spremno. Od sutra stoperica injekcija I bacanje u akciju. Od petka duphaston I onda to čekanje... Ali neznam nekako se ničemu ne nadam. Bilo je tako i prošli mjesec, sve super i klinac od svega, a doktorica me još kao upozorila mogli bi biti blizanci... Ja reko daj Bože da se jedan uhavti..sad opet isto.. Mali kažem nekako gubim nadu jer sa mi mejsec4 neuspjeha... I čitam koliko nas ima i svih mogućih priča... Znam da nisam sama ali boli više to čekanje i neznanje... I onda svi okolo prijatelji trudni i nije da mi nije drago, je ali ne mogu lagati i reci da ne osjećam ljubomoru... Vec se i pitam možda i neću biti dobra mama pa možda zato i neće... Neznam više... Kako se vi nosite s teškim danima?? 

regi
    18. Studeni 2019. 20:34

Nala33 ne znam sta bi ti rekla..Meni je sa prvim djetetom doslovno uspjelo iz prve i to jedan jedini dan smo imali odnos taj mjesec(muz bio na poslovnom putu,doslovno dosao doma za vikend i opa:) Mislila sam da ce sad biti isto tako ali ne.Doslovno mi fizicki bude muka kad cekam da se pojavi kontrolna crta na onom faking clearblu testu.I kad vidim onaj minus doslovni mi zlo..svi oko mene trudni,svi pitaju sto cekamo,necemo valjda ostat na jednom djetetu.Toliko me psihicki to umara da ti ne mogu opisati..

Nova19
    18. Studeni 2019. 20:41

Nala33 osječaji kao ljutnja i ljubomora su sasvim normalni, bitno da odu kako su i došli... ja se probam vratiti u pozitivu tako da se sjetim da puno žena prolaze takvo razdoblje, i još gore, i znam da ćemo doći do naše druge srečice kad-tad...
    Regi najgori su mi ti ljudi sa takvim komentarima, pogotovo kada znaju šta prolaziš (bar donekle) pa opet su puni komentara ili savjeta 😠
    Ali ono, probam zaboraviti da sam to čula i idemo dalje...

regi
    18. Studeni 2019. 20:57

Nova19 upravo to,znaju i svejedno idu komentirati.Htjela ne htjela svejedno me pogode komentari.Jos sam prosli ciklus imala biokemijsku,mislila evo uspjeli i onda nista. Nekako sve nade polazem u to pracenje ovulacije i nadam se da cu za Bozic docekati plus💪💪Klinci su nam isto godiste:)

Nala33
    18. Studeni 2019. 21:23

Hvala cure na potpori... Bude teško nekad ali kao sto kažete bitno je gurati naprijed. Ali nekako nikako dočekati taj plus.. Već dugo pokušavamo plus moja prva neuspjela trudnoca...ali da ima nas jako puno kad čuješ i čitaš sve te priče nekako ni ne poznam vas ali svaka ima svoje nešto i dajte snagu.. Hvala vsm

Princess Mimi
    18. Studeni 2019. 21:29

Marta14

Mimi je li ti ovaj mjesec normalno sve?

Bila je jako rano ovulacija (barem mislim), nema sluzi ovulacijske (inace je uvijek puno prije o) 
    I boli me povremeno jajnik, odnosno cijeli taj dio donji povremeno probode.
    Cekam kraj mjeseca pa cu vidjeti hoće li doci m ili nekim čudom + 🙄

Marta14
    18. Studeni 2019. 23:27

Pijes jos vrkutu? Ja inace uvijek osjetim kad ce O, boli me vise nego M.. A ovaj mjesec kad sam pila vrkutu.. pa ne znam uopce da li sam imala O sad kad razmislim.. Nisam nista osjetila.. Ni vidjela..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.