Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    19. Studeni 2019. 13:04

Grazia

Hvala vam drage moje na cestitkama! Nisam mogla poslati sliku pa sam stavila na avatar. Lijepo se vidi i druga crtica iako nisam radila rano ujutro.

Cesttiam. Sretno ❤️

19. Studeni 2019. 13:06

Ruža1990123

Grazia

Hvala vam drage moje na cestitkama! Nisam mogla poslati sliku pa sam stavila na avatar. Lijepo se vidi i druga crtica iako nisam radila rano ujutro.

Daj par info motivacije i savjeta za nas koje još nismo a trudimo se :) Koliko dugo ste planirali bebu? Jesi imala kakve simtome prije?

Draga ruzo, ovo mi je sada druga trudnocu. Prva je dosla u 4. a druga u 3. ciklusu pokusavanja. Nisam racunala plodne dane nego smo imali uzastopno odnose svaki 2., a nekad i svaki 3. Dan. Ne zivim bas zdravo, alkohol uopce ne pijem, ali zato pusim sigurno 15 ak cigareta dnevno i pijem kavu. Nisam pila nikakve dodatke prehrani, spavam po 6 sati u prosjeku. Dakle, nisam neki uzor. Ali sam zato usla opusteno i rekla sebi da me nije ni najmanje briga hocu li ostati trudna nakon mjesec dana ili 2 god. I zaista mi je bilo svejedno. E da i nisam u cvijetu mladosti. Zvuci glupo i otrcano, ali zaista treba samo uzivati s partnerom i misliti na druge stvari, a ne samo o tome kako ostati trudna. Ali vjerujte mi da sve zene na forumu i one van njega koje sam upoznala prije ili poslije ostanu trudne! 

• Sunčica25
    19. Studeni 2019. 13:23

Zdravo.
    Mene zanima da li je koja od vas isla na Oplodnju sa doniranom spermom ? Mom muzu je dijagn.Azoospermija,pa se evo unazad dosta vremena razmisljamo da idemo na oplodnju sa doniranom spermom.
    Nisam nesto upucena,pa rekoh ako ima koja od vas,ovdje,da mi kazu svoje misljenje ? Hvala

sneguljica1
    19. Studeni 2019. 13:38

Grazia sve cestitke, zelim ti urednu i skolsku trudnocu...😍😍😍
    Sezona plusica opet otvoren..

Matkiša 😎
    19. Studeni 2019. 16:39

Evo mene, čestitam prvo svim budućim mamicama 🥰
    Kod mene specijalist za neplodnost kaže tik-tak ističe ti vrijeme.. Fsh mi je 10 što imaju žene preko 35 godina a ja imam 28.. Ni ostalo nije idealno.. Dao mi je još jedan do dva pokušaja ciljanih odnosa prije potpomognuto oplodnje.. I kaže da sam još "jučer" trebala zatrudniti koliko je hitno, bedara
    Ja sam u šoku jer nisam očekivala da mi biološki sat otkucava baš tako rano.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Marta14
    19. Studeni 2019. 18:59

Ja sam ipak dobila jutros.. Ali jako slabo ide. 
    Na papiru rozo, na ulosku malo smede.. 
    Samo neka krene vise pa da idem dalje u novu borbu.. 

Mattan, koje pretrage si radila

Samoja6
    19. Studeni 2019. 18:59

sneguljica1

Samoja6

Cure, zar niti jedna nezna ništa?

Nisi napisala koji ti je dc, da li ti kasni..u osnovi svi smo mi ovdje u slicnim situacijama..nzm previse pomoci..
    Ali eto obradovala bih se tvom plusicu..

Da, kasni... Mislila sam da ce se nakon terapije duphastonom to srediti, i je na 1 mjesec.
    Dali je moguće zbog vrkute? 
    Osjećam par dana lagano probadanje u jajnicima, zaboli kao da ću dobiti ali ništa... 
    Iskreno, strah me test raditi... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Marta14
    19. Studeni 2019. 19:11

Pa evo meni je 5 dana kasnila zbog vrkute. Inace je uvijek tocno na vrijeme. 
    I probadalo me u jajnicima

sanja0508
    19. Studeni 2019. 19:33

Marta14

Pa evo meni je 5 dana kasnila zbog vrkute. Inace je uvijek tocno na vrijeme.
    I probadalo me u jajnicima

Jel moguce od vrkute dobiti lagano krvarenje u sredini ciklusa? Dali si mozda imala takvu situaciju? Navodno je to ovulacija, imam par kapljica krvi na ulosku i kada se obrisem vidim na papiru. Nikada mi se to nije dogodilo, pa sam malo uplasena.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Rita88
    19. Studeni 2019. 19:38

Cestitke Grazia na plusici, zelim ti urednu i skolsku trudnocu 👏☺️
    Nala sta si rekla koliko si imala folikula ovaj ciklus, ja idem sad u cet da vidim kolko ih imam, prosli ciklus mi je bio samo jedan, nadam se da ce ovaj ciklus biti nesto bolje :)
    Gdje nam je Eli, mislim da je nama akcijanje sad negdje za vikend pa onda cekanje ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.