Pa evo meni je 5 dana kasnila zbog vrkute. Inace je uvijek tocno na vrijeme.
I probadalo me u jajnicima
Jel moguce od vrkute dobiti lagano krvarenje u sredini ciklusa? Dali si mozda imala takvu situaciju? Navodno je to ovulacija, imam par kapljica krvi na ulosku i kada se obrisem vidim na papiru. Nikada mi se to nije dogodilo, pa sam malo uplasena.
Ne znam je li zbog vrkute jer ja nisam imala, ali inace moze biti ovulacijsko krvarenje.
Hvala vam drage moje na cestitkama! Nisam mogla poslati sliku pa sam stavila na avatar. Lijepo se vidi i druga crtica iako nisam radila rano ujutro.
Daj par info motivacije i savjeta za nas koje još nismo a trudimo se :) Koliko dugo ste planirali bebu? Jesi imala kakve simtome prije?
Draga ruzo, ovo mi je sada druga trudnocu. Prva je dosla u 4. a druga u 3. ciklusu pokusavanja. Nisam racunala plodne dane nego smo imali uzastopno odnose svaki 2., a nekad i svaki 3. Dan. Ne zivim bas zdravo, alkohol uopce ne pijem, ali zato pusim sigurno 15 ak cigareta dnevno i pijem kavu. Nisam pila nikakve dodatke prehrani, spavam po 6 sati u prosjeku. Dakle, nisam neki uzor. Ali sam zato usla opusteno i rekla sebi da me nije ni najmanje briga hocu li ostati trudna nakon mjesec dana ili 2 god. I zaista mi je bilo svejedno. E da i nisam u cvijetu mladosti. Zvuci glupo i otrcano, ali zaista treba samo uzivati s partnerom i misliti na druge stvari, a ne samo o tome kako ostati trudna. Ali vjerujte mi da sve zene na forumu i one van njega koje sam upoznala prije ili poslije ostanu trudne!
Eto dala si mi nadu veliku.
I ja pusim i 35 godina i nadam se da necu dugo cekat da zatrudnim...
sretno🥰🥰🥰🥰
Grazia, cestitam🥳
Marta, trebalo bi ti onda danas, sutra krenuti normalno krvarenje. Imas li bolove?
Cure cestitam svima koje ste ugledale plus, a nama ostalima drzim 🤞 i samo opusteno.
Zanima me koliko dugo i kako pijete folnu? 🤔
Ja pijem nepuna dva mjeseca, dnevno po jednu. Ali je najmanja doza.. tu mi je dr preporucila. Marka je Solgar i dode ih 100 u bocici.
06/20 blighted ovum 8tt.
I ja pijem Solgarov folat. Od Prenatala sam imala mučnine i probavne probleme, pa sam se prije cca mjesec dana prebacila samo na folnu.
cure evo ako nekome bude moglo pomoći doktor mi je objasnio malo o LH trakicama...
Rekao je da muški ne bi smjeli imati apstinenciju dulju od 4 dana, tj trebali bi svaka dva dana izbaciti ejakulat, a tokom plodnih dana odnose treba imati do 3 puta NA DAN :D
Trakice se rade u 11 navečer i o njima ovise odnosi, tj kada trakice počnu pokazivati ovulaciju i kada UZV to potvrdi tada treba napraviti apstineciju od par dana i kada pokaže vrhunac ovulacije i na folikulometriji se vidi spreman folikul onda treba imati odnose iza 12 navečer ( jer između 12 i 6 ujutro najčešće puca )
Eto malo poduži post ali je od vrhinskog doktora za humanu reprodukciju pa možda nekome i pomogne :*
Netko je pitao za pretrage koje sam radila, ono standard spolne hormoe , FSH , rezervu jajnika, prolaktin... i neke specifične za trombofiliju ...ako treba pronaći ću nalaz pa natipkati
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutro cure..
Kako ste...i ima li kakvih noviteta...
Ja sam sjutra kod dr na UZ pa cemo vidjeti kad ce akcijanje...doduse akcijamo redovno...cekamo gospodjicu O, pa da se nadamo i ubijamo sa simptoma..🙄🙄🙄🙄
Jos ovo malo u ovoj godini, i onda cemo novi list u novoj godini...😍😍😍
Cure cestitam svima koje ste ugledale plus, a nama ostalima drzim 🤞 i samo opusteno.
Zanima me koliko dugo i kako pijete folnu? 🤔
Ja pijem nepuna dva mjeseca, dnevno po jednu. Ali je najmanja doza.. tu mi je dr preporucila. Marka je Solgar i dode ih 100 u bocici.I ja pijem Solgarov folat. Od Prenatala sam imala mučnine i probavne probleme, pa sam se prije cca mjesec dana prebacila samo na folnu.
Ja pijem folnu od Natural Wealth, jednu dnevno, 100 ih ima u bocici, ostala sam na mozda jos 10ak tableta, zanima me mogu li kupit novu dozu i nastavit dalje piti
Mislim da ne bi trebalo stetit da nastavis. Ali bolje da provjeris sa dr.
06/20 blighted ovum 8tt.
Jutro cure..
Kako ste…i ima li kakvih noviteta…
Ja sam sjutra kod dr na UZ pa cemo vidjeti kad ce akcijanje…doduse akcijamo redovno…cekamo gospodjicu O, pa da se nadamo i ubijamo sa simptoma..🙄🙄🙄🙄
Jos ovo malo u ovoj godini, i onda cemo novi list u novoj godini…😍😍😍
Ne gubimo nadu, mozda nam kraj godine donese srecu. Ja pratim simptome jer se menst.priblizava. zasad nista posebno haha. Ee zanima me dal ijedna cura ovdje upoznata sa Vin? Jel iko imao to?
06/20 blighted ovum 8tt.
Hej cure!! Nije me bilo par dana, al pratila sam vas i citala. Cestitam na plusicima, i nadam se da cemo i mi ostale uskoro vidjeti svoje. Ja cekam O za vikend pa onda cekanje... drzim fige svim curama!!
Sortiraj odgovore
Najstariji