Samoja.. meni nije bas najjasniji tvoj post..mozda ce se neka od cura javiti koja bi ti mogla dati odgovor. Najbolje da s ginekologom svojim pricas. 🤷🏻♀️ U svakom slucaju zelim ti plusic 😘
Marameni ti je ciklus pod skolski svakih 28 dana dolazi. Ja isto imam simptome pms, ali ne obracam paznju na njih jer su isti i kad je trudnoca u pitanju. 😁😘 samo me zbunjuju.
Zajedno smo jače. 😄 otkad pokusavate ? Ja se trudim ne mislit,ali svi trudni oko mene pa ne mogu pobjeci.
06/20 blighted ovum 8tt.
Draga mi pokusavamo negdje oko 3,5 godine..blizu 4 godine. Izgubila bebu u 3 mjesecu i od tada ne uspijevam ostati trudna..ali sve si mislim ma mora doci. Jedno izgubljeno a drugo da mi ne dodje..ne moze to tako. Mora doci kad-tad. Samo sto sam se umorila od borbe malo ali ovde ove diiivne tete sve daju snagu. ❤️
Draga mi pokusavamo negdje oko 3,5 godine..blizu 4 godine. Izgubila bebu u 3 mjesecu i od tada ne uspijevam ostati trudna..ali sve si mislim ma mora doci. Jedno izgubljeno a drugo da mi ne dodje..ne moze to tako. Mora doci kad-tad. Samo sto sam se umorila od borbe malo ali ovde ove diiivne tete sve daju snagu. ❤️
Svaka cast na snazi i pozitivi koju siris. Od srca zelim da cim prije stigne Bozji blagoslov.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ne pijem, citala sam da zna bas poremetiti ciklus, koji mi se ionako prosli mjesec poremetio…
Kakvi su ti sad simptomi?
Bila sam danas kod gin, vadila krv, sutra je gotovo.
Jos nisam dobila, iako osjecam nekako kao da cu dobiti..vidjet cemo.
Kaze ako je beta neg. onda da samo pricekam da dode, bo..
Curee trebam vasu pomoc ili savijet.. uzasan umor me pere zadnjih dana.. jucer sam spavala 16 sati u komadu i onda kasnije jos, uopce ne funkcioniram samo bi spavala i spavala, malo me pocelo zabrinjavati to jer imam i obaveza za raditi a nisam u stanju, pa ako ima koja cura koja je to prolazila neki savjet kako se lakse nositi sa time 💖💖
Curee trebam vasu pomoc ili savijet.. uzasan umor me pere zadnjih dana.. jucer sam spavala 16 sati u komadu i onda kasnije jos, uopce ne funkcioniram samo bi spavala i spavala, malo me pocelo zabrinjavati to jer imam i obaveza za raditi a nisam u stanju, pa ako ima koja cura koja je to prolazila neki savjet kako se lakse nositi sa time 💖💖
To je sasvim normalno.. Ja cim sam legla u krevet, jutro, podne.. Koje god doba dana zaspala sam.. Sad nadoknadujes ono sto neces spavati za 8/9mj 🙂
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
da to se i ja tjesim hehe to mi je prva pa sam zato valjda sva uzbudena i u panici, al bu proslo ☺️ opet se tjesim hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji