Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Studeni 2019. 12:21

Evo me, upravo napravila test, pozitivan, crtica jako tamna kao i kontrolna. U blagom sam šoku. 

tufnica1602
    19. Studeni 2019. 12:23

Graziaaaa, ma hajde?? Joj daj nam slicicu 😘😍😍 i cestitam ti prije svega neka bude pod skolski i sa srecom.

• Mara Kokosica
    19. Studeni 2019. 12:28

Supeeer. Cestitam i jaaa :-)

06/20 blighted ovum 8tt.

MalaD
    19. Studeni 2019. 12:33

Grazia cestitam!!
    Nadam se da ce biti sve ok sa tobom i bebom. 
    Daj slikicu testa.. Ak vec mi ostale nemamo svoje :-(
    Danas mi je 13dpo i test "gravignost mini negativan. :-(
    Imam osjecaj (grcice) da cu procuriti, mucno mi je i bradavice me bole.. Ujutro imala mali svijetlo smedi iscjedak..
    Sve se cini da cu ju dobiti :-(

Marta14
    19. Studeni 2019. 12:35

Grazia cestitam 😊

Ana.wannabemama
    19. Studeni 2019. 12:41

Grazia

Evo me, upravo napravila test, pozitivan, crtica jako tamna kao i kontrolna. U blagom sam šoku.

cestitaaam 🥰🥳

19. Studeni 2019. 12:41

Vec 5 min pokušavam poslati. Nece da mi pošalje sliku. Sto trebam napraviti? 

Ruža1990123
    19. Studeni 2019. 12:50

Grazia

Vec 5 min pokušavam poslati. Nece da mi pošalje sliku. Sto trebam napraviti?

Čestitamm:) Koliko ste imali pokušaja do sad? Sretno :)

19. Studeni 2019. 12:51

Hvala vam drage moje na cestitkama! Nisam mogla poslati sliku pa sam stavila na avatar. Lijepo se vidi i druga crtica iako nisam radila rano ujutro. 

Ruža1990123
    19. Studeni 2019. 12:55

Grazia

Hvala vam drage moje na cestitkama! Nisam mogla poslati sliku pa sam stavila na avatar. Lijepo se vidi i druga crtica iako nisam radila rano ujutro.

Daj par info motivacije i savjeta za nas koje još nismo a trudimo se :) Koliko dugo ste planirali bebu? Jesi imala kakve simtome prije?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.