Pozdrav svima,citam vas redovno prije sam se cak i javljala.uglavnom,nakon sto smo pokusavali par mjeseci otisla sam obavit papu pa mi pokazalo upalu. Sad je bila kontrola pa cemo malo to ubrzati i od iduceg ciklusa krecem na folikulometriju.(imam jednu trudnocu iza sebe.sad bi drugo dijete:) jel bila neka od vas da mi malo poblize pojasni,koliko puta je isla,koliko to traje? Doktor mi je rekao da cemo se vidit svaka dva dana..inace sam u medjuvremenu radila hormone stritnjace,briseve,krvnu sliku i pijem prenatal.
Pozdrav!
Meni treba pomoć... Neznam više što da radim...
Naime ova godina mi je jako stresa i to mu je utjecalo i na cikluse... Na početku godine dobila sam duphaston u nakon toga je jedno vrijeme bilo ok i onda opet... Dobila sam ga opet da pijem, prošli mjesec došlo i sad opet čekam...
Počela sam piti i vrkutu jer smatram da ne može štetiti.
Nisam radila test, jer i dosad kad sam radila uslijedilo je razočaranje, a i mislim da bi možda imala neke simptome da je trudnoća u pitanju... Neznam... Neznam više što misliti. Odakle krenuti. Dali se ikome događalo?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure meni su pukla obadva folikula i sada cekanje 2 tjedna pa testic i nadam se da nece doci vjestica
Cure meni su pukla obadva folikula i sada cekanje 2 tjedna pa testic i nadam se da nece doci vjestica
drzim figeeeee najvece 🤞🤞🤞🤞
Tonkica031 ti si isla na folikulometriju?
Pozdrav svima,citam vas redovno prije sam se cak i javljala.uglavnom,nakon sto smo pokusavali par mjeseci otisla sam obavit papu pa mi pokazalo upalu. Sad je bila kontrola pa cemo malo to ubrzati i od iduceg ciklusa krecem na folikulometriju.(imam jednu trudnocu iza sebe.sad bi drugo dijete:) jel bila neka od vas da mi malo poblize pojasni,koliko puta je isla,koliko to traje? Doktor mi je rekao da cemo se vidit svaka dva dana..inace sam u medjuvremenu radila hormone stritnjace,briseve,krvnu sliku i pijem prenatal.
hej ja ti idem na folikulometriju, ne idem svaka dva dana nego idem 10 dc i eventualno negdje 14,15 dc da se vidi jel bila ovulacija. Ovaj tjedan idem u cet kad mi je10 dc pa ce mi vjerojatno rec da dodjem ponedjeljak kad mi je 14dc i to je to. S tim da ja pijem Femaru za stimulaciju ovulacije, da imam sto vise folikula da uspjesnost za trudnocom bude sto veca ☺️ Sretno
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Marta, tako je i meni kasnila prosli mjesec 10 dana.
Prvi put u zivotu, a simptomi vrlo slični... I dobila deseti dan vješticu 😓
Odradi betu za svaki slučaj
Rita88 hvala ti na odgovoru,meni je tako rekao da se javim kad dobijem mengu da dogocorimo ali da cu dolazit svaka dva dana.premda pokusavamo tek par miseci neda mi se vise cekati.iz mjeseca u mjesec razocaranje.
Tonkica031 ti si isla na folikulometriju?
Jesam da vec treci ciklus
Drzim ti fige,meni je najgori ovaj dio cekanja do testa..meni menga treba doci sutra pa krecem i ja💪💪Nekako me tjesi to sto cu napokon nesto konkretno napraviti..Jer sve mi je ok,i meni i muzu.
Sortiraj odgovore
Najstariji