Marta14 probaj jos jedan test napraviti, pa ako i dalje pokazuje - a od m ni traga naruci se kod gin, mislim da bi ti to bilo najpametnije i sigurnije, makar ja drzim 🤞 za oooogroman plusic 🥰
Talija ❤️❤️ hvala draga..ja se nadam samo da je sve uredu s nama.
Snjeguljica puno mi je drago da su vam nalazi super. 😍 mozda i jest najbolje da covjek ne misli ni o cemu, kako se kaze kod nas mozak na pasu izvest. 😁
Ici cu sutra kod gin, pa cu vidjet.. Isla bi betu ali stvarno ne znam gdje ni kako tu di jesam. Jos muz radi cijeli dan.
Za 3- 4 dana kasnjenja ne treba prvi urin?
Marta sve zavisi kad je O bila, da je po skolskom 14 dan, onda bi test pokazao i popodnevnim urinom, ali ako je kasnije onda moze da nije dovoljno ni 4 dana kasnjenja..naravno implantacija moze da bude 6 dan a moze 9, 10, cak i 12 dan..
U osnovi najbolje je jutarnji urin naravno.
Sto se bete tice steta sto ne mozes, ona moze u bilo koje doba dana jer se radi iz krvi nalaz..
Cekamo sa tobom..
Aleks cestitam...daj simptome i nacine rada 😁😁😁
Tufnice ma zdravi ste bre vi kao dren (sto bi moja mama rekla) , samo ubodite tajming 😀 jeste li probali sve one metode, npr svaki dan, ili svaki drugi dan, ili da nemate odnose nekolika dana pred O pa dva dana zaredom odnose..
Meni je ovaj mjesec na redu sistem npr vecera a preksjutra izjutra, i sve tako..vidjecemo sta ce biti..pa onda lagano pauza ako ne bude nista..😉😉
Snjeguljica, ma sve smo mi probali u ove 3-4 godine 😁 svakako, sve sto je doktorica rekla..tako da ne znam sta da mislim. Ma biti ce kako mora biti, sve smo mi to probali, od apstinencije od seksa pa do svaki dan odnosa..dizanja nogu i tako svasta. Ma necu da vise radim to od sebe..
Hvala na odgovoru Snjeguljica❤️
Vidjet cemo sutra. Za O ne znam ovaj mjesec, nisam nista ostila zbog caja. Inace bas imam probadanja..
Sortiraj odgovore
Najstariji