Snjeguljica, hvala draga da si me se sjetila prije svega, ja brojim evo sedam dana do menge. U utorak imam termin kod ginekologa, tada stize u taj Büro i nalaz od muza za spermiogram, i moj nalaz od bakterija,i papa test 😁 i mi smo ti 3 godine u borbi za bebom...ja se sve manje nadam. U zadnje vrijeme sam jako tuzna...sve mislim da nikada necu imati svoju bebu..
Kako si nam ti? ❤️💕
tufnice, nemoj biti tužna. Normalno je da nam dođu nekad tak teški dani kad nas pokose crne misli... ali stvarno treba vjerovat da će na kraju sve biti dobro. Ipak se sve na kraju posloži kako treba biti.
Držim fige za nalaze i za plusić 🤞🏻
Ja jutros test i -
Ne znam sta mi je onda..
Danas ak ne stigne je 4ti dan da je nema. Tu i tamo me zaboli kao da cu dobit, sa strane me steze. Toplo mi pa hladno..
Sinoc glavobolja i mucnina, jutros isto..
Ne mogu funkcionirati
Nesto sto ne povezujem sa trudnocom je to sto sam jucer 5puta veliku nuzdu isla obavljati.
I pisam cesto
Jooj
Tufnice bice to sve okey..i imaces i ti tvoju bebacu, samo dok ona odlyci da te obraduje..
Mm je radio spermuogram u petak, savrsen mu je..
Ja sto sam odradila pretraga sve je u redu, tako da necu da se sjekiram, bitno je da smo zdravi..opet cemo da pauziramo par mjeseci, mozda i to bas aktivno pokusavanje da se bebi napravi koci nesto u sistemu..Dacemo sebi mali odusak od svega..
Naravno nije svima ista situacija, i ne kazem da sad to trebaju svi uraditi..
Navijam jako jakoooo jakoooo da bude sve kako treba i da ovu godinu zavrsite sa najljepsim poklonom 😍😍😍😍
Ja jutros test i -
Ne znam sta mi je onda..
Danas ak ne stigne je 4ti dan da je nema. Tu i tamo me zaboli kao da cu dobit, sa strane me steze. Toplo mi pa hladno..
Sinoc glavobolja i mucnina, jutros isto..
Ne mogu funkcionirati
Nesto sto ne povezujem sa trudnocom je to sto sam jucer 5puta veliku nuzdu isla obavljati.
I pisam cesto
Jooj
Heej, bjese da koristis virak??
Moguce da ti je ona poremetila..
Meni npr je skratila ciklus, odnosno dovela na normalu, tacno 28 dana, O na 14 dan..
Mojoj drugarici prva 2 mjeseca produzila i onda na normalno kao meni..
Moj savjet, odradi betu da znas sigurno da nisi trudna, i ako ne dobijes u ovaj neki dan, kod dr idi da vidis sta se desava, mozda ti i on pokrene menstruacija, pa onda u nove pobjede..😉😉😉
U svakom slucaju javljaj sta se desava..
Kod mene je ovulacija bila po pracenju iscjedka prije 10ak dana u 9mj dobila 18og a 10mj 27og i dns kad sam isla na vc cista crvena krv na papiru onako u tragu izgleda da cu dobit ali tko zna 😑
Sortiraj odgovore
Najstariji