Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaD
    17. Studeni 2019. 17:19

Pozdrav cure.. 
    Ja sam nova na ovoj temi.. 
    Radim na trudnoci, pratila ovulaciju sa lh trakicama. 
    Ovaj mjesec imala ovulaciju  26 dan ciklusa.. Odnosno 6.11.. 5.11. je bio pik..
    Danas je 11dpo. Vec nekoliko dana me bas bole i svrbe grudi (bas mi ponekad jako smeta grudnjak) , imam osjecaj kao da ce menstruacija, povremeno mi mucno.. Radila test nesto slabo se vidi.. Koje testove preporucate a koje ne? 

17. Studeni 2019. 17:23

MalaD

Pozdrav cure..
    Ovaj mjesec imala ovulaciju 26 dan ciklusa.. Odnosno 6.11.. 5.11. je bio pik..
    Danas je 11dpo. Vec nekoliko dana me bas bole i svrbe grudi (bas mi ponekad jako smeta grudnjak) , imam osjecaj kao da ce menstruacija, povremeno mi mucno.. Radila test nesto slabo se vidi.. Koje testove preporucate a koje ne?

Stavi sliku pa da mi ovdje vidimo sta to znaci slaba crta😂🙈🙈🙈
    Kad ti treba doc M?

MalaD
    17. Studeni 2019. 17:35

https://ibb.co/1nFmBGN
    Mozda umisljam pa mi vi recite je li ima tu sta?
    M mi po aplikacijama bi mi trebala doci izmedu 17 i 21.11.. Haha...
    Imam neredovite pa nikad neznam.. Al ako dode nakon 14 dana od ovulacije znaci za 20.11.

MalaD
    17. Studeni 2019. 17:38

https://ibb.co/VTX67pw

17. Studeni 2019. 17:46

Hm ja ne vidim da je pozitivan.
    Barem ja nista ne vidim🙈🙈🙈

Talija
    17. Studeni 2019. 17:48

Ni ja ne vidim da ima nekih naznaka pozitivnog☹️

Princess Mimi
    17. Studeni 2019. 17:51

Ana.wannabemama

hvala vam cure ❤️💖
    naravno, drzim fige svim curama koje pokusavaju i koje su na odbrojavanju 🤞🤞🤞🤞

Cestitam! 

Princess Mimi
    17. Studeni 2019. 17:54

MalaD

Pozdrav cure..
    Ovaj mjesec imala ovulaciju 26 dan ciklusa.. Odnosno 6.11.. 5.11. je bio pik..

Dobrodošla! Ja ne vidim ništa nazalost... ☹️koliko
    imas godina? Koliko dugo radite na bebi?

MalaD
    17. Studeni 2019. 17:55

Ok hvala vam na misljenju. 
    Imam 35. Oko 3 mj.
    Vec imam jedno dijete od 6g.

sneguljica1
    17. Studeni 2019. 20:23

Cure kako ste....tufnice sta se desava kod tebe...
    Sta nam je sa Breskvicom, izgleda je odlucila da se skroz iskljuci..mozda i najbolje, da bi se bar malo opustila..
    MalaD na prvoj slici se mozda nesto i nazire.na ovom drugom stvarno nmg da provalim..ali kad je dosta blijedo na sliku nece ni da se vidi..u svakom slucaju ponovi test..i srecnoo..ja bih preporucila baby rapid..meni je uvijek bio pouzdan..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.