Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana.wannabemama
    17. Studeni 2019. 14:21

a brinu me samo sad ta probadanja u jajnicima al vidjet cemo sve 🤞🥳

ocekujem onda tvoj post sutraa 🥰🤞

17. Studeni 2019. 14:26

Ana.wannabemama

15.tog je trebala doc najkasnije.. ovo mi je prva trudnoca nadam se da ce sve ici kako treba, uzbudena sam sva😇🥰
    a jesi ti dobila?

Koliko godina imas,koliko si dugo radila na bebi?
    Jesi uzimala sta od cajeva ,vitamina ...hvala i cestitam❤❤❤❤❤🥰

17. Studeni 2019. 14:28

Marinalin

Ana.wannabemama

15.tog je trebala doc najkasnije.. ovo mi je prva trudnoca nadam se da ce sve ici kako treba, uzbudena sam sva😇🥰
    a jesi ti dobila?

Koliko godina imas,koliko si dugo radila na bebi?
    Jesi uzimala sta od cajeva ,vitamina …hvala i cestitam❤❤❤❤❤🥰

i opisi nam u koje dane O si imapa odnos i koji simptomi nakon O🥰

sneguljica1
    17. Studeni 2019. 14:39

Ooo daaa, vidi seee i to bas finoooo...
    Cestitam i zelim ti urednu i skolsku trudnocu...
    💟💟💟
    Bacaj trudnicku prasinu na sve cekalice..😍😍😍😍

Ana.wannabemama
    17. Studeni 2019. 14:44

imam 24, evo ovo nam je bila treca sreca znaci poceli smo u 8.mj, nismo se nesto pretjerano trudili nego smo isli na ono  kako bude bude.. a od vitamina i toga nisam uzimala apsolutno nista, jedino sta sam promjenila malo je prehrana i pocela vjezbati lagano sad ne znam da li to imam kakve veze.

O bas i nisam pratila pa zato vjerojatno prva dva mjeseca nije bilo nista iako smo dosta cesce imali odnose, ali zna mi se desiti da dok su mi plodni dani da me bole jajnici lagano i koza mi se nekako procisti sva pa po tome znam da slijedi O i da je vrijeme za akciju ☺️ a sad ovaj mjesec mi je sve nesto cudno bilo, prvo su me grudi boljele uzasno jako a sve sam si mislila to je zato jer m treba doci a opet mi je bilo prerano tjedan dana prije m da me toliko bole, pa su me jajnici poceli boljet kao da cu dobiti svaki cas.. i jako cesto moram mokriti i brzo bih se pocela umarati ima jos dosta toga makar sam si govorila u sebi da je to samo pms a duboko se nadala da nije.. a kako samo inace pusac, nirmalno ujutro moram zapaliti i danas se probudim kad ono sam miris i pomisao na cigaretu mi se gadio, doslovno mi je dizalo zeludac i reko to je to idem po test ili sam prolupala ili sam trudna i etogaaac 😇

Ana.wannabemama
    17. Studeni 2019. 14:46

Hvalaa vam cure od ❤️
    bas mi je drago da sam vam se prikljucila, velika ste podrska ❤️

Nova19
    17. Studeni 2019. 15:49

Anawannabemama  čestitke!!! Lijepo se crtica vidi!! Neka bude uredna i školska trudnoća 💖

Marta14
    17. Studeni 2019. 15:49

To probadanje u jajnicima je normalno na pocetku 😊

Talija
    17. Studeni 2019. 16:45

Ana, cestitam ti od srca! Želim ti urednu i školsku trudnoću! Drži fige svima koje pokušavaju! ☺️

Ana.wannabemama
    17. Studeni 2019. 16:46

hvala vam cure ❤️💖
    naravno, drzim fige svim curama koje pokusavaju i koje su na odbrojavanju 🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.