Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    24. Listopad 2019. 10:17

Od 25*

sneguljica1
    24. Listopad 2019. 10:17

Breskvice koliko se sjecam O ti je bila oko 20tog, mislim da je banalno uraditi test..nema sanse da pokaze jer u osnovi implantacija se jos nije ni dogodila, i onda ces da se izbedacis sa minusom..izdrzi jos malo..evo svi smo na istom..samooo hrabrooo...

Nala33
    24. Listopad 2019. 10:23

A sa vadite Bêta HCG i n'a miru ste. Vaditi krv i nalazi su obično gotovi u istom danu. 

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2019. 10:26

Polly, ali ako ti je O bila oko 16., onda ti ni M ne bi trebala doći prije 28. Dakle, po tome još ne kasni.
    Ja mislim da sad imam manjka kilograma, ali definitivno koja kila više sigurno nije 'prepreka' začeću, pa onda bi samo žene u top formi ostajale trudne. Ja nisam imala neke velike mučnine u prošloj trudnoći, dobila sam sve skupa cca 13-14kg, vratila sam se iz bolnice s 10kg manje i još ovih par (+još par dodatnih) otišlo naknadno. Nikakve dijete nisam držala, jednostavno kako je dijete postalo aktivno, tako sam i ja stalno u pokretu, često ni ne stignem jesti i eto dijete :/

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2019. 10:30

Što se tiče posla, meni isto nije bajna situacija. U prošloj T taman kad sam saznala da sam T mi je isticao ugovor i nekim čudom su mi ga produžili, ali taman do kad nisam rodila mi je trajao, što je u biti bilo super jer sam imala pravo na naknadu. Onda mi je istekao i mislila sam to je to od te firme, ali zvali su me opet za par mjeseci da bi htjeli da se vratim kad mi završi porodiljni pa sam se dogovorila s njima da mi daju ugovor kad mi istekne prvih 6 mjeseci porodiljnog tako da i za drugih 6 imam naknadu.
    Vratila sam se nakon porodiljnog, ali i dalje sam na tim ugovorima pa me opet frka da mi slučajno ne produže i ostanem bez naknade, a već sam godinama kod njih.

Polly
    24. Listopad 2019. 10:37

10.10. kad je rekao da se nešto dešava, to nešto je bio folikul 17.7mm i endometrij 7.7mm pa si razmišljam jel moguće da u par dana te vrijednosti narastu? Ne znam koliko brzo folikul raste kao i endometrij? 

nada23
    24. Listopad 2019. 10:39

Polly, ne preostaje ti ništa drugo nego čekati. Može biti T ( ako je ovulacija bila bliže 16.) a možda će doći i M... Samo strpljenja... i sretno! Mogućnost za T još uvijek postoji. 🤞

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Polly
    24. Listopad 2019. 10:43

nada23

Polly, ne preostaje ti ništa drugo nego čekati. Može biti T ( ako je ovulacija bila bliže 16.) a možda će doći i M… Samo strpljenja… i sretno! Mogućnost za T još uvijek postoji. 🤞

Bilo bi super da sam jedan od onih slučajeva - par negativnih pa pozitivan tek nakon 2 tjedna kašnjenja 😅 Ma sad se veselim i mengi da dođe ako već treba doći, samo da krenem s novim ciklusom u nove pobjede 🤞🏼

nada23
    24. Listopad 2019. 10:50

Polly

nada23

Polly, ne preostaje ti ništa drugo nego čekati. Može biti T ( ako je ovulacija bila bliže 16.) a možda će doći i M… Samo strpljenja… i sretno! Mogućnost za T još uvijek postoji. 🤞

Bilo bi super da sam jedan od onih slučajeva - par negativnih pa pozitivan tek nakon 2 tjedna kašnjenja 😅 Ma sad se veselim i mengi da dođe ako već treba doći, samo da krenem s novim ciklusom u nove pobjede 🤞🏼

Čuj, sve je moguće. 😀
    Ali sve da ti je O bila i 10.10, još uvijek ti M ne kasni. Ja bih po aplikaciji trebala dobiti 30.10, ali po ovulaciji je to 26.10 jer je bila ranije... 
    Ma znam, najteža je neizvjesnost i to čekanje, pogotovo ako je test negativan. Ali nema druge nego čekati pa sto bude. :/

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Polly
    24. Listopad 2019. 10:57

nada23

Polly

nada23

Čuj, sve je moguće. 😀
    Ali sve da ti je O bila i 10.10, još uvijek ti M ne kasni. Ja bih po aplikaciji trebala dobiti 30.10, ali po ovulaciji je to 26.10 jer je bila ranije…
    Ma znam, najteža je neizvjesnost i to čekanje, pogotovo ako je test negativan. Ali nema druge nego čekati pa sto bude. :/

Ma ja to zovem kašnjenjem čim mi ne dođe kako inače dođe.. Jasno ako je O kasnije da se i. ciklus pomiče.. Ništa čekam pa javljam novosti 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.