Cure narucena sam za provjeru hormona,kako to ide mislim proces?Koliko put se vadi krv?Jel to uobicajno ono vadjenje krvi iz vene? Glupa pitanja postavljam al ja sam hipohondar povodom vadjenja krvi i igle pa zato 😭 i da,koje imate pcos,sta ste koristile na svoju ruku??
Sigurna sam da imam pcos po aknama i dlakavoscu,u zadnje vrijeme sam primijetila dlake po noznim prstima i to velike jaoo 😱 a akne po cijelom tijelu pa cak na glavi (u kosi) ih imam.
Na licu se pojavila jedna dlacica koja raste li raste 😞
Kada sam bila zadnji put na uzv rekli su mi da imam mikrocisticne jajnike i da nisu policisticne jer da jesu ja bi bila maljava i gojazna,mada kaze sa sigurnoscu opet samo test hormona to moze pokazati.
Uskoro nastaje 2 godina kako pokusavamo pa sam vec u panici …
Ja sam vadila hormone, ništa specijalno, kao obično vađenje krvi, samo moraš doći na točno određeni dan ciklusa. Meni su rekli da nazovem na 1. dan menstruacije pa se dogovorimo kad da dođem.
E sad ne mogu se sjetiti jesam li išla jednom ili dva puta taj ciklus, čak mi se čini da sam išla 2 puta.
Koliko imaš godina?
Cure narucena sam za provjeru hormona,kako to ide mislim proces?Koliko put se vadi krv?Jel to uobicajno ono vadjenje krvi iz vene? Glupa pitanja postavljam al ja sam hipohondar povodom vadjenja krvi i igle pa zato 😭 i da,koje imate pcos,sta ste koristile na svoju ruku??
Sigurna sam da imam pcos po aknama i dlakavoscu,u zadnje vrijeme sam primijetila dlake po noznim prstima i to velike jaoo 😱 a akne po cijelom tijelu pa cak na glavi (u kosi) ih imam.
Kada sam bila zadnji put na uzv rekli su mi da imam mikrocisticne jajnike i da nisu policisticne jer da jesu ja bi bila maljava i gojazna,mada kaze sa sigurnoscu opet samo test hormona to moze pokazati.
Ja sam vadila hormone, ništa specijalno, kao obično vađenje krvi, samo moraš doći na točno određeni dan ciklusa. Meni su rekli da nazovem na 1. dan menstruacije pa se dogovorimo kad da dođem.
E sad ne mogu se sjetiti jesam li išla jednom ili dva puta taj ciklus, čak mi se čini da sam išla 2 puta.
Koliko imaš godina?
I ja sam cula da se ide 2x eh sad nisam sigurna.
A 22g.imam
Koliko imaš godina?
I ja sam cula da se ide 2x eh sad nisam sigurna.
A 22g.imam
Od prvoga do petoga dana menstruacije se vade hormoni 😊
Jutro cure 😂 mi smo malo ludovali sinoc ipak mi je bio rockas tako da me nije jucer tu ni bilo ali sam isla sad sve redom procitati sta ste pisale, sretno svima u iscekivanju!! 🤞🤗
Ja si danas radim kupku, često mi je topla/vruća voda znala izazvati mengu idući dan pa ću probati tu metodu samo da više dođe jer čekati više ne mogu!! 😪😪
Ja si danas radim kupku, često mi je topla/vruća voda znala izazvati mengu idući dan pa ću probati tu metodu samo da više dođe jer čekati više ne mogu!! 😪😪
Imaš kakvih simptoma? Iako znam u ranoj trudnoći prva 2 3 tjedna ništa, bar je meni bilo kod prve ne uspjele trudnoće. Ništa. Čak me dole bolilo imala sam osjećaj da ću procuriti svaki dan. Ali mojoj frendicinje test bio negativan ali ona išla vaditi betu i ispostavilo se da je trudna. Navijam da menga ne dodje. Ja sam sad na čekanju akcija je bila i sad 15 dana čekanje... Ufff
Imaš kakvih simptoma? Iako znam u ranoj trudnoći prva 2 3 tjedna ništa, bar je meni bilo kod prve ne uspjele trudnoće. Ništa. Čak me dole bolilo imala sam osjećaj da ću procuriti svaki dan. Ali mojoj frendicinje test bio negativan ali ona išla vaditi betu i ispostavilo se da je trudna. Navijam da menga ne dodje. Ja sam sad na čekanju akcija je bila i sad 15 dana čekanje… Ufff
Cicke su me jučer počele boljeti, osjetim jajnike i trbuh tu i tamo već par dana, pritisak dolje... Ma uvjerena sam nakon 2 minusa da trebam dobiti, ali nikakooo, samo ju želim dobiti da krene više novi ciklus i nove akcije, od pomisli na rađenje 3. testa mi lagano nije dobro, al ako ne dođe preko vikenda onda moram vidjeti šta je 😏
Oo jelo jelice, ima samo simptomcica da ce mesntruacija prekosutra. Grcevi povremeno i cicke za poludit bolne, kao sto mi uvijek bude prije nego sto trebam dobiti 🤷🏻♀️Kako si ti? Jel terapija gotova?
Oo da gotova,,i vjestica je stigla,cim prode moram opet kod gina da radim papu i na kontrolu....ma bice kod tebe plusic kako si bila opustena🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Evo ia ja sam 7 dana do menge. U prošloj neuspjeloj trudnoći, već sam test imala s plusićem u ruci. Ne sjećam se jesu li tada već počele bolne grudi, a sada ne osjećam ništa, osim povremenih grčeva u maternici i malo jačeg iscjetka. Mislim da bih za dva dana mogla test napravit.
Cure jel vama ikad bio taj žuti iscjedak? Meni je prvi put.. Sve je jači kao i bolovi u leđima, a Internet kaže neke spolne boleštine a to nemam sigurno
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji