Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    24. Listopad 2019. 08:55

mrvičak

Test bi već trebao biti pozitivan. Jedino da ovulacija nije kasnije bila?

Bila je kasnije jer sam pratila na folikulometriji.. Bila mi je negdje između 10.10. (na uzv mi je rekao da se nešto dešava i da izvadim za tjedan dana progesteron) i 16.10. (dan vađenja progesterona po kojemu mi je gin rekao da je O bila)

24. Listopad 2019. 08:58

Ako je bliže tom 10.10. onda je test već trebao pokazati, no ako je bliže 16.10. onda bi trebao za koji dan.

Polly
    24. Listopad 2019. 09:05

mrvičak

Ako je bliže tom 10.10. onda je test već trebao pokazati, no ako je bliže 16.10. onda bi trebao za koji dan.

Znam da, a sve se nadam da cu dobiti sad nakon minusa, možda kasni zbog nekakve blokade u glavi 😏 Ne želim se nadati da je i drugi test lažno negativan, nešto mi to nema smisla... 

nada23
    24. Listopad 2019. 09:07

Princess Mimi

Cure, evo dok cekamo da cujem misljenja…
    Imam jedno 10 kg viska (vec sam dio prije planiranja trudnoće skinula). Hoce li mi to predstavljati veliki problem u trudnoći i pri zacecu?
    Cak se to i ne vidi toliko jer sam ravnomjerno popunjena svudaali nekako me strah kako cu kad se desi taj plusic kojem se toliko nadam…
    Pa nisu valjda sve trudnice mrsavice koje dobiju samo trbuscic??
    U svakom slučaju, od sutra izbacujem slatko i sve ugljikohidrate osim eventualno integralnih…potruditi cu se da ode koja kila jos dolje.

I pitanje za kraj, kako vi stojite s kilazom? Imate li koju kilu viska ili sam ja jedina buca ovdje

Mislim da to nije tako veliki višak koji bi trebao smetati pri začeću i trudnoći. 😀 I ja imam nekih 5 kg viska, ali nikako da ih skinem. 😂 Često žene izgube kile na početku trudnoće zbog mučnina ( ako ih imaju) pa se mislim, bolje imati zalihe za svaki slučaj. 😂😂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    24. Listopad 2019. 09:13

Polly, vjerujem da te minus razočarao, ali stvarno, ako ti je O bila bliže 16.10, onda još imaš nade. Meni je O bila 12.10 i Radit ću test 28.10, bas zato da budem sigurna.
    Imaš li ikakve simptome?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Lavica27
    24. Listopad 2019. 09:20

Princess Mimi

Imam jedno 10 kg viska (vec sam dio prije planiranja trudnoće skinula). Hoce li mi to predstavljati veliki problem u trudnoći i pri zacecu?
    Cak se to i ne vidi toliko jer sam ravnomjerno popunjena svudaali nekako me strah kako cu kad se desi taj plusic kojem se toliko nadam…
    U svakom slučaju, od sutra izbacujem slatko i sve ugljikohidrate osim eventualno integralnih…potruditi cu se da ode koja kila jos dolje.

I pitanje za kraj, kako vi stojite s kilazom? Imate li koju kilu viska ili sam ja jedina buca ovdje

Princess Mimi,moj savjet je da nikakve striktne dijete (poput izbacivanja UH) ne radis sada kada planiras T. Pripazi na kolicine i do kolko jedes, zamjeni integralnim ali nemoj izbacivati. Ja sam prije prve trudnoce smrsavila 10 kila, prije tog se skinula s pilula al tad je jos sve ok bilo. Nakon dijete izgubila ovulaciju... 

Princess Mimi
    24. Listopad 2019. 09:36

Lavica27

Princess Mimi

Princess Mimi,moj savjet je da nikakve striktne dijete (poput izbacivanja UH) ne radis sada kada planiras T. Pripazi na kolicine i do kolko jedes, zamjeni integralnim ali nemoj izbacivati. Ja sam prije prve trudnoce smrsavila 10 kila, prije tog se skinula s pilula al tad je jos sve ok bilo. Nakon dijete izgubila ovulaciju…

U pravu si, bolje jesti sve umjereno nego da si sad poremetim organizam 😅 

Nala33
    24. Listopad 2019. 09:38

Mattan28

Breskvica123

Curke i ja sam sad primijetila neki bjeli kremasti iscjedak, a nesto mi govori da kupim test iako je prerano za njega, a imam neki osjećaj da sam trudna tko zna? 🤷‍♀️🤔🤞

Ja pročitala da je do pred M pa me obeshrabrilo malo.. Al ako tebi bude plus onda ima nade
    @nalla33 meni zamjena uskoro ističe tako da ostajem bez posla.. I to mme brine pomalo

Znam jer isto ne nam da li će biti posla za 2 mj i brine me da jer još planiramo bebu... Ali opet ako stavim na čekanje i čekam pogodni trenutak neće ga nikada biti... Uvijek nešto, a i  skoro 2 i pol godine pokušavamo pa ništa.... Ovulacija je bila jer sam bila na folikulometirji i rekla je akcija 3 dana jer sam dobila i ovitrell injekciju, a prije toga uzimam hormone.. I sad čekam opet onih 12 dana na duphastonu... Plus vesli me kad je rekla jer je vidjela spremna dva folikula da ako se oplode da budu blizanci.. Neću ni da mislim jer prošli mj je bilo sev spremno pa klinac.. Gubim nadu pomalo... 

Polly
    24. Listopad 2019. 10:05

nada23

Polly, vjerujem da te minus razočarao, ali stvarno, ako ti je O bila bliže 16.10, onda još imaš nade. Meni je O bila 12.10 i Radit ću test 28.10, bas zato da budem sigurna.
    Imaš li ikakve simptome?

Ne znam sta bih ti rekla.. Cice danas mrvicu počele boljeti, ali jedva da ih osjetim, tu i tamo vec par dana neko zatezanje u trbuhu, tu i tamo jajnike osjetim. Ma skoro pa ništa zapravo... Malo plinovi i malo podrigivanje.. I glava me zna zaboljeti. A može biti i T i M realno 🤔

Polly
    24. Listopad 2019. 10:08

Samo što ja inače prije menge baš ništa ne osjetim nego tek kad dobijem, prvo krene strašna bol u jajnicima i onda procurim nakon par sati, trbuh me nikad nikad nije bolio prije M.. A ovi testovi koje sam radila su osjetljivi do 25 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.