Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    24. Listopad 2019. 14:16

Mi smo odlučili ovaj mjesec laganini, ništa nisam pila osim Bromergona jer ga moram, sex bio rijetko svakih 5 6 dana.. I neću uopće voditi brigu... Više smo se izludile jel nas žignulo u jajniku il trbuhu, jel O bila u 3 popodne ili navečer, hoću dići noge u zrak ili ne.. Kakva je to sluz? pa kao CSI Miami  razgledaj, razvlači na sve strane... Teške filozofije 😂😂😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Maggie1990
    24. Listopad 2019. 14:45

Baš nas ima dosta i red bi bio da se uskoro javi koji +ić 🌸🤗
    Nema druge nego mi koje čekamo biti strpljive i vidjeti ishod, ako ništa onda još žustrije naprijed...Nema predaje dok se ne prikaže +! 💪💪
    Sretno nam svima🍀

tata_me_zove_zlato
    24. Listopad 2019. 14:55

Pozdrav cure. 
    Mnoge su se od vas pridružile nakon što sam se ja od foruma udaljila i kasnije se nisam mogla ulogovati dugo. Nemam sad vremena puno čitati i listati, svima vam želim sreću i ostvarenje želje. Ako  neko od starih članica čita, želim javiti da je moja Sanja blizu punih 9 meseci, prava je curica vesela, radoznala, neuhvatljiva. Od njenog rođenja bukvalno mi se ne pazimo i svesno želimo sledeću bebu. Mislim da smo sad tu. Imala sam oskudno, tamno, tačkasto krvarenje od pre dva dana, znači juče i prekjuče, danas već nema, 90 % je implantacija. Tempn37, 1.prepunjene,prepunjene grudi jer dojim i dalje, dakle hormoni nešto luduju. Eto, imala sam se želju jabiti jer sam konačno uspela ući u svoj nalog. Ostala sam u kontaktu sa Grizli. Ljubimo vas sve Sanjica devojčica i ja. 💓

url=https://lilypie.com]

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2019. 15:33

nada23

Ana_Marija_2019

Ja sam malo iznenađena silnim pitanjima o smećkastom - roskastom i sl. iscjetku. Naime, ja sam takav imala skoro uvijek prije M, pitala sam za to jednom davno gin i rekla je da je to normalno i da puno to žena ima. Također da je normalno i oko O, par dana nakon i sl.
    Nije nikakav poremećaj, rekla je da se to jednostavno događa. Ja sam naime radila i testove spolnih hormona i štitnjače u to vrijeme (iz drugih razloga) i sve mi je bilo u redu.
    Jedna moja prijateljica nakon O mora nositi uložak jer obavezno prokrvari.
    Jedini mjesec kad nisam imala to smećkasto-roskasto je bio onaj kad nisam ni dobila M jer sam bila trudna haha

Tebi je to možda normalno, ali meni nije jer nikad to prije nisam imala. Tako da je sigurno ili poremećaj ili T. Imala sam kiretazu prije 4.mj i nakon svega toga su mi se i ciklusi malo poremetili očito…

Poanta mog posta nije bila o tome što je MENI normalno, nego sam se htjela osvrnuti na ono kako je dosta cura pisalo da se možda radi o nekom poremećaju ciklusa da im kažem da je ginekologica rekla da je to INAČE normalno ako se pojavi. Dakle, ne samo meni. Zašto bi se cure bezveze brinule da imaju neki poremećaj, disbalans ili nešto treće.
    A to što nešto nikad nisi imala, ne znači da nikada ni nećeš imati. Tijelo se mijenja.
    Svakako moguće da je T, ali ako slučajno ispadne da nije, mislim da nije ni razlog za brigu, barem po tim informacijama koje sam ja dobila. Evo, zadnjih mjeseci to nemam. Po tome ispada da možda sad imam neki poremećaj.

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2019. 15:37

U svakom slučaju, ja vam držim fige da bude T i da nema nikakvih poremećaja. Veselim se svakom plusu koji vidim, posebno kad je toliko priželjkivan :)

jelenajelena
    24. Listopad 2019. 18:57

Tufnice,kako si...ima li sta novoga......simptomcica??🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

bebalove
    24. Listopad 2019. 19:49

Cure narucena sam za provjeru hormona,kako to ide mislim proces?Koliko put se vadi krv?Jel to uobicajno ono vadjenje krvi iz vene? Glupa pitanja postavljam al ja sam hipohondar povodom vadjenja krvi i igle pa zato 😭 i da,koje  imate pcos,sta ste koristile na svoju ruku??
    Sigurna sam da imam pcos po aknama i dlakavoscu,u zadnje vrijeme sam primijetila dlake po noznim prstima i to velike jaoo 😱 a akne po cijelom tijelu pa cak na glavi (u kosi) ih imam.
    Na licu se pojavila jedna dlacica koja raste li raste 😞

Kada sam bila zadnji put na uzv rekli su mi da imam mikrocisticne jajnike i da nisu policisticne jer da jesu ja bi bila maljava i gojazna,mada kaze sa sigurnoscu opet samo test hormona to moze pokazati.
    Uskoro nastaje 2 godina kako pokusavamo pa sam vec u panici ...

tufnica1602
    24. Listopad 2019. 20:47

Oo jelo jelice, ima samo simptomcica da ce mesntruacija prekosutra. Grcevi povremeno i cicke za poludit bolne, kao sto mi uvijek bude prije nego sto trebam dobiti 🤷🏻‍♀️Kako si ti? Jel terapija gotova? 

Princess Mimi
    24. Listopad 2019. 21:52

Cure ja napravila testic ..negativan. Trebala bi dobiti prekosutra. Nikakvih simptoma nemam. Ali barem smijem popiti sutra

Matkiša 😎
    25. Listopad 2019. 07:01

Princess Mimi

Cure ja napravila testic ..negativan. Trebala bi dobiti prekosutra. Nikakvih simptoma nemam. Ali barem smijem popiti sutra

Ima još šanse ❣️

Mene probudila bol u leđima, i iscjedak onako gust bijelo-žut kao neka čvrsta želatina.. Tako da mi se čini da će M doći iako je 24 dan tek

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.