Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    23. Listopad 2019. 18:20

@Polly 01.11  Al nadam se ne barem 9 mjeseci haha
    @tufnica1602 nažalost ima takvih ljudi, i jednostavno se od njih maknuti ne možeš.. Možda da probaš sa tehnikom opuštanja kada dođeš doma? Da izbaciš to sve van.. Čak i jednostavno disanje pomaže nekada 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Polly
    23. Listopad 2019. 20:06

tufnica1602

Ja od ovoliko stresa na poslu (kolegica bezobrazna..svakakve mi spacke pravi) bit cu zadovoljna ako i dobijem mengu ikad vise. Nebi me cudilo da nikako ne dobijem.

Mene isto pojede stres na poslu i isto mi prođe kroz glavu, ali si brzo i napravim klik da ko ih j***, oprostite na izrazu, al bitnija sam ja i moj trenutni cilj, a posao će uz to kako ide.. Moja filozofija 😁

• Isa522
    23. Listopad 2019. 20:18

Evo tek sada je pocelo polako ona prava grozna M.. ludim.. ajmo u nove pobjede.. javite mi plusice da bar zbog vas mogu bit sretna ❤️

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

tufnica1602
    23. Listopad 2019. 20:21

Mattan28 da to ponekad radim, al nekad me toliko iznervira da bi na poslu plakala na glas.
    Polly haha da, i ja u sebi tako pomislim ali kad te konstantno isti ljudi nerviraju onda bude tesko. 

nada23
    23. Listopad 2019. 20:23

isa522

Evo tek sada je pocelo polako ona prava grozna M.. ludim.. ajmo u nove pobjede.. javite mi plusice da bar zbog vas mogu bit sretna ❤️

Barem sada znaš na čemu si.... Sve će doci na svoje svima nama kada bude trenutak. 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Breskvica123
    23. Listopad 2019. 20:58

Curke i ja sam sad primijetila neki bjeli kremasti iscjedak, a nesto mi govori da kupim test iako je prerano za njega, a imam neki osjećaj da sam trudna tko zna? 🤷‍♀️🤔🤞

nada23
    23. Listopad 2019. 21:08

Breskvica123

Curke i ja sam sad primijetila neki bjeli kremasti iscjedak, a nesto mi govori da kupim test iako je prerano za njega, a imam neki osjećaj da sam trudna tko zna? 🤷‍♀️🤔🤞

Nadam se da će ti se taj osjećaj potvrditi sa plusicem... 🥰
    Kada trebaš (ne)dobiti? 
    Joj, ja sam danas kupila test ali ću pokušati ne raditi ga barem još 4 dana... 🥴

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Nala33
    23. Listopad 2019. 21:15

tufnica1602

Ja od ovoliko stresa na poslu (kolegica bezobrazna..svakakve mi spacke pravi) bit cu zadovoljna ako i dobijem mengu ikad vise. Nebi me cudilo da nikako ne dobijem.

Čuj probajb se ne stresirati zbog krivih ljudi... Nije vrijedno, znam da je teško nekad ne uvući se  ali probaj bar kad dođeš doma opustiti se, natoči čašu vina, slušna muziku... Kuhaj, šta god ti pomaže, ja uvijek kažem da mi Bog da snagu da ponesem šta moram i da mi da mudrost da rasa znam stvari koje mogu promjeniti od onih koje nisu u mojoj moći... Ja isto imam stres period na poslu i još ne znam da li će biti posla za 2 mj a eto planiramo dijete i kad se svega sjetim muka mi... Ali opet ne želim više stavljati nešto na čekanje... Šta bude bit će.. Sretno i ne daj se

Nala33
    23. Listopad 2019. 21:16

Breskvica123

Sutra ujutro test i navijamo za plus. Sretno 

Matkiša 😎
    23. Listopad 2019. 21:41

Breskvica123

Ja pročitala da je do pred M pa me obeshrabrilo malo.. Al ako tebi bude plus onda ima nade 
    @nalla33 meni zamjena uskoro ističe tako da ostajem bez posla.. I to mme brine pomalo

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.