Polly, ne preostaje ti ništa drugo nego čekati. Može biti T ( ako je ovulacija bila bliže 16.) a možda će doći i M… Samo strpljenja… i sretno! Mogućnost za T još uvijek postoji. 🤞
Bilo bi super da sam jedan od onih slučajeva - par negativnih pa pozitivan tek nakon 2 tjedna kašnjenja 😅 Ma sad se veselim i mengi da dođe ako već treba doći, samo da krenem s novim ciklusom u nove pobjede 🤞🏼
Istina, čak i ako je bila 10. O, još ti ne kasni M, meni je ginekologica rekla da je uobičajeno 12-16 dana nakon O tako da po tome možeš dobiti i 26.
Meni je bila 12. pa je očekujem za vikend nekada.
10.10. kad je rekao da se nešto dešava, to nešto je bio folikul 17.7mm i endometrij 7.7mm pa si razmišljam jel moguće da u par dana te vrijednosti narastu? Ne znam koliko brzo folikul raste kao i endometrij?
Na dan ti folikul raste cca 2-3mm, znaci lako moguce je da je O bila 12.10.n dotad bi endo trebao biti na 9-10mm. Znaci jos dva dana do kasnjenja,ima nade :)
Polly, ne preostaje ti ništa drugo nego čekati. Može biti T ( ako je ovulacija bila bliže 16.) a možda će doći i M… Samo strpljenja… i sretno! Mogućnost za T još uvijek postoji. 🤞
Bilo bi super da sam jedan od onih slučajeva - par negativnih pa pozitivan tek nakon 2 tjedna kašnjenja 😅 Ma sad se veselim i mengi da dođe ako već treba doći, samo da krenem s novim ciklusom u nove pobjede 🤞🏼
Istina, čak i ako je bila 10. O, još ti ne kasni M, meni je ginekologica rekla da je uobičajeno 12-16 dana nakon O tako da po tome možeš dobiti i 26.
Meni je bila 12. pa je očekujem za vikend nekada.
meni je smiley clear blue pokazao 9.10. pozitvno za O. 10.10. više nije pokazivao. Kad bi mi po tome trebala biti O. između 10 i 11 otprilike?
Pozdrav curke🙂
Pratim vas par dana, u svim usponima i padovima dižete i hrabrite jedna drugu, to je lijepo za vidjeti🌸
Nova sam ovdje i imam pitanjce pa ako je netko imao neko slično iskustvo:
Rodila sam prije 10 mjeseci i sad smo spremni za novog 👼...Ciklusi mi oduvijek variraju 35-45 dana. Poslije poroda sam odmah poslije mjesec dana dobila M i dolazila mi je redovito sve do lipnja i onda se ništa nije događalo 3 mjeseca (vjerojatno zbog dojenja jer još uvijek dojim) i evo 28.09. sam dočekala vješticu, trajala kao i obično 5 dana. Iza toga smo krenuli hopa cupa bez zaštite. Ono što mene muči je svijetlo crveni do rozaksti iscjedak koji mi se već 4. dan pojavljuje prilikom brisanja, a i zna ga biti u manjim količinima i na dnevnom ulošku. Mengu bi trebala dobiti negdje za 7 dana gledajući dosadašnje cikluse. Malo sam brčkala po netu o tom iscjetku, može svašta biti... od trudnoće, različitih upala i nekih ne daj Bože težih stvari... Zanima me da li je ijedna od vas imala tako nešto i da se na kraju ispostavila trudnoća? Ps. U prvoj trudnoći mi se ništa slično nije događalo, M je kasnila i to je to, nikakvog iscjetka.... Oprostite na maalo poduužem postu, odužilo se...😅
Ruža, sve ovisi kada si radila test. Meni je 😊 bio 12.10 ujutro, a ovulacija mi je vec krenula isti dan navecer jer sam je osjetila po jajniku. U uputama pise da O nastupa od 24-36 h nakon 😊, ali u mom slucaju je to bilo oko 12h...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ruža, sve ovisi kada si radila test. Meni je 😊 bio 12.10 ujutro, a ovulacija mi je vec krenula isti dan navecer jer sam je osjetila po jajniku. U uputama pise da O nastupa od 24-36 h nakon 😊, ali u mom slucaju je to bilo oko 12h…
radila sam 9.10. popodne (18h) tad je bio plus, a 10.10. u isto vrijeme -. Ja O ne osjećam baš
Pozdrav curke🙂
Pratim vas par dana, u svim usponima i padovima dižete i hrabrite jedna drugu, to je lijepo za vidjeti🌸
Nova sam ovdje i imam pitanjce pa ako je netko imao neko slično iskustvo:
Rodila sam prije 10 mjeseci i sad smo spremni za novog 👼…Ciklusi mi oduvijek variraju 35-45 dana. Poslije poroda sam odmah poslije mjesec dana dobila M i dolazila mi je redovito sve do lipnja i onda se ništa nije događalo 3 mjeseca (vjerojatno zbog dojenja jer još uvijek dojim) i evo 28.09. sam dočekala vješticu, trajala kao i obično 5 dana. Iza toga smo krenuli hopa cupa bez zaštite. Ono što mene muči je svijetlo crveni do rozaksti iscjedak koji mi se već 4. dan pojavljuje prilikom brisanja, a i zna ga biti u manjim količinima i na dnevnom ulošku. Mengu bi trebala dobiti negdje za 7 dana gledajući dosadašnje cikluse. Malo sam brčkala po netu o tom iscjetku, može svašta biti… od trudnoće, različitih upala i nekih ne daj Bože težih stvari… Zanima me da li je ijedna od vas imala tako nešto i da se na kraju ispostavila trudnoća? Ps. U prvoj trudnoći mi se ništa slično nije događalo, M je kasnila i to je to, nikakvog iscjetka…. Oprostite na maalo poduužem postu, odužilo se…😅
I ja imam iscjedak, ali je svijetlo smeđi i ima ga samo u tragovima prilikom brisanja... Test nisam radila jer je još rano tako da sam i sama u nedoumici sto bi to moglo biti... Kao sto si i rekla, može biti znak trudnoće,a i nekih upala i poremećaja u ciklusu... ali ne bi trebalo biti ništa strašno.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ruža, sve ovisi kada si radila test. Meni je 😊 bio 12.10 ujutro, a ovulacija mi je vec krenula isti dan navecer jer sam je osjetila po jajniku. U uputama pise da O nastupa od 24-36 h nakon 😊, ali u mom slucaju je to bilo oko 12h…
radila sam 9.10. popodne (18h) tad je bio plus, a 10.10. u isto vrijeme -. Ja O ne osjećam baš
Možda ti je porast LH već krenuo ujutro pa ti je zato sljedeći dan bio -. Vjerojatno ti je O bila 10.10
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Možda ti je porast LH već krenuo ujutro pa ti je zato sljedeći dan bio -. Vjerojatno ti je O bila 10.10
i ja tako računam. tako da mislim da bi mi plus na testu za T sad već bio debelo vidljiv :(
Sortiraj odgovore
Najstariji