Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica123
    23. Listopad 2019. 22:06

Po aplikaciji moj kalendar pise opet za 3.11. Ali ne zelim opet radit test da mi ne bi bio negativan 🤞🤔😔 ali drzite fige nadam se da smo ovaj put ulovili nesto... Ali naravno javljam ako bude +! Mislim daj boze da bude ne znam bit cu tako sretna da cu vjerojatno plakat od srece vidjet cemo.. Hvala vam cure na podrsci! 

Princess Mimi
    23. Listopad 2019. 22:24

Cure, evo dok cekamo da cujem misljenja...
    Imam jedno 10 kg viska (vec sam dio prije planiranja trudnoće skinula). Hoce li mi to predstavljati veliki problem u trudnoći i pri zacecu?
    Cak se to i ne vidi toliko jer sam ravnomjerno popunjena svuda  ali nekako me strah kako cu kad se desi taj plusic kojem se toliko nadam...
    Pa nisu valjda sve trudnice mrsavice koje dobiju samo trbuscic??
    U svakom slučaju, od sutra izbacujem slatko i sve ugljikohidrate osim eventualno integralnih...potruditi cu se da ode koja kila jos dolje.

I pitanje za kraj, kako vi stojite s kilazom? Imate li koju kilu viska ili sam ja jedina buca ovdje 

• Breskvica123
    23. Listopad 2019. 23:18

Princess Mimi

Cure, evo dok cekamo da cujem misljenja…
    Imam jedno 10 kg viska (vec sam dio prije planiranja trudnoće skinula). Hoce li mi to predstavljati veliki problem u trudnoći i pri zacecu?
    Cak se to i ne vidi toliko jer sam ravnomjerno popunjena svudaali nekako me strah kako cu kad se desi taj plusic kojem se toliko nadam…
    U svakom slučaju, od sutra izbacujem slatko i sve ugljikohidrate osim eventualno integralnih…potruditi cu se da ode koja kila jos dolje.

I pitanje za kraj, kako vi stojite s kilazom? Imate li koju kilu viska ili sam ja jedina buca ovdje

Eh mene sram i reci u prvoj trudnoći sam samo 6 kg dobila i to je bila beba hahaha 😂🤦‍♀️ inace oduvijek mrsava i poslije poroda kao da nikad rodila nisam u trudnoći dobila samo malo cicke i to je to a voljela bi dobit u idućoj trudnoći barem malo u guzi i nogama hahaha kazem neko bi htio biti na mom mjestu a ja bi kontra 

Princess Mimi
    23. Listopad 2019. 23:44

Breskvica123

Princess Mimi

Cak se to i ne vidi toliko jer sam ravnomjerno popunjena svudaali nekako me strah kako cu kad se desi taj plusic kojem se toliko nadam…
    U svakom slučaju, od sutra izbacujem slatko i sve ugljikohidrate osim eventualno integralnih…potruditi cu se da ode koja kila jos dolje.

Eh mene sram i reci u prvoj trudnoći sam samo 6 kg dobila i to je bila beba hahaha 😂🤦‍♀️ inace oduvijek mrsava i poslije poroda kao da nikad rodila nisam u trudnoći dobila samo malo cicke i to je to a voljela bi dobit u idućoj trudnoći barem malo u guzi i nogama hahaha kazem neko bi htio biti na mom mjestu a ja bi kontra

Bas ti zavidim sad haha,ali uvijek je tako. Bucke bi bile mrsave, mrsavice bi obline, ravnokose bi lokne, kovrcave bi ravnu kosu....trava je zelenija kod suseda znas kak vele 😂

• Breskvica123
    24. Listopad 2019. 00:22

Princess Mimi

Breskvica123

Princess Mimi

Bas ti zavidim sad haha,ali uvijek je tako. Bucke bi bile mrsave, mrsavice bi obline, ravnokose bi lokne, kovrcave bi ravnu kosu….trava je zelenija kod suseda znas kak vele 😂

Upravo to u pravu si totalno se slazem s tobom tko bi nama udovoljio, kad je zima jedva cekamo ljeto, kad je ljeto jedva cekamo zimu itd 😂😂

Polly
    24. Listopad 2019. 07:56

Jutro curke... Evo ja pišnula i naravno minus 😑 a menge isto nigdje.. Sad ju svakako očekujem, ne mogu vjerovati da još nisam dobila 😏

24. Listopad 2019. 08:15

Polly kada si trebala dobit mengu?

Polly
    24. Listopad 2019. 08:42

mrvičak

Polly kada si trebala dobit mengu?

U nedjelju, 20.10.

24. Listopad 2019. 08:43

Test bi već trebao biti pozitivan. Jedino da ovulacija nije kasnije bila?

Leli91
    24. Listopad 2019. 08:54

Pozdrav  
    Da li ima itko ovdje tko se razumije u rezultate spolnih hormona. Ono što me muči je niska razina amh za moje godine 29.
    Ima li itko iskustva sa time 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.