Po aplikaciji moj kalendar pise opet za 3.11. Ali ne zelim opet radit test da mi ne bi bio negativan 🤞🤔😔 ali drzite fige nadam se da smo ovaj put ulovili nesto... Ali naravno javljam ako bude +! Mislim daj boze da bude ne znam bit cu tako sretna da cu vjerojatno plakat od srece vidjet cemo.. Hvala vam cure na podrsci!
Cure, evo dok cekamo da cujem misljenja...
Imam jedno 10 kg viska (vec sam dio prije planiranja trudnoće skinula). Hoce li mi to predstavljati veliki problem u trudnoći i pri zacecu?
Cak se to i ne vidi toliko jer sam ravnomjerno popunjena svuda ali nekako me strah kako cu kad se desi taj plusic kojem se toliko nadam...
Pa nisu valjda sve trudnice mrsavice koje dobiju samo trbuscic??
U svakom slučaju, od sutra izbacujem slatko i sve ugljikohidrate osim eventualno integralnih...potruditi cu se da ode koja kila jos dolje.
I pitanje za kraj, kako vi stojite s kilazom? Imate li koju kilu viska ili sam ja jedina buca ovdje
Cure, evo dok cekamo da cujem misljenja…
Imam jedno 10 kg viska (vec sam dio prije planiranja trudnoće skinula). Hoce li mi to predstavljati veliki problem u trudnoći i pri zacecu?
Cak se to i ne vidi toliko jer sam ravnomjerno popunjena svudaali nekako me strah kako cu kad se desi taj plusic kojem se toliko nadam…
U svakom slučaju, od sutra izbacujem slatko i sve ugljikohidrate osim eventualno integralnih…potruditi cu se da ode koja kila jos dolje.
I pitanje za kraj, kako vi stojite s kilazom? Imate li koju kilu viska ili sam ja jedina buca ovdje
Eh mene sram i reci u prvoj trudnoći sam samo 6 kg dobila i to je bila beba hahaha 😂🤦♀️ inace oduvijek mrsava i poslije poroda kao da nikad rodila nisam u trudnoći dobila samo malo cicke i to je to a voljela bi dobit u idućoj trudnoći barem malo u guzi i nogama hahaha kazem neko bi htio biti na mom mjestu a ja bi kontra
Cak se to i ne vidi toliko jer sam ravnomjerno popunjena svudaali nekako me strah kako cu kad se desi taj plusic kojem se toliko nadam…
U svakom slučaju, od sutra izbacujem slatko i sve ugljikohidrate osim eventualno integralnih…potruditi cu se da ode koja kila jos dolje.
Eh mene sram i reci u prvoj trudnoći sam samo 6 kg dobila i to je bila beba hahaha 😂🤦♀️ inace oduvijek mrsava i poslije poroda kao da nikad rodila nisam u trudnoći dobila samo malo cicke i to je to a voljela bi dobit u idućoj trudnoći barem malo u guzi i nogama hahaha kazem neko bi htio biti na mom mjestu a ja bi kontra
Bas ti zavidim sad haha,ali uvijek je tako. Bucke bi bile mrsave, mrsavice bi obline, ravnokose bi lokne, kovrcave bi ravnu kosu....trava je zelenija kod suseda znas kak vele 😂
Bas ti zavidim sad haha,ali uvijek je tako. Bucke bi bile mrsave, mrsavice bi obline, ravnokose bi lokne, kovrcave bi ravnu kosu….trava je zelenija kod suseda znas kak vele 😂
Upravo to u pravu si totalno se slazem s tobom tko bi nama udovoljio, kad je zima jedva cekamo ljeto, kad je ljeto jedva cekamo zimu itd 😂😂
Jutro curke... Evo ja pišnula i naravno minus 😑 a menge isto nigdje.. Sad ju svakako očekujem, ne mogu vjerovati da još nisam dobila 😏
Test bi već trebao biti pozitivan. Jedino da ovulacija nije kasnije bila?
Pozdrav
Da li ima itko ovdje tko se razumije u rezultate spolnih hormona. Ono što me muči je niska razina amh za moje godine 29.
Ima li itko iskustva sa time
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji