Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Listopad 2019. 13:03

tek za 10 dana bi trebala dobiti... i da jesam, ne vjerujem da ce pokazati realno

Ana_Marija_2019
    17. Listopad 2019. 13:39

Ivana95.Zg

tek za 10 dana bi trebala dobiti… i da jesam, ne vjerujem da ce pokazati realno

To bi značilo da ti je O bila pije 4 dana?!
    Sorry, ali ništa ne kužim. M ti je bila u 8. mjesecu, a O prije 4 dana hahaha

17. Listopad 2019. 13:47

Ok, nisam ni ja napisala sve detaljno. Naravo da sam imala M i u 9. mjesecu, imala sam ovulaciju nakon nje i kasnije su mi se pojavili simptomi koje sam navela.. Nebitno potpuno, samo sam pitala jel se susreo tko sa slicnim simptomima..

Ana_Marija_2019
    17. Listopad 2019. 14:27

Mislim da je definitivno prerano za bilo kakve simptome trudnoće. Meni je prošlo tjedan dana od O i imam slične simptome, ali tko zna od čega to može biti.
    A ono za rozi iscjedak za vrijeme O, to definitivno nije znak trudnoće. Implantacijsko krvarenje se može pojaviti kad dođe do implantacije, dakle 10ak dana nakon O ili koji dan prije nego bi trebala doći M.

17. Listopad 2019. 14:51

Ne vjerujem da je trudnoća. rozi iscjedak je vjerojatno poremećaj hormona zbog stresa pa je nakon ovulacije došao. Prerano je govoriti o simptomima trudnoće. Ali 10 dana prije ti se može pokazati plus na testu, ja sam živi primjer toga, ali ovulacija mi je taj mjesec bila sigurno ranije jer da je bila 4 dana ranije ne bi mi clear blue pokazao 1-2 tjedna, već bi sigurno bio negativan. Ako se mislis, moj ti je savjet da uzmes test za dva dana pa vidi. Što se tiče želje za hranom to se zna dogoditi od prevelike želje za trudnoćom pa žena "izmisli" promjene na tijelu. 

Ana_Marija_2019
    17. Listopad 2019. 14:57

Svi mi izmislimo simptome haha
    Evo ja naduta kao nikada, umorna... Ma trudnoća je, nema što drugo hahaha
    Čak je i moja doktorica počela u svemu vidjeti simptome - radila sam analizu urina i malo su mi "čudni" rezultati i kaže ona - pa, možda si trudna, onda se sve to malo izmijeni. Tek kad sam joj rekla da sam prilično sigurna da nisam je rekla da će me onda poslati još jednom na pretrage.

17. Listopad 2019. 15:04

Nasmijala si me. Pa da, normalno je kada smo u tolikoj želji pa nenormalno osluškujemo tijelo. Pretpostavljam da sve simptome (ne baš sve, ali neke) imamo  stalno ali en obraćamo pažnju na njih do ne dođemo u fazu tog nekog čekanja.  S prvim djetetom sam odmah zatrudnila i nisam imala pojma jer smo išli na ono, ajmo pa kada dođe, a sada s ovom drugom neuspjelom kako smo ba baš planirali sam od 4 dana nakon ovulacije osluškivala ama baš sve.

Dea23
    17. Listopad 2019. 15:13

Dobar dan svima!
    Ne znam da li je pitanje za ovdje ili podforum trudnoća , ali evo prvo ću ovdje.
    Mama sam djevojčice i dječaka. Prva trudnoća uredna, rodila sam vaginalno, s epi. Onda je uslijedila trudnoća sa spontanim , nakon nje sam rodila dječaka, u 35. tjednu zbog kolestaze. Isto s epi
    Željeli bismo treće dijete , a mene muče neka pitanja.
    Kolestaza se ponavlja, čitala sam, no, je li je ipal moguće izbjeći ili odgoditi?
    Treća epiduralna? Kad  mi je davala za sina pitala me dal imam problema s kralježnicom i jedva me upikla. Realno, mene kralježnica stalno boli, ali pripisivala sam nošenju klinaca. Što mislite možda o slikanju kralježnice prije treće trudnoće? Jako me sad nekako strah te epi, a realno, strah me i bez nje. Doktorica mi kaže da je i prva i treća i peta epi jednak rizik.
    Unaprijed svima hvala na odgovorima.

Matkiša 😎
    17. Listopad 2019. 19:11

Ana_Marija_2019

Lavica27

Mattan pratila sam te na onoj temi i meni ovdje nema nista smisla iskreno. Po cem je dr zakljucila da je bio spontani? Nije ti bio pozitivan test, prije da je rijec o biokemijskoj. Kako obrada steriliteta ako mozes ostati trudna (po njenom)? Ako ti je orvi spontani, cemu pretrage za trombofiliju(otkud sumnja na to?)… i za kraj, obrada steriliteta ide nakon 12mjeseci pokusavanja osim ako ste stariji od 35 onda je 6 mjeseci… ne znam al ovo mi je sve zbrda - zdola…

Točno ta ista pitanja i ja imam u glavi. Ove cure koje imaju trombofiliju su slali tek nakon (dokazanih) 3 spontana npr.
    Nisam ni sigurna da se kvalificira pod spontani ako nema ni plusa ni dokazane trudnoće.
    Kao da je ta doktorica bezveze dignula paniku i sad će te slati na milijardu pretraga, a realno možda ni nema nikakvog problema.

Cure vjerujete mi da pojma nemam..imam 28 godina i isto smatram da nema mjesta frci i panici .. Kako je ona došla do toga isto ne znam. Zbunila me do kraja.. a danas sam to vadila ni ne znam šta je sve to..  Nadam se da ću do tog pregleda ostati trudna :D 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    17. Listopad 2019. 19:22

i pisala sam o noćurku kako djeluje i kako se stvarno sluz povećala, to je bilo 09.dan ciklusa..jel moguće da je O bila već tada?  Jer kako imam ciklus od 31 dan trebala bi biti cca oko 16.dana tj sada , ali nema ništa 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.