Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Listopad 2019. 15:23

Imam jednu priču za to "kad se najmanje nadaš". Naime, prije dvije godine moja se sestra odlučila na sve testove budući da tri godine nikako nije uspijevala zatrudniti. U tom periodu ej pila vrkutu, pa stolisnjak, pa macu pa matičnjak, nema što nije, pa i noćurak pa i neke kapi, folnu kiselinu, pazila na sve i svašta, osluškivala tijelo kao luda...Doktorica joj nakon što su došli nalazi (koji su bili izvrsni i bez ikakvih problema u oba partnera) odlučila lagati. Rekla joj je da kod njezinog supruga postoji sterilitet i da ništa od njihovog djeteta. Kada su joj sve lađe potonule i kada je shvatila da je to to, da nema dalje, osim posvojenja i kada je prestala misliti na sve moguće poze, lijekove, čajeve i šta već ne za poticanje trudnoće, ugledala je jedan velliki plus. Eno sada je ta dva blizančeka maltretiraju, dok čeka i treće dijete.
    Vjerujem da se teško opustiti, ja prva nisam osoba koja to ože jer sam bolesna u svemu i odmah bi sve, ali kod njih je upallilo. Taj stres ih je jednostavno kočio i hvala Bogu da je dr.to prepoznala i malo odglumila.
    ne znam koji savjet da vam dam za opustit se, jer kazem sama, sama sam sebi najgora, ali ima slucajeva gdje je to upalilo...

18. Listopad 2019. 15:24

Sama sam sa sobom odlucila da mi ipak ne trebaju pa cemo vidjeti uskoro.

nada23
    18. Listopad 2019. 15:26

mrvičak

Ja se isto nadam da mi za idući mjesec neće trebati. Danas smo slučajno uboli ovulaciju, iskreno nisam ni pratila plodne dane zbog poduže menge, a supruga nije bilo 10 dana jer je bio na terenu. Stigao jutros i eto, u kalendaru se crveni ovulacija. Možda bude dobitan mjesec. Inače želim Vam svima velike pluseve i da do njih dođete što brže. Do sada sam imala sreće, oba puta zatrudnila odmah, no en znači da će mi sada nakon spontanog ići tako glatko. Voljela bih da ide, al eto vidjet ćemo tako oko 1.11. je li bilo dobitno ili ne. Inače osjetim ovulaciju, sada ništa…

Svakako je velika mogućnost trudnoće nakon spontanog, tako da vjerujem da ćeš ugledati plusic uskoro. Još ako ste i uboli ovulaciju, superrr! sretnooo! 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Matkiša 😎
    18. Listopad 2019. 17:02

Ma opustit se malo sutra.. radim posao koji je kao prvo fizički naporan , a kao drugo naslušam se svakakvih problema i puna mi ja glava toga ... dok se navečer dočekamo nije mi do ničega a pogotovo do ´ˇdanas moramoˇˇ
    seksa ...možda zato ni ne ide... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tufnica1602
    18. Listopad 2019. 17:07

Jelena, e super privodis kraju terapiju a i menge da se rijesis jos i onda polako, škicaj dragog oko plodnih dana 😁😁 ma u mene ti zivi haos na poslu pa ovamo sad i zaboravila sve ovo. Kontam ajd bar ne mislim o bebi toliko pa se mozda onda ulovi sta. 

jelenajelena
    18. Listopad 2019. 21:46

tufnica1602

Jelena, e super privodis kraju terapiju a i menge da se rijesis jos i onda polako, škicaj dragog oko plodnih dana 😁😁 ma u mene ti zivi haos na poslu pa ovamo sad i zaboravila sve ovo. Kontam ajd bar ne mislim o bebi toliko pa se mozda onda ulovi sta.

Vjeruj da kad se najmanje nadas ono bude...zato pusti misli malo na odmor😁..a ka ako uspije da uhvatim ovog svog jer je stalno na putu pa nikad potrefit..😂😂

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Ivcy1306
    19. Listopad 2019. 09:25

Jutrooo cure!!! 
    Evo mene sa radosnom vjescu, 2dana prije ocekivane m isla sam napravit test i imam dvije crte, dosta se dobro vidi s obzirom da je napravljen 2dana ranije, test je neki znj sa wisha.. ponavljam ga za 2/3 dana opet ali sam poprilicno sigurna da je to to. 
    Od simptoma nema nista, prerano je za ista, nikakvi bolovi, ma nista jedino sto je meni bilo prije 5/6 dana je uzasna bol i natecenost grudi, osjecaj kao kad se napune mlijekom, kao da ce expolodirati svaki cas (znaju mame). Tog osjecaja vise nema.. 
    Eto ako ostane sve kako treba, kroz nekih 3tjedna cu ici doktoru, prije nema smisla.

• Breskvica123
    19. Listopad 2019. 09:28

Dobro jutro cure, nisam ovih dana aktivna sa vama ali procitam tu i tamo sta ima kod vas svega, evo mi smo ovih dva dana bili aktivni i ono najbitnije opusteni i imali odnose i prije plodnih dana jer smo htjeli uzivati a ne samo misliti na to kad moramo imat odnos samo da se beba 'uhvati' tako da sad uzivamo i vidjet cemo sto ce biti do iduceg mjeseca 😉❤️

Amy2019
    19. Listopad 2019. 11:00

Ivcy1306, odlicno cestitke na plusicu, pridruzis nam se na ljetnim bebicama :D 

Nala33
    19. Listopad 2019. 12:03

Ivcy1306

Jutrooo cure!!!
    Evo mene sa radosnom vjescu, 2dana prije ocekivane m isla sam napravit test i imam dvije crte, dosta se dobro vidi s obzirom da je napravljen 2dana ranije, test je neki znj sa wisha.. ponavljam ga za 2/3 dana opet ali sam poprilicno sigurna da je to to.
    Od simptoma nema nista, prerano je za ista, nikakvi bolovi, ma nista jedino sto je meni bilo prije 5/6 dana je uzasna bol i natecenost grudi, osjecaj kao kad se napune mlijekom, kao da ce expolodirati svaki cas (znaju mame). Tog osjecaja vise nema..
    Eto ako ostane sve kako treba, kroz nekih 3tjedna cu ici doktoru, prije nema smisla.

Čestitam ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.