Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    17. Listopad 2019. 19:23

Princess Mimi

Je li bio tko od vas na punkciji ciste?
    Danas sam bila na uzv dojki i nađena je mala cista ispunjena tekućinom koju će mi idući tjedan punktirati kako bi odredili što je to točno.

Boli li punkcija? Kaže dr da boli, ali da je ona subjektivna, pa me zanima realna situacija

Bila ja, ne boli, traje malo. 👍😊

tufnica1602
    17. Listopad 2019. 20:00

Mattan, promijeni ti ginekologa, mozda da cujes i drugo misljenje..evo ne znam 🤔
    Gdje su mi one moje 😁 jelenajelena kako smo danas?  Jel sve pod kontrolom? 😘 
    Nesto ste mi se usutile, snjeguljica? 
    Rastika? 😊

nada23
    17. Listopad 2019. 20:06

Evo da prijavim svoju trenutnu situaciju, da si malo olakšam. 😆
    12.10 mi je Clearblue pokazao smile ujutro, a već navečer istog dana su me zabolili jajnici pa pretpostavljam da je bila O. Keks je pao 2 dana prije, na dan O i dan poslije. Simptomi?? Imam pojačani iscjedak zadnja 2 dana, tvrde i napuhane sise... inače ništa značajno vise. Znam da je još rano ali... 🙈 Sada opet čekanje DANA D ! 😂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Matkiša 😎
    17. Listopad 2019. 20:22

@tufnica1602 izgleda se zainatila da što prije trudna ostanem :D 
    @nada23 Koliko sam popratila sve cure koje su imale bolne cicke su ostale trudne pa evo  nadam se da ćeš i ti :*

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

nada23
    17. Listopad 2019. 20:53

Mattan28

@tufnica1602 izgleda se zainatila da što prije trudna ostanem :D
    @nada23Koliko sam popratila sve cure koje su imale bolne cicke su ostale trudne pa evo nadam se da ćeš i ti :*

Ne znam, Vidjet ćemo. 😊

Prošli ciklus smo bile u sličnoj situaciji, a nadam se da ćemo i ovaj biti, ali sa pozitivnim ishodom. 😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

jelenajelena
    18. Listopad 2019. 07:59

Jutro curke,kako ste?
    Tufnice,evo dobro sam,imam jos par dana terapije,pa onda stize i vjestica,uglavnom bice bolje..kako si ti??🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

18. Listopad 2019. 08:35

Nada23 sretnoo i želim ti da se brzo javiš s lijepim vijestima. Meni je prema menstrualnom kalendaru danas ovulacija, iskreno nisam ni pratila kada su mi plodni dani i ovulacija jer mi je prva menga dosta dugo trajala. Imali smo odnos jutros :), no mislim da mi još nije nastupila ovulacija jer nema onog sluzavog iscjetka, već je obilniji i kremasto bijeli.

nada23
    18. Listopad 2019. 10:20

Hvala ti Mrvičak. 😘
    Drago mi je da si i ti u akciji. Hmm, vjerojatno ti ovulacija dolazi uskoro. Napravi test pa da budeš sigurna. U svakom slučaju i tebi SRETNO i da se pojavi plusic uskoro i da sve bude dobro. 😃

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

18. Listopad 2019. 10:27

nada23

Hvala ti Mrvičak. 😘
    Drago mi je da si i ti u akciji. Hmm, vjerojatno ti ovulacija dolazi uskoro. Napravi test pa da budeš sigurna. U svakom slučaju i tebi SRETNO i da se pojavi plusic uskoro i da sve bude dobro. 😃

Gdje kupite test za ovulaciju? 

Polly
    18. Listopad 2019. 10:30

Pozdrav curke, sretno u akcijanju, ljubite se, volite i samo opušteno 😊💞 Ja očekujem M ovaj vikend, ničemu se ne nadam jer ovaj mjesec od mišljenja da nemam O došla jučer do toga da sam ju ipak imala valjda jer mi je došao nalaz progesterona i gin. mi kaže da se po tome vidi da je bila... E sad jesmo ju ulovili ili ne, ja bih rekla da ne. Ima tko iskustva s vrijednostima progesterona? Moj je 8.5, a referentne vrijednosti 3.8 - 50.6. Puno sam čitala pa cure koje su imale cca 20 vrijednost pišu da su im ginekolozi rekli da je to nisko 😳 A meni moj rekao da makar je 8, unutar ref. vrijednosti je i znači da je O bila.. Zbunjena totalno. S druge strane, cicke ništa ne bole, inače pred M ubijaju, malo napuhnuta i to je to... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.