Jutro svima. Danas je Dan beba anđela pa me malo to dotuklo, odmah sam se sjetila svog anđela i počela razmišljsti o nedavnom spontanom i je li mi pametno odmah ići u akciju ovaj mjesec. Mislim da nikad više neću biti opuštena. Užas!
Jutro svima. Danas je Dan beba anđela pa me malo to dotuklo, odmah sam se sjetila svog anđela i počela razmišljsti o nedavnom spontanom i je li mi pametno odmah ići u akciju ovaj mjesec. Mislim da nikad više neću biti opuštena. Užas!
Nažalost znam... Moja mala tockica... Baš to kako sad proći kroz sve. Mi se isto trudimo da ostanemo trudni ali mogu reći već me sad strah kako opet preživjeti utz... Kad cujes riječi nema otkucaja srca 😭😭...
Ja sam pričekala 2 ciklusa pa sko onda krenuki u akciju. Još uvijek ništa. Baš sutra idem na utz kod doktorice da vidim ako bude dala istu terapiju hormona. Mi smo pričali nakon svega i odlučili da želimo opet. Citala sam negdje da su zene i plodnoj 6 mj nakon spontanog... Ali naravno bitno je da si ti i tvoj muž spremni.
Nažalost znam… Moja mala tockica… Baš to kako sad proći kroz sve. Mi se isto trudimo da ostanemo trudni ali mogu reći već me sad strah kako opet preživjeti utz… Kad cujes riječi nema otkucaja srca 😭😭…
Ja sam pričekala 2 ciklusa pa sko onda krenuki u akciju. Još uvijek ništa. Baš sutra idem na utz kod doktorice da vidim ako bude dala istu terapiju hormona. Mi smo pričali nakon svega i odlučili da želimo opet. Citala sam negdje da su zene i plodnoj 6 mj nakon spontanog… Ali naravno bitno je da si ti i tvoj muž spremni.
Sretno dalje, uvjerena sam da će uskoro biti plus. Ja sam oba puta (prva trudnoća i sad neuspjela druga) zatrudnila odmah. To me tješi ali opet se pitam čekati još jedan ciklus ili ne.
Snjeguljice ee ne boli nista, svi prsti na broju super mi je 😂😂
Jelena a sad ce te proletit brzo i naravno bude bolje 😘 Cim prodje odma ce se bebac zakacit 😁 vidit ces
Snjeguljice ee ne boli nista, svi prsti na broju super mi je 😂😂
Jelena a sad ce te proletit brzo i naravno bude bolje 😘 Cim prodje odma ce se bebac zakacit 😁 vidit ces
Baš si me nasmijala onim 'pijanim' porukama hahaha
Neka ovo bude dobitni!
AnaMarija hahaaa dzaba sam se ja napila kad je ovulacija prosla 🤣 ali ako kojim slucajem upali eto imate recept za trudnocu 100% provjeren 😁😁
Čitam članak od missmame da je najpopulariji mjesec za rođenje djeteta 9.mj... Tako da ženske moje, ako ništa, prosinac je naš!! 😁😁🥳
Malo sam si POPILa i volim vas ❤️
Hahahhah koja si ti kraljica 🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
tommyfame 😂😂❤️ mora se covjek nekad opustit, ako sad bebac ne nastane e ja ne znam kad ce onda hahah.
Sortiraj odgovore
Najstariji