Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Listopad 2019. 09:10

Jutro svima. Danas je Dan beba anđela pa me malo to dotuklo, odmah sam se sjetila svog anđela i počela razmišljsti o nedavnom spontanom i je li mi pametno odmah ići u akciju ovaj mjesec. Mislim da nikad više neću biti opuštena. Užas!

Nala33
    15. Listopad 2019. 09:17

mrvičak

Jutro svima. Danas je Dan beba anđela pa me malo to dotuklo, odmah sam se sjetila svog anđela i počela razmišljsti o nedavnom spontanom i je li mi pametno odmah ići u akciju ovaj mjesec. Mislim da nikad više neću biti opuštena. Užas!

Nažalost znam... Moja mala tockica... Baš to kako sad proći kroz sve. Mi se isto trudimo da ostanemo trudni ali mogu reći već me sad strah kako opet preživjeti utz... Kad cujes riječi nema otkucaja srca 😭😭...
    Ja sam pričekala 2 ciklusa pa sko onda krenuki u akciju. Još uvijek ništa. Baš sutra idem na utz kod doktorice da vidim ako bude dala istu terapiju hormona. Mi smo pričali nakon svega i odlučili da želimo opet. Citala sam negdje da su zene i plodnoj 6 mj nakon spontanog... Ali naravno bitno je da si ti i tvoj muž spremni. 

15. Listopad 2019. 09:33

Nala33

mrvičak

Nažalost znam… Moja mala tockica… Baš to kako sad proći kroz sve. Mi se isto trudimo da ostanemo trudni ali mogu reći već me sad strah kako opet preživjeti utz… Kad cujes riječi nema otkucaja srca 😭😭…
    Ja sam pričekala 2 ciklusa pa sko onda krenuki u akciju. Još uvijek ništa. Baš sutra idem na utz kod doktorice da vidim ako bude dala istu terapiju hormona. Mi smo pričali nakon svega i odlučili da želimo opet. Citala sam negdje da su zene i plodnoj 6 mj nakon spontanog… Ali naravno bitno je da si ti i tvoj muž spremni.

Sretno dalje, uvjerena sam da će uskoro biti plus. Ja sam oba puta (prva trudnoća i sad neuspjela druga) zatrudnila odmah. To me tješi ali opet se pitam čekati još jedan ciklus ili ne. 

tufnica1602
    15. Listopad 2019. 10:18

Snjeguljice ee ne boli nista, svi prsti na broju super mi je 😂😂 
    Jelena a sad ce te proletit brzo i naravno bude bolje 😘 Cim prodje odma ce se bebac zakacit 😁 vidit ces

Ana_Marija_2019
    15. Listopad 2019. 10:34

tufnica1602

Snjeguljice ee ne boli nista, svi prsti na broju super mi je 😂😂
    Jelena a sad ce te proletit brzo i naravno bude bolje 😘 Cim prodje odma ce se bebac zakacit 😁 vidit ces

Baš si me nasmijala onim 'pijanim' porukama hahaha
    Neka ovo bude dobitni!

tufnica1602
    15. Listopad 2019. 10:44

AnaMarija hahaaa dzaba sam se ja napila kad je ovulacija prosla 🤣 ali ako kojim slucajem upali eto imate recept za trudnocu 100% provjeren 😁😁

Ana_Marija_2019
    15. Listopad 2019. 11:26

Idući mjesec će svi udarati po jegeru hahaha

Polly
    15. Listopad 2019. 11:37

Čitam članak od missmame da je najpopulariji mjesec za rođenje djeteta 9.mj... Tako da ženske moje, ako ništa, prosinac je naš!! 😁😁🥳

Tommyfame
    15. Listopad 2019. 11:45

tufnica1602

Malo sam si POPILa i volim vas ❤️

Hahahhah koja si ti kraljica 🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

tufnica1602
    15. Listopad 2019. 11:57

tommyfame 😂😂❤️ mora se covjek nekad opustit, ako sad bebac ne nastane e ja ne znam kad ce onda hahah. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.