Hvala ti Mrvičak. 😘
Drago mi je da si i ti u akciji. Hmm, vjerojatno ti ovulacija dolazi uskoro. Napravi test pa da budeš sigurna. U svakom slučaju i tebi SRETNO i da se pojavi plusic uskoro i da sve bude dobro. 😃
Gdje kupite test za ovulaciju?
Ja sam kupila u DM-u Clearblue. Jest malo skuplji, ali je najprecizniji.
Koja je cijena? I jel to više testova ili samo jednom možeš pišnut i to je to?
Cijena je oko 190 kn. Ima 10 stikova. Meni je ovaj ciklus bilo dovoljno 5 do pojave smajlica, tako da ću ostale iskoristiti sljedeći put ako bude trebalo. :)
https://hr.clearblue.com/digital-test-za-utvrdivanje-ovulacije
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hvala ti Mrvičak. 😘
Drago mi je da si i ti u akciji. Hmm, vjerojatno ti ovulacija dolazi uskoro. Napravi test pa da budeš sigurna. U svakom slučaju i tebi SRETNO i da se pojavi plusic uskoro i da sve bude dobro. 😃
Gdje kupite test za ovulaciju?
Ja sam kupila u DM-u Clearblue. Jest malo skuplji, ali je najprecizniji.
Koja je cijena? I jel to više testova ili samo jednom možeš pišnut i to je to?
Ja sam ima dva dana narucila preko njuškala 30 kom.i gratis 5 testova,besplatna dostava za 112 kn,
Gratis testovi za trudnocu
Pozdrav curke, sretno u akcijanju, ljubite se, volite i samo opušteno 😊💞 Ja očekujem M ovaj vikend, ničemu se ne nadam jer ovaj mjesec od mišljenja da nemam O došla jučer do toga da sam ju ipak imala valjda jer mi je došao nalaz progesterona i gin. mi kaže da se po tome vidi da je bila… E sad jesmo ju ulovili ili ne, ja bih rekla da ne. Ima tko iskustva s vrijednostima progesterona? Moj je 8.5, a referentne vrijednosti 3.8 - 50.6. Puno sam čitala pa cure koje su imale cca 20 vrijednost pišu da su im ginekolozi rekli da je to nisko 😳 A meni moj rekao da makar je 8, unutar ref. vrijednosti je i znači da je O bila.. Zbunjena totalno. S druge strane, cicke ništa ne bole, inače pred M ubijaju, malo napuhnuta i to je to…
Neznam ni ja više s tim hormonima. Meni je navodno prošli mj ovulacija bila prerano a hormoni nisu bili na levelu.. Ko bi ga više znao. Dosta je tu svega šta se mora pogoditi… I onda obozvam kad čujem da se nekome samo desilo. Uffff. Ja vadim hormone sad u pon i mjerim folikulometriju, pa ako sad bude rano ovulacija ce ju stopirati nekim injekcijom dok hormoni ne narastu. Plus neznam ako si vidjela dobila sam preporuku za neki lubricant samo na netu se naruči kao convive plus fertility… Čitala sam reviews na amazonu i ima dobrih uspjeha.. Će da vidmo uglavnom javim kako prodje kad dodje do ovulacije… Sretno sa hormonima
Uf hvala, nikad dosta sreće s tim hormonima. Joj sve mi je jasno, nema mi gore nego čut, nismo ni planirali samo se desilo, kad se opustis i prestanes misliti dogodit će se, moje pitanje je KAKOOO???! Čim pratis plodne dane misliš na to, a da ne kažem koliko ima stvari sa strane kojima si pokušavamo olakšati…
Pa to da, mjeri ovo mjeri ono i onda kad čujem opusti se… Kako kad ne možeš kad znaš da je to šta želiš…. Plus kad moraš na određene dane kada ti kažu bacit se u akciju nije da ti se može svaki put… No ajde idemo u borbu i ovaj mjesec. Sretno i tebi 😊
MM i ja doslovce dođemo do toga da legnemo mrtvi umorni na dane O, naravno želiš obuhvatiti što više dana, reko ajmo šta čekaš, skidaj se, ja sam već spremna i samo kreni više 🤣🤣🤣 Samo se odvalimo smijati, sami sebi smo komedija, ajmo to odraditi kaže neće mi dugo trebati, ti ne moraš ništa hahaha teški smo kaos!! 😂
Poznato mi je to😂😂😂😂
Hahaha kao da za nas čitam.
Evo ni ja ne znam kako se to nekome 'dogodi'. Za početak, kad nisam htjela dijete, koristila sam kontracepciju pa nikada nije bilo ni šanse za 'dogoditi se'. Mislim, ako ne koristiš kontracepciju i radiš to u plodne dane, onda to nije 'dogodilo se'.
Prijatelj mi je tako pričao da se njemu i ženi 'dogodilo', ali apsolutno nikada nisu upotrijebili nikakvu metodu kontracepcije. Ne znam što su očekivali - da će dobiti na lotu?! Hahaha
Ali vrh mi je bio što me hrpa ljudi pitala kad sam zatrudnila jesmo baš planirali ili nam se 'dogodilo'. Bili smo do tada već cca 12 godina u vezi. Hahahaha, pa mislim da nakon toliko godina znam koristiti metode zaštite.
A ovo za 'opuštanje' može reći samo netko tko ili nije nikada pokušao zatrudniti ili je uspio odmah 1. mjesec. Nakon mjeseci i mjeseci pokušavanja, nema tu više opuštanja. Baš mi prijateljica kaže da ona ne kuži to kako se ljudi uzrujavaju oko toga, da će ona kad odluči samo uživati kao i do sada pa što bude. Eto, to je kad ne znaš i nisi bio u tome. Ni meni se nekada ne da na 'te' dane ili trebam nešto drugo raditi, ali znaš da ti je to to za taj mjesec pa ajde...
Za O ne znam tko je pitao, ali naručila sam kineske, meni su super, a ful povoljne. Mislim da sam platila 60kn 50 komada!
Hvala svima na odgvorima. Bila sam u ljekarni i ponuđen mi je cleaeblue za 180 kn. Odmah sam odustala. Budući da nam je ovo prvi mjesec, vidjet cu, pa mozda za iduci uzmem.
Zenskice stvarno mi je lijepo s vama, ovako kad čitam pogotovo ove smiješne postove... Vidim više manje svima isto u akciji za vrijeme ovulacije 😂😂😂
I to vi razumijete kad se kaže da se čovjek ne može opustiti. Najgore mi je kad čujem kad se najmanje nadas, moraš prestati misliti... Yeah aha ajde ti kažu samo ovo šta ne razumijemu, vi znate kako je i zato je lakše ovdje s nekim podijelit misli bez suđenja i takvih gluposti... Hvala vam i nadam se da će jedna od nas uskoro ugledati plus ❤️
Hvala svima na odgvorima. Bila sam u ljekarni i ponuđen mi je cleaeblue za 180 kn. Odmah sam odustala. Budući da nam je ovo prvi mjesec, vidjet cu, pa mozda za iduci uzmem.
Ma naruči s ebaya, taman će ti doći do idućeg mjeseca. Ja sam 1. put uzela 100 komada pa mi je hrpa ostala, sad sam uzela 50, valjda će biti dosta haha
Ja se isto nadam da mi za idući mjesec neće trebati. Danas smo slučajno uboli ovulaciju, iskreno nisam ni pratila plodne dane zbog poduže menge, a supruga nije bilo 10 dana jer je bio na terenu. Stigao jutros i eto, u kalendaru se crveni ovulacija. Možda bude dobitan mjesec. Inače želim Vam svima velike pluseve i da do njih dođete što brže. Do sada sam imala sreće, oba puta zatrudnila odmah, no en znači da će mi sada nakon spontanog ići tako glatko. Voljela bih da ide, al eto vidjet ćemo tako oko 1.11. je li bilo dobitno ili ne. Inače osjetim ovulaciju, sada ništa...
Možda ti uopće ne bude ni trebao. 😊
Ja to inače ne koristim, jer sam uvijek znala kada mi je O. Sada sam ga kupila jer mi se ciklus malo poremetio nakon kiretaze pa čisto da budem sigurna. Ispalo je ovaj put da je ovulacija bila kao i prije sto je dobar znak. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji