Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    17. Listopad 2019. 00:08

A punktiraju je, upravo zbog planiranja trudnoće. Da isključe sve negativne scenarije koji bi mi mogli stvarati probleme u trudnoći. (Anamneza, karcinom dojke, baka i mama)

Lavica27
    17. Listopad 2019. 08:55

Princess Mimi,ja sam bila. Nista strasno,u tom momentunmalo zapecka kad udje igla,eventualno ti poslije moze na mjestunciste biti kroz dan nelagodan osjećaj. Meni ciste (odnosno ja imam fibroadenome) nisu povezivali sa ostvarivanjem trudnoce,jedino je jedna bila mutnog sadrzaja pa su htjeli provjeriti. U trudnoce (obje) bi me cesto bolili ti fibroadenomi ali to je sve normalno. 

Ana_Marija_2019
    17. Listopad 2019. 09:57

Lavica27

Mattan pratila sam te na onoj temi i meni ovdje nema nista smisla iskreno. Po cem je dr zakljucila da je bio spontani? Nije ti bio pozitivan test, prije da je rijec o biokemijskoj. Kako obrada steriliteta ako mozes ostati trudna (po njenom)? Ako ti je orvi spontani, cemu pretrage za trombofiliju(otkud sumnja na to?)… i za kraj, obrada steriliteta ide nakon 12mjeseci pokusavanja osim ako ste stariji od 35 onda je 6 mjeseci… ne znam al ovo mi je sve zbrda - zdola…

Točno ta ista pitanja i ja imam u glavi. Ove cure koje imaju trombofiliju su slali tek nakon (dokazanih) 3 spontana npr.
    Nisam ni sigurna da se kvalificira pod spontani ako nema ni plusa ni dokazane trudnoće.
    Kao da je ta doktorica bezveze dignula paniku i sad će te slati na milijardu pretraga, a realno možda ni nema nikakvog problema.

Ana_Marija_2019
    17. Listopad 2019. 09:58

Princess Mimi

A punktiraju je, upravo zbog planiranja trudnoće. Da isključe sve negativne scenarije koji bi mi mogli stvarati probleme u trudnoći. (Anamneza, karcinom dojke, baka i mama)

Ja sam imala ciste na dojci i nisu mi uopće punktirali. Je li ti velika ta cista pa zato?
    I što se tiče trudnoće - meni su nakon trudnoće nestale.

• rita7
    17. Listopad 2019. 10:53

Hope89 upadam s druge teme ali nekad škicnem sta ima na ovoj "prvoj" temi....ugl. samo sam ti htjela napisati da inverzija lh i fsh ne znači nužno pcos..ima tu dosta faktora koji doktori gledaju da bi rekli da je ta dijagnoza tako da ako ne pokušavaš dugo nemoj se zanemarivati s tim rezultatom :) 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Princess Mimi
    17. Listopad 2019. 11:32

Lavica27

Princess Mimi,ja sam bila. Nista strasno,u tom momentunmalo zapecka kad udje igla,eventualno ti poslije moze na mjestunciste biti kroz dan nelagodan osjećaj. Meni ciste (odnosno ja imam fibroadenome) nisu povezivali sa ostvarivanjem trudnoce,jedino je jedna bila mutnog sadrzaja pa su htjeli provjeriti. U trudnoce (obje) bi me cesto bolili ti fibroadenomi ali to je sve normalno.

Super, hvala ti :)  neka oni to pogledaju za svaki slučaj. Inače nisam osjetljiva na bol toliko, ali punkcija mi je zvučala 

Princess Mimi
    17. Listopad 2019. 11:33

Ana_Marija_2019

Princess Mimi

Ja sam imala ciste na dojci i nisu mi uopće punktirali. Je li ti velika ta cista pa zato?

Nije velika ali je mutnog sadržaja, pa žele provjeriti što je unutra 

Ana_Marija_2019
    17. Listopad 2019. 11:39

Princess Mimi

Ana_Marija_2019

Princess Mimi

Nije velika ali je mutnog sadržaja, pa žele provjeriti što je unutra

Reci im da je ovo dobitni mjesec pa da će ti se nakon trudnoće ionako povući haha
    U svakom slučaju, držim fige da sve bude ok!

17. Listopad 2019. 12:48

Evo imam i ja nesto za podjeliti s vama. Citam vas vec neko vrijeme i sva sam zbunjena. Nije da planiram dijete, ali ako se dogodi nitko sretniji od mene, a ako ne bit ce vrijeme i za to. Bez forsiranja, ali imam nesto sto me danima muci pa ako je netko imao nesto slicno otvorena sam za sve savjete i pomoc. U 8. mjesecu sam dozivjela veliki sok i stres. 1 tjedan sam imala iscjedak smedi, 2 sam imala normalnu menstruaciju i 3 tjedan mi se samo nastavio smedi iscjedak. Imala sam ne zasticene spolne odnose do kraja u vrijeme plodnih dana. Postoji li mogucnost da mi se na dan ovulacije pokaze slaba roza flekica na dnevnom i da to moze biti znak trudnoce? Nikad prije mi se to nije dogodilo. Ovulacije su mi takve da ih osjetim svaki mjesec, ali me i prestane "smetati" i boli ti me do mjesecnice. Sada Ne osjetim vise bol ovulacije, ali mi je stalno neki pritisak u donjem dijelu trbuha, ledja me bole, osjetim da su mi grudi teske i mrvicu napuhane, nadut mi je trbuh, vec 3 dana sam samo za spavanje i krevet mi je najbolji prijatelj trenutno. Mokrim dosta cesto, u 7h ujutro jedem krastavce i hamburger Posto sam narucena kod ginekologice tek za 10 dana kada bi i trebala iducu dobiti, postoji li mogucnost trudnoce po vasem ili je jos rano za takve misli? Znam da je ovo moje dugacko i svasta nesto pise, ali krace nisam mogla. Sry curee, ali i nadam se da je, a i plasim se, jer od odnosa imam osjecaj da ako se sad nije zaljepilo nece nikad, a i neka mi intuicija nesto govori...

Ana_Marija_2019
    17. Listopad 2019. 13:00

Ivana95.Zg

Evo imam i ja nesto za podjeliti s vama. Citam vas vec neko vrijeme i sva sam zbunjena. Nije da planiram dijete, ali ako se dogodi nitko sretniji od mene, a ako ne bit ce vrijeme i za to. Bez forsiranja, ali imam nesto sto me danima muci pa ako je netko imao nesto slicno otvorena sam za sve savjete i pomoc. U 8. mjesecu sam dozivjela veliki sok i stres. 1 tjedan sam imala iscjedak smedi, 2 sam imala normalnu menstruaciju i 3 tjedan mi se samo nastavio smedi iscjedak. Imala sam ne zasticene spolne odnose do kraja u vrijeme plodnih dana. Postoji li mogucnost da mi se na dan ovulacije pokaze slaba roza flekica na dnevnom i da to moze biti znak trudnoce? Nikad prije mi se to nije dogodilo. Ovulacije su mi takve da ih osjetim svaki mjesec, ali me i prestane "smetati" i boli ti me do mjesecnice. Sada Ne osjetim vise bol ovulacije, ali mi je stalno neki pritisak u donjem dijelu trbuha, ledja me bole, osjetim da su mi grudi teske i mrvicu napuhane, nadut mi je trbuh, vec 3 dana sam samo za spavanje i krevet mi je najbolji prijatelj trenutno. Mokrim dosta cesto, u 7h ujutro jedem krastavce i hamburger Posto sam narucena kod ginekologice tek za 10 dana kada bi i trebala iducu dobiti, postoji li mogucnost trudnoce po vasem ili je jos rano za takve misli? Znam da je ovo moje dugacko i svasta nesto pise, ali krace nisam mogla. Sry curee, ali i nadam se da je, a i plasim se, jer od odnosa imam osjecaj da ako se sad nije zaljepilo nece nikad, a i neka mi intuicija nesto govori…

A da kupiš test?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.