Čitam članak od missmame da je najpopulariji mjesec za rođenje djeteta 9.mj… Tako da ženske moje, ako ništa, prosinac je naš!! 😁😁🥳
Meni je ginekologinja objasnila zašto je jesen uvijek s velikim baby boom-om. Uglavnom spermijima pogodi hladnoća pa se najveći broj djece uspije napraviti u prosincu i siječnju
Čitam članak od missmame da je najpopulariji mjesec za rođenje djeteta 9.mj… Tako da ženske moje, ako ništa, prosinac je naš!! 😁😁🥳
Meni je ginekologinja objasnila zašto je jesen uvijek s velikim baby boom-om. Uglavnom spermijima pogodi hladnoća pa se najveći broj djece uspije napraviti u prosincu i siječnju
Nije nam ni to daleko za čekati, makar smo mi prošli put uspjeli početkom 10. pa eto, nadala sam se da će svi imati rođendane blizu haha
Jučer sam cijelo popodne imala grčeve, slične menstrualnim. Da bi me sada probudila bol, u zdjelici, leđima... Budući da inače imam bolove u leđima (diskus hernija ,koja je sada pod kontrolom), popila sam automatski voltaren torte koji sam prije pila protiv bolova.
Je li moguće da to utječe na plod i trudnoću ako sam u kojem slučaju trudna (18 DC mi je danas)?
Užasno me brine ovo, pomagajte cure
Jučer sam cijelo popodne imala grčeve, slične menstrualnim. Da bi me sada probudila bol, u zdjelici, leđima… Budući da inače imam bolove u leđima (diskus hernija ,koja je sada pod kontrolom), popila sam automatski voltaren torte koji sam prije pila protiv bolova.
Je li moguće da to utječe na plod i trudnoću ako sam u kojem slučaju trudna (18 DC mi je danas)?
Voltaren forte (autocorrect, sorry)
Jučer sam cijelo popodne imala grčeve, slične menstrualnim. Da bi me sada probudila bol, u zdjelici, leđima… Budući da inače imam bolove u leđima (diskus hernija ,koja je sada pod kontrolom), popila sam automatski voltaren torte koji sam prije pila protiv bolova.
Ma ne vjerujem, što sve žene konzumiraju dok ne znaju da su trudne pa rode živu i zdravu djecu. Ne možemo biti pod staklenim zvonom i o svemu razmišljati, prije svega opušteno!! 🤗
Slažem se s mrvičak, ako ti je 18 DC, znači da još nije došlo ni do implantacije, dakle, ne prolaze još te stvari kroz krv do bebe.
Žene sta pomaže kod PCOS? Bila sam jučer kod ginekologa sa nalazima hormona. Nije mi htio davati nikakve tablete jer je LH blago povisen u odnosu na FSH, ali bih ja uzela neki biljni dodatak. Počela sam piti prije par dana kapusle noćurka ali interesuju me iskustva žena koja imaju isti problem.
Curke , danas mi je doktorica potvrdila da je po svemu sudeći kod mene ipak bio spontani ali u jako ranoj fazi...i da je sestra med.napravila propust..
i zbog toga me šalje dalje kod specijaliste za sterilitet. Dobila sam uputnice za trombofiliju tj ovako
faktor V Leiden,faktor II (protrombin,MTHFR,PAI-1, protein C, S, kardiolipinski screen , LAC
Jel netko od vas to vadio?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Curke , danas mi je doktorica potvrdila da je po svemu sudeći kod mene ipak bio spontani ali u jako ranoj fazi…i da je sestra med.napravila propust..
i zbog toga me šalje dalje kod specijaliste za sterilitet. Dobila sam uputnice za trombofiliju tj ovako
faktor V Leiden,faktor II (protrombin,MTHFR,PAI-1, protein C, S, kardiolipinski screen , LAC
Jel netko od vas to vadio?
Ne znam što je bilo, mislim da sam se kasnije uključila, ali žao mi je :(
Sortiraj odgovore
Najstariji