Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Listopad 2019. 13:27

Polly

Čitam članak od missmame da je najpopulariji mjesec za rođenje djeteta 9.mj… Tako da ženske moje, ako ništa, prosinac je naš!! 😁😁🥳

Meni je ginekologinja objasnila zašto je jesen uvijek s velikim baby boom-om. Uglavnom spermijima pogodi hladnoća pa se najveći broj djece uspije napraviti u prosincu i siječnju 

Ana_Marija_2019
    15. Listopad 2019. 13:47

mrvičak

Polly

Čitam članak od missmame da je najpopulariji mjesec za rođenje djeteta 9.mj… Tako da ženske moje, ako ništa, prosinac je naš!! 😁😁🥳

Meni je ginekologinja objasnila zašto je jesen uvijek s velikim baby boom-om. Uglavnom spermijima pogodi hladnoća pa se najveći broj djece uspije napraviti u prosincu i siječnju

Nije nam ni to daleko za čekati, makar smo mi prošli put uspjeli početkom 10. pa eto, nadala sam se da će svi imati rođendane blizu haha

Princess Mimi
    16. Listopad 2019. 02:42

Jučer sam cijelo popodne imala grčeve, slične menstrualnim. Da bi me sada probudila bol, u zdjelici, leđima... Budući da inače imam bolove u leđima (diskus hernija ,koja je sada pod kontrolom), popila sam automatski voltaren torte koji sam prije pila protiv bolova.
    Je li moguće da to utječe na plod i trudnoću ako sam u kojem slučaju trudna (18 DC mi je danas)?

Užasno me brine ovo, pomagajte cure

Princess Mimi
    16. Listopad 2019. 02:43

Princess Mimi

Jučer sam cijelo popodne imala grčeve, slične menstrualnim. Da bi me sada probudila bol, u zdjelici, leđima… Budući da inače imam bolove u leđima (diskus hernija ,koja je sada pod kontrolom), popila sam automatski voltaren torte koji sam prije pila protiv bolova.
    Je li moguće da to utječe na plod i trudnoću ako sam u kojem slučaju trudna (18 DC mi je danas)?

Voltaren forte (autocorrect, sorry)

16. Listopad 2019. 07:42

Princess Mimi

Princess Mimi

Jučer sam cijelo popodne imala grčeve, slične menstrualnim. Da bi me sada probudila bol, u zdjelici, leđima… Budući da inače imam bolove u leđima (diskus hernija ,koja je sada pod kontrolom), popila sam automatski voltaren torte koji sam prije pila protiv bolova.

Ma ne vjerujem, što sve žene konzumiraju dok ne znaju da su trudne pa rode živu i zdravu djecu. Ne možemo biti pod staklenim zvonom i o svemu razmišljati, prije svega opušteno!! 🤗

Ana_Marija_2019
    16. Listopad 2019. 09:29

Princess Mimi

Princess Mimi

Slažem se s mrvičak, ako ti je 18 DC, znači da još nije došlo ni do implantacije, dakle, ne prolaze još te stvari kroz krv do bebe.

Hope89
    16. Listopad 2019. 09:33

Žene sta pomaže kod PCOS? Bila sam jučer kod ginekologa sa nalazima hormona. Nije mi htio davati nikakve tablete jer je LH blago povisen u odnosu na FSH, ali bih ja uzela neki biljni dodatak. Počela sam piti prije par dana kapusle noćurka ali interesuju me iskustva žena koja imaju isti problem.

Matkiša 😎
    16. Listopad 2019. 13:21

Curke , danas mi je doktorica potvrdila da je po svemu sudeći kod mene ipak bio spontani ali u jako ranoj fazi...i da je sestra med.napravila propust..

i zbog toga me šalje dalje kod specijaliste za sterilitet. Dobila sam uputnice za trombofiliju tj ovako 
    faktor V Leiden,faktor II (protrombin,MTHFR,PAI-1, protein C, S, kardiolipinski screen , LAC 
    Jel netko od vas to vadio?

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ana_Marija_2019
    16. Listopad 2019. 14:39

Mattan28

Curke , danas mi je doktorica potvrdila da je po svemu sudeći kod mene ipak bio spontani ali u jako ranoj fazi…i da je sestra med.napravila propust..

i zbog toga me šalje dalje kod specijaliste za sterilitet. Dobila sam uputnice za trombofiliju tj ovako
    faktor V Leiden,faktor II (protrombin,MTHFR,PAI-1, protein C, S, kardiolipinski screen , LAC
    Jel netko od vas to vadio?

Ne znam što je bilo, mislim da sam se kasnije uključila, ali žao mi je :(

Princess Mimi
    16. Listopad 2019. 14:43

Hvala Vam puno, sad sam malo mirnija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.